Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vroni

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a…..
A Bors úgy tudja, hogy a Jolie-Pitt házaspárnak a forgatáskor annyira megtetszett a Rózsák tere, hogy megvettek két, egymás felett lévő saroklakást az egyik templomra néző házban. A bulvárlapnak nyilatkozó ingatlanügynök szerint Angelináék egybe fogják nyitni a felújított…..
Vroni 2010.11.29 20:53:02
@potyus: ne haragudj, hogy ezt mondom, de én jelenleg főiskolás vagyok, és rengeteg egyetemista és más főiskolába járó ismerősöm van, azt kell hogy mondjam hogy a felsőoktatás borzalmas!! egy darabig azt hittem hogy ez csak a mi fősulinkon van így, de sajnos nem.
egy nagy kalap ... az egész. januárban államvizsgázom, de úgy hidd el ahogy írom. az államvizsga témaköreinkből egyetlen egyet sem tanultunk!!!! és könyvünk sincs .. :) szerinted ez színvonalas oktatás? :) és még sorolhatnám a tanulmányi osztály a számtech osztály és a kedves tanárok segítőkészségét és hozzá nem értését...

tény, hogy az ilyen dolgokat nem fogja senki sem hangoztatni az újságokban híradóban, neten vagy bárhol.. pont az ellenkezőjét mondják, meg jönnek a hülye statisztikákkal aminek alapja sincs...
Akinek jelenleg nincs semmiféle köze a felsőoktatáshoz, képes és el is hiszi ezeket a statisztikákat, aminek mondom alapja sincs...
Tehát ne higyj el mindent amit olvasol :)
Vroni 2010.11.29 21:05:38
@potyus: hát Magyarország és a tisztaság is két külön fogalom. Budapest is elég mocskos.. De egész nyugodtan menj ki akárhova vidékre, akár egy erdőbe.. és megmondom mit látsz.. Szemetet.. mert a sok vadbarom kiviszi a szemetet az erdőkbe is.. de nyugodtan figyeld csak az árkokat, tele vannak pet palackokkal, fém dobozokkal, nejlonzacskókkal stbstb.
úgyhogy ezt a tisztaság dolgot is inkább hanyagoljuk :(
borzalmas...

De amúgy persze, tök sok szép hely van Magyarországon, és tök sok látnivaló, de amiket leírtál sajnos egyáltalán nem mutatnak reális képet Magyarországról, komolyan örülnék annak, ha miden így lenne ahogy Te írtad.
Vroni 2010.11.29 23:47:31
@potyus: ok.