Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cpt.Adam

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tervezek egy olyan kis videó sorozatot a Bug News mellé ahol olyan játékokat mutatnék be amelyeket addig még nem láttam, tehát első látásra mondanám el a véleményemet. Ez a részlet az első videóból való. Azért raktam fel, hogy folytassam-e vagy hadjam a fenébe. :) Szóval…..
Cpt.Adam 2011.06.24 11:01:47
 EDIT: A szavazás 19:00-kor lezárva! Hamarosan eredmény hirdetés!A hamis profilok kommentjeit, még a héten törölni fogjuk, így az ő szavazatuk nem lesz érvényes! Murphy úr úgy látszik nem alszik, még karácsonykor sem, ráadásul a mi kárunkra jelen esetben. Történt…..
Cpt.Adam 2010.12.26 18:00:46
@ateszka1: Én is így csináltam!:D
Sziasztok! Gondolom mindenki tudja, hogy December 24-én Jézus Krisztus Megváltónk születését ünnepeljük. De nem szeretnék most ünnepi misét tartani. A lényeg: Jómagam az egész Power-ON Team nevében kívánok mindenkinek nyugodt, békés, ajándékokban gazdag karácsonyi ünnepeket!…..
Cpt.Adam 2010.12.25 21:51:41
Miközben a játékkarakterek véres harca folyik, úgy gondoltuk, most a filmek karaktereit is egymásnak ugrasztjuk!A játék rendkívül egyszerű! Kommentben írjátok le azokat az ISMERT filmkaraktereket, akiket szívesen látnátok a játékban. Egészen December 31-ig küldhetitek be kedvenc…..