Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fircybaba

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Varánusz Az Orbán bukás receptje 2012.12.14 06:29:19
Itthon egymásba érnek a diáktüntetések, a Fidesz kárderosztálya olyan zilált, mint pitypang mező tornádó idején, a gyengébb idegzetű igazhitűek ordítva verik az asztalt, van középiskola az országban, ahol szerintük már csak a Jóisten és az ima segíthet, és a hangulaton…..
fircybaba 2012.12.14 13:27:49
@CSÉ: azt hiszem igazad van őszinte tiszta szívvel senkire sem merném rábízni a szavazatomat mindenki eljátszotta a becsületét a sok HÜLYE meg vitatkozik ki a nagyobb idióta egyszerűen nem kell elmenni szavazni IGAZ HOGY VALAKI MÉGISCSAK NYER DE EGY 30 35 SZÁZALÉKKAL NEM LESZ LEGITIM AZ TUTI utána magyarázkodhatna itthon és külföldön
Tetszik, nem tetszik, de a pártok jól láthatóan igenis megpróbálnak rátelepedni a diákok elégedetlenségi megmozdulásaira. „Szerveződjetek! Szerveződjetek! Szerveződjetek!” – ismételte meg háromszor is a tüntetésre készülő diákok Facebook-oldalán Török Zsolt MSZP…..
ténytár.blog MSZP a horizonton? 2012.06.29 08:02:00
Utoljára idén áprilisban, a tisztújító kongresszus után foglalkoztunk komolyabban az MSZP-vel. Akkor (az új vezetést látva) arra a következtetésre jutottunk, hogy a 2014-es választásokig minden felelősség Mesterházy Attila (és csapata) vállát terheli. A régi-új pártelnök…..
Ötvenezer forintos pénzbírságot és öt büntető pont levonást szabott ki a rendőrség arra az autósra, aki januárban a VII. kerületben nagy sebességgel kis híján elcsapott egy kerékpárost. Az esetet a bringás fejkamerája rögzítette, így volt bizonyíték is: a sofőr…..
fircybaba 2012.05.01 18:31:19
@xenuka: sok igazság van benne de nem ez a megoldás ahol nincs kerékpárut ott ne furikázzanak ha meg lehet nekik akkor okossabban kéne rodeozni igy marad az egymásramutogatás eredmény lesujto igy soha nem lessz rend
Ma reggel 6 óra 49 perckor (a vonyarcvashegyi Szent Mihály dombon figyelve a napfelkeltét) értesültem a lesújtó hírről: Valamikor tegnap este 8 óra után, a végső csapást a Hír Tv keze által elszenvedve, Gyurcsány Ferenc tragikus hirtelenséggel politikailag elhunyt. Az a fajta…..
fircybaba 2012.05.01 10:11:21
@JakoJonny: barátom a volt anyos és a volt sogor élőben lévő nyilatkozata az mi ha nem bizonyiték vagy tán azt is manipulálta a gaz média
Három napig olvasgattam a bloggerek véleményét, mit szólnak a Hír TV állításához. Elfogadják-e a Fidesz-közeli televízió "bizonyítékait" a Gyurcsány-féle szakdolgozatról? Látom, hogy sokan készen vannak az ítélettel, ezért én csak néhány kérdést vetnék…..
„A Balaton-felvidék szőlészete és borászata” című kétes eredetű dolgozat 80%-át a borajánló fejezet teszi ki. Az olvasásától is megvakul az ember. Gyurcsány Ferenc szakdolgozatának tetemes részét kitevő borajánló megcsillantja az egykori miniszterelnök borokról,…..
fircybaba 2012.04.30 07:42:58
@taxi546: mert ez a legujjabb azért az eggyik hozzászolonak nagyon igaza van igy még senki sem BOMLASZTOTTA a baloldalt ilyen sikeresen űdv egy melos