Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hopihe60

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Első látásra úgy tűnik, nincs min gondolkozni, engedni kell a zsarolásnak és azonnal át kell lépni az állami nyugdíjrendszerbe. Mi azonban nem vagyunk ebben olyan biztosak. (Fotó: regionaplo.hu) A múlt hét óta tudjuk, hogy akik magányugdíjpénztári tagok maradnak 2011.…..
hopihe60 2010.11.30 08:12:32
Egy "apróságra" szeretném felhívni azon honfitársaim figyelmét, akik úgy hiszik, hogy mivel ők nem Magánynyugdíj Pénztár tagok, őket ez az egész vita -ami kialakult a megyek-maradok fronton -nem érinti.
Nos! Azt mondja a fityesz, hogy a ha a munkáltatók által fizetett 24% nyugdíj járulék az állam részéről kötelezettséget jelent arra, hogy ezért ellenszolgáltatást, vagyis nyugdíjat fizessenek bármikor is, hát oldjuk meg!! Kereszteljük át nyugdíj adóra, és így már semmiféle ellenszolgáltatás nem kérhető érte.
Vajon a 3 millió mnyp tagon kívül a többiek nem kapják fel erre a fejüket? Mert ezzel éppen így húzza ki a kormány a biztosnak hitt székeket a többiek feneke alól is!Ugyanis ha a mynp tagoknak nem kell a befizetett 24% után a jövőben semmilyen ellenszolgáltatást adnia az államnak, akkor a jelenleg a felsztó-kiróvó renszerben lévőknek sem kell kötelezően nyugdíjat kapniuk!!!
A Fidesz mindig értett ahhoz, hogy hogyan állítsa egy zászló alá az enmbereket megtalálva néhány olyan témát, amire mindenki érzékeny. Ezt teszi most is ha azok is végiggondolják a történéseket akik eddig mosolyogva figyeltek a partvonalon kívűlről, és eddig azt hitték őket ez a dolog nem érinti mert ők az állami rendszerben vannak.
Nos kérem szépen. A partvonalak kitolva!!
A tervezett törvényváltoztatás azt jelenti, hogy bár a mnyp tagok kényszerítő eszközének szánták a járulék átkeresztelését, de ezzel MINDEN aktív korú államporgált egy zászló alá tereltek, mert innentől SENKINEK!! nem bizos a nyugdíja. Úgy hogy Isten hozott mindenkit a "klubban"!! És csak remélem, hogy ennek a virtuális zászlónak a hátoldalán az a felirat is rajta van hogy FIDESZ THE END. Hogy is van egy fityesz csatakiálltás? Épp ide illik! " Közös a tábor ...vagy mi...Köszi Viktor:)