Regisztráció Blogot indítok
Adatok
HCW

30 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Szó esik a hazai pro-wrestling-ről, a külföldi tervekről és nem utolsó sorban a Kolbászfesztiválról!hcw.hu/fileok/radio1-icarus.mp3..
Végre megérkezett A Dicsőség Napja gála főmérkőzése az Icarus vs Michael Nuts meccs, melynek tétje nem volt kevesebb, mint a HCW bajnoki címe! ..
Az a megtiszteltetés érte a HCW csapatát, hogy a Csabai Kolbászfesztivál keretein belül rendezheti meg soron következő gáláját, a Viasat 6 támogatásával! ..
var zippywww="www40";var zippyfile="94648102";var zippydown="ffffff";var zippyfront="000000";var zippyback="ffffff";var zippylight="000000";var zippywidth=680;var zippyauto=false;var zippyvol=80;var zippydwnbtn = 1;..
 Megérkezett a Ben Dover vs. Ntiro Hardcore mérkőzés legszebb pillanatai zenés videó formában! ..
 Renegade vs Poison NoDQ mérkőzés zenés videóját tekinthetitek meg alább! ..
 A Hungarian Championship Wrestling eddigi legagyobb gálájának A Dicsőség Napja harmadik meccse egy Handicap mérkőzés volt, melyben PG Hooker-t tette próbára A Direktorok stable-je Ted Wellington és Ozzy Spencer ellen.  ..
 Íme az összefoglalója a J-Hawk vs. Koppány Single meccsnek! ..
  Elkészült a 2010.09.10én megrendezett A Dicsőség Napja gálának első meccséről szóló zenés videó, mely a legszebb pillanatokat tartalmazza az 8ball vs. Murlock single meccsről, melyről A Doktor döntött, illetve az 8ball vs. Murlock vs. Grizzly Davidson triple threat…..
A 2011.Júlis 23án megrendezett Utolsó Emberig magyar pankráció gála Battle Royal meccstípúsának a legszebb pillanatait nézheted meg az alábbi videóban! A tét nem volt kevesebb, mint maga a főmérkőzés A Dicsőség Napján (Szeptember 10) a HCW övért Icarus ellen!..
A Július 23án megrendezett Utolsó Emberig gála egyéni mérkőzéseinek a legszebb pillanatai! Nitro vs. Ted WellingtonMichael Nuts vs. Hombre de RazónGrizzly Davidson vs. RenegadeIcarus vs. Gabriel Angelfyre (NED)  ..
 Ezúttal a HCW whiskey gőzös nyugati pankrátoráról tudhattok meg többet.  ..
A Groundhangok online rádióban (www.rockvilag.hu) az Utolsó Emberig gáláról, A Ring Királyáról, a Suliról, az előkészületekről, szinte majdnem mindenről szó esett.Hallgassátok! ..
  Az alábbi bejegyzésben a HCW csapata által 15 legtöbbre tartott WWE/WWF pankrátor listáját olvashatjátok! A lista oly módon készült, hogy minden magyar pankrátor megadta a maga 15 fős listáját és a legtöbbször szerepelt név lett az első, a második legtöbbet szerepelt…..
 2011. június 18án megrendezésre kerül a harmadik Hungarian Championship Wrestling gála a már jól megszokott Oli Sörkertben! Történelmi korszak kezdetét jelenti ez a Tournament gála, hiszen a győztes ringbe léphet a HCW bajnoka címért! Vajon ki lesz az?  ..
Elérkezett a második önálló Hungarian Championship Wrestling gála, mely hivatalosan is felavatja hazánk első Pro-Wrestling Ringjét. A gálát az Áttörés névre keresztelte a szervezet, és biztosíthatunk mindenkit, hogy hatalmas szintlépések és meglepetések várják a kedves…..
A következő pankrátor akit bemutat a HCW a szabadfutást és a capoeira elemeit felhasználva válik a magyar pankráció kiemelkedő High Flyer-évé. ..
Megérkezett a HCW magányos cowboyának promó anyaga, melyből meg tudhatod, hogy milyen is Renegade valójában, főleg, ha van mit innia! ..
Ismét egy újabb pankrátor videója látta meg a napvilágot, mely nem másé, mint Ben Doveré, a HCW redneck és kőkemény szigort képviselő pankrátoráé! ..
HCW 2011.04.03 22:40:14
@Lauren Robert: mplhungary@gmail.com
A 2011. Február 18ai Tag Team mérkőzésnek az összefoglaló videóját találjátok meg lejjebb, mely a B1 gálán Székesfehérváron, Sickbump segítségével jött létre.Jó étvágyat!..
Doma (HCW fan) készített egy zenés összefoglalót a november 6.ai Ateremben tartott gálánk második meccséhez is. Ez pedig nem más mint az eddig hiányzó PG Hooker vs Michael Nuts Chairs Are Legal (székek engedélyezettek) meccse. Aki esetleg nem látta még, az megtekintheti…..
Amennyiben nem tudod mi ez a sorozat és miért jött létre, akkor ajánlom figyelmedbe az első bevezető részt:A sorozat első, bevezető része Sorozatunk harmadik részében egy olyan joshit mutatunk be aki két brutális mozdulattal örvendeztette meg a pankrációt és annak…..
Amennyiben nem tudod mi ez a sorozat és miért jött létre, akkor ajánlom figyelmedbe az első bevezető részt:A sorozat első, bevezető részeII. rész:Bevezető részben volt egy "jaguárunk" (Jaguar Yokota), most lesz egy oroszlánunk is Lioness Asuka személyében :)A…..
Megérkezett J-Hawk promó videója! A HCW harcművészének válogatott pillanatai a wrestling világából!..