Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tafizoli

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  2016.01.15. Említettem már Verebes Pistát… Nos, majd‘ negyven évvel ezelőtt az akkor még létező Mikroszkóp Színpadon egy öltözőben voltunk. Már nem tudom, melyikünk – Markos, Verebes, vagy én – kitalált egy hülye játékot: olyan helyzetbe kellett hozni a másikat, hogy a félrevezető hosszú…..
Robert Capa - Fotó: Cornell Capa - MagnumA Magnum fiatal fotósairól akartam egy posztot írni, és cikkek olvasgatása közben botlottam bele a sokszor ismételt Capa-idézetbe: "If your photos aren't good enough, you're not close enough" - olvasható legalább egyszer, minden fotózással…..
tafizoli 2015.09.06 06:09:17
tafizoli 2015.09.06 06:11:34
@tafizoli: Ezt szerettem volna írni ezelőtt : Klassz~~!! :-) Klassz~~!! :-) Klassz~~!! :-)
Ha nem hallottad a Rádiókabaré 75. Klubkabaréját, Erdei Sándor (tudod, ő a Rokker Zsoltti) standupját mindenképpen hallgasd meg. A Rokker-pálinkákat készítő humorista pálinkafőzéssel kapcsolatos élményeit osztotta meg a Rádiókabaré hallgatóival. (Műsorvezető: Ürmös…..
  Ügyeljetek arra, hogy a Tetszik gomb megnyomása után megerősítsétek a like-otokat!..
  Ha érdekel, Steve Buscemi színész, rendező neve talán nem mindenki számára cseng ismerősen, de ha elkezdem sorolni, hogy szerepelt többek közt Desperadóban, Armageddonban, Apafejben, Maffiózókban, Nagy Halban, és főszereplője az HBO új sorozatának a Gengszterkorzónak akkor…..