Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ident_

2 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Továbbra is készülnek a Jelly Bean ROM-ok mind a nagy gyártók, mind pedig az android rajongó programozók műhelyeiben. Nézzük tehát a frissítésekről érkező legújabb híreket. Lássuk, ki mit ígér és mikorra: A Samsung gőzerővel fejleszti a legújabb zászlóshajójára…..
A címben kábé mindent el is mondtam: a Stainless Games gőzerővel dolgozik a klasszikus botrányjáték mobil verzióján (természetesen iOS és Android verzió is készül - reméljük kivételesen képesek lesznek egy időben kiadni a kettőt). Aki nem ismerné, a Carmageddon minden idők…..
Ident_ 2012.06.04 19:33:13
@Darkcomet: na akkor megpróbálom felvarázsolni a kis xperia mini pro-ra, köszi :)
Figyelem! 2012-ben Magyarországon a NAV megtehei, hogy nem adja vissza egy magánszemély számítógépét annak teljes adattartalmával együtt azzal az ürüggyel, hogy lejárt rajta egy 7 130 Ft-os program legálisan feltelepített próbaverziója. A Nemzeti Adó- és Vámhivatal szerint…..
Tegnap eljött a Nagy Nap,- az Androlib birka módjára szépen át is aludta, mert megérdemli - és a Nagy Nap keretében a Samsung bejelentette a Samsung Galaxy SIII eljövetelét, amit persze már mindenki előre tudott, vagy gondolt, esetleg csak remélt. No de ne szaladjunk ennyire előre,…..
Ident_ 2012.05.04 20:20:54
@justStevee: én oldalt fekve olvasok :D (xperia mini pro)

jó a bejegyzés, csak az nem érti, aki nem akarja :)
Olvasom, hogy Szájer József és Kovács Zoltán helyreigazítja Szíjjártó Pétert. Pedig ő Orbán Viktor szája, tehát nyilván azt adta tovább, amit a miniszterelnök mondott neki, mint felmondandó ostobaságot a visszamenőleges büntetésről, amellyel Medgyessyt, Gyurcsányt és Bajnait…..
Ident_ 2011.08.11 19:05:33
@Bathory: Nagyobb energizálás kellett volna a "dokitól" a Budapest TV-n keresztül!
Azt adom! Mit jelent ez az álom? 2011.08.04 14:41:05
 Küldte: B. Balázs..
Még mindig harsognak a magukat mély-magyarnak tartó emberek szavai, főként a szégyenteljes trianoni elcsatolások évfordulója után is. Az alkotmányozás során felmerült többször is a Szent korona alkotmányba foglalása és a keresztény hitvallás megjelenítése.Kérdés(ek):Hány…..
Ident_ 2011.03.31 03:38:26
Én csak azt nem értem, hogy mit nehéz azon megérteni, hogy egyre több olyan ember van, akit már rohadtul nem érdekel a műelszámoltatás (hiszen Gyurcsány többször is beismerte hogy mit és hogyan csináltak a kormányzás alatt, ennél több bizonyíték hova kellene egy vádindítványhoz??? Ebből csak az látszik hogy NINCS elszámoltatás, de etetés az van), lerágott csont, de van véleményünk olyanokról, amik MOST történnek és nagyon nem értünk vele egyet? Ki a fene ért azzal egyet, hogy a határon túliak döntsenek a mi sorsunkról anélkül hogy őket valójában érintené a döntésük következmény? Ki ért azzal egyet, hogy már kilábalóban vagyunk? Ki ért egyet azzal, hogy pofátlanul magas összegeket vesznek fel és közben a pofánkba röhögnek? Ki ért azzal egyet hogy egy köz feladatokat ellátó személy a televízió nyilvánossága előtt, amit gyerekek is hallhatnak, nézhetnek, egy másik ember halálát üvölti, a már halottat pedig meggyalázza? Itt minden rendben az országban? Ezekkel a dolgokkal ki tud egyet érteni? Én határozottan NEM! Mint azzal sem, amit Gyurcsány már bevallott többször és nyilvánosan, hogy növelte az eladósodását az országnak. És sorolhatnám a fideszes komcsikat is, mert tele vannak ők is velük. Mikor érem már meg végre, hogy a hazám nagyszerű népe a saját fejét használja, amolyan össznépileg és nem eszi meg a hablatygenerátoros Orbán szövegét? Mikor érem meg, hogy tudom mire számíthatok 1 hónap múlva, vagy 1 év múlva (ej be szép is volna!)? Mert az a büdös nagy helyzet, hogy azt se tudom hogy a 3 ezres netet be fogom-e tudni fizetni, vagy lesz-e elég pénz kenyérre, meg valami kis rávalóra. Mert a számlákat már 2-3 hónapos csúszással fizetem jó ideje, gáz helyett már palack van, meg vegyes tüzelés (szerencsére nem dobtuk ki a régi kazánt, de végre már jön a melegebb tavaszi idő). És már nem százezrek vannak így vele, hanem milliók! Mikor lesz már végre vége az ellenségek keresésének, mikor lesz már végre újra ember az ember és nem a pártállása, vagy a saját gondolatai miatt lesz megkülönböztetve valaki?

Tudom hogy tudod ezek többségére a választ, de még magad is félsz beismerni, hogy Orbán alkalmatlan, mint ahogy 20 éve az összes párt alkalmatlan volt ennek a népnek a vezetésére. Ma már sem a fikázás, sem a gyurcsányozás, sem az orbánozás nem menő. Az a menő ha vannak saját gondolataid, ha néha el tudsz töprengeni azon, hogy esetleg tényleg jó ez így?

2011 van és nem 1956 (szerencsére).
Mivel a Facebook 1000-nél több karaktert nem enged és ide még úgyse írtam, íme:Az alábbi véleményem a következő oldallal kapcsolatos:http://www.facebook.com/pages/Eur%C3%B3pai-Demonstr%C3%A1ci%C3%B3-Euro-demonstration-Budapest-09apr2011/152848674771968?sk=wallVitaindító:Sajnos ezzel…..
Ahogy azt sejteni lehetett, a szólásszabadság melletti tüntetés kapcsán elkezdődött a számháború a médiában, sőt, a szervezők és a rendőrök is mást mondanak. Lássuk a tippeket: A szervezők becslése szerint legkevesebb ötvenezren voltak. Az MTI tudósítóinak…..
Ident_ 2011.03.16 23:37:51
@qwertzu:

""Az új médiatörvény egy olyan testület kezébe ad ellenörzői, büntetői és végrehajtói hatalmat a teljes magyarországi média felett, amelynek tagjait a kormány nevezi ki és ..."

Szerintem fuss neki még egyszer a törvénynek. Nem a kormány nevezi ki.

"124. §
A Médiatanács Elnökét és tagjait — függetlenségük biztosítása érdekében — az Országgyűlés a jelenlévő tagjainak a kétharmados szavazatával kilenc évre választja ." "

Segítek akkor neked na: ugyanazt írtad le. Szívesen, nincs mit...
Ident_ 2011.03.16 23:42:16
@d210: köpd már ki a rohadt narancsot mert belefulladsz, aztán meg a habot is töröld majd le a szád széléről, meg hessegesd el a narancsködöt is. Oké, köszi, nincs mit, a tiéd.
Ident_ 2011.03.30 21:59:36
@d210: bocsa, akkor félreértettelek, én középen (próbálok) haladni, na jó, csak döcögni :)