Regisztráció Blogot indítok
Adatok
A MacLeod

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap döntött az Európai Bizottság (EB) és az Ecofin. Eszerint, nem büntethető egy olyan tagállam, amely visszalép egy olyan nyugdíjrendszerbe, amelyet 18 másik uniós tagállam alkalmaz. Ennek értelmében Magyarország - amely március végére már végrehajtja a nyugdíjreform…..
Az addig rendben van, hogy nyugdíjügyben tenni kell valamit. Na de így, ilyen szervezetlenül, ilyen kapkodva és elhamarkodva, ahogyan Orbán Viktor és kormánya hirtelen meghozta azt a döntést, hogy a magánnyugdíjpénztárakból szabad lesz az átlépés az állami nyugdíjrendszerbe,…..
Egyszerre három csapást mért a magánnyugdíjpénztári rendszerre a Matolcsy György által péntek éjszaka beterjesztett törvényjavaslat – mondja Bába Julianna. A Stabilitás Pénztárszövetség elnöke az Indexen olvasható Maradok blog (maradok.blog.hu) által készített exkluzív…..
A MacLeod 2010.11.29 16:45:26
@középmotoros:
Nekem reggel még sikerült beszélnem a Fiumei úttal.
Azt mondták, nem lehet időpontot kérni, mert náluk nem olyan a rendszer. Oda kell menni és sorszámot tépni. Kérdeztem, mi történik, ha dec. 15-én reggel néhány százezren egyszerre megyünk oda sorszámot tépni?
Erre nem kaptam választ.