Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szini1

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már nem csak az Ezek megőrültek veri el nagyon a Való világot, de vasárnap még a Napló is nagyot rúgott bele, pedig a Tv2 riportműsorát nemrégiben még egy Cobra 11-gyel is képes volt legyőzni az RTL Klub.A valóságshow ráadásul jócskán az RTL csatornaátlaga alatt teljesített,…..
Szini1 2010.11.30 05:46:46
Nem az a gond Stohllal, hogy mit csinált az országúton, az a bíróságra tartozik. Viszont ebből a műfajból kiöregedett már. A Balázs műsorvezetése jóval élvezhetőbb, a poénjai természetesebbek. Stohl egy ilyenben már túl maníros, mesterkélt. Neki már jobban feküdne valami komolyabb műfaj, esetleg politika, vitaműsorok.

Ettől függetlenül gusztustalannak tartom, amikor a baleset miatt akarják keresztre feszíteni. Amikor egy embert megítéltek, nem csak azt kell nézni, hogy mit hibázott, hanem hogy mit adott a világnak. Ez a kettő pedig Stohl esetében messze nem áll arányban, ahogy Zalatnaynál se állt. Tudtommal nem halt meg senki, nem történt semmi helyrehozhatatlan. Persze a Senkik mindig imádnak ítélkezni azok felett a Valakik felett, akiken egyébként egész életükben élősködnek.

Visszatérve a Való Világra, az tényleg meg fog bukni, ha nem találnak ki sürgősen valamit, de minimum nem teszik elérhetővé ingyenesen online. De még akkor is csak a legújabb nézőgeneráció érdeklődésére számíthatnak. Akik látták az 1-3-at, azoknak ez már nem újdonság, nem viszi át az ingerküszöbüket. (Okit amúgy sem lehet űberelni.)

Én például valami extrémebb helyzetbe tettem volna az egészet, de nem úgy, mint amikor azt a pár hülye "celebet" elviszik egy "lakatlan" szigetre hernyókat enni, hanem igazi embereket igazi versenyhelyzetbe, vagy valami ellentétre kihegyezve. Ez a "majd én megmutatom, hogy kell bulizni" szöveg már egy kicsit ócska.
Szini1 2010.11.30 06:37:14
@TAP: Igen, csak az a baj, hogy te nem vagy senki.