Regisztráció Blogot indítok
Adatok
édes bűnbeesés

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Bors úgy tudja, hogy a Jolie-Pitt házaspárnak a forgatáskor annyira megtetszett a Rózsák tere, hogy megvettek két, egymás felett lévő saroklakást az egyik templomra néző házban. A bulvárlapnak nyilatkozó ingatlanügynök szerint Angelináék egybe fogják nyitni a felújított…..
édes bűnbeesés 2010.11.29 15:48:57
A belváros lehet hogy épül-szépül, de laknak emberek annál kijjebb is. Mi a III. kerületben, Óbudán élünk nem messze a Flórián tértől, a Vörösvári úti Rendelőintézet mellett. 10 éve mikor ideköltöztünk egy színvonalas környéknek számított (oké panel, de még így is zöldövezet, szépen rendbentartott parkok, rengeteg fa, stb.) Kb. 4-5 éve beköltöztek a hajléktalanok a Rendelőintézet és a Spar közötti területre, azóta undorító az egész környék. Egész banda lakik itt, a mocskos cuccukat a borosflaskával együtt a Spar szabadtéren tárolt bevásárlókocsijaiban tartják (ma reggel is láttam). A Spar átjárójában érdemes lenne egy ÁNTSZ vizsgálatot tartani, oda ugyebár Isten esője se esik be, a Nap se fertőtleníti, az egész környék kész fertő, az ÓVODA KERÍTÉSÉHEZ JÁRNAK SZARNI MEG VIZELNI, az se érdekli őket ha a kicsik éppen kint játszanak, simán leguggolnak a fenyőfák alá. Mocskosak, koszosak, büdösek, állandóan részegek, millió szemét szétdobálva, koszos rongyok, paplanok, kartondoboz-ágyak mindenfelé, összetört-lehányt-összefosott padok, ahol akár a nyugdíjasok is üldögélhetnének, a falak hol lehányva hol lefosva, az óvodavezető évek óta könyörög megoldásért, és SENKI LE SE SZARJA az egészet (rajtuk kívül). Előfordult már hogy amikor kiléptem a házból, az egyik mocskos állat épp velem szembe hugyozott a kis kertben a gyógyszertár mellett, de olyan részeg volt hogy még a kertbe se tudott betalálni, csorgott a ruháján, meg benne állt bokáig. Valahogy nem örülök neki hogy a gyerekem ezzel a látvánnyal körbevéve nő fel, hogy hol a saját mocskukban fetrengenek, hol felgyújtják a Spar külső falát (akkor még Plus volt de tökmindegy), hol a ház mellett fogja a bránert, hol az óvoda falánál tolja le a gatyáját... ja és kéregetnek, leszólítanak boldog-boldogtalant, egy idős néni mesélte hogy egyszer adott nekik ennivalót, utána már követelték tőle, zaklatták ahányszor csak arra ment.... szóval lehet, hogy a külföldi a belváros alapján majd szépnek találja Budapestet, de aki itt nem gazdag, annak igenis nehezen élhető. Persze én egy anyuka vagyok aki nem jár a belvárosi éjszakába, nem tudom mennyi a sör a belvárosi szórakozóhelyen ami hű de tisztán van tartva, hanem egy valaha színvonalas külvárosi részen, nem messze az Árpád-hídtól, 10 percre a Nyugatitól szeretném szépre-jóra nevelni a gyerekeimet, de ilyen gusztustalan mocskos állat-emberekkel körülvéve hogy??? Még az állatok is tisztán tartják a saját vackukat, és nem szarnak maguk alá de ezek....!
Majd most a belvárost jól kipucolják, elhajtják a szaros-büdös csöveseket, úhogy majd ide kiköltözik hozzánk az összes gusztustalan mocsokláda, mert ott nem lesz maradása. Kösz szépen!!! Tarlós István valaha a mi kerületi polgármersterünk volt, remélem körülnéz még néha itt is, és tesz értünk is valamit!!!
Elnézést de NAGYON mérges és keserű vagyok, ezek az "emberek" megkeserítik a mindennapjainkat, bocsánat de NEM TUDOM SZERETNI BUDAPESTET!!! (Mielőbb bárki ezt javasolná, nem, nem tudok arrébb költözni, egyrészt nincs miből másrészt minden ide köt, itt AKAROK élni, itt SZERETNÉM felnevelni a gyerekeimet, és ehhez jogom van, viszont nem vagyok köteles eltűrni ezeket a disznókat a valaha szép parkjainkban)