Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kill_You

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Netflix tavaly augusztusban mutatta be Narcos című sorozatát, ami elsősorban Pablo Escobar (Wagner Moura) egykori drogbáró kalandos életét mutatta be, úgy hogy közben kitért a nyomában lévő DEA ügynökök munkájára is. A streaming szolgáltató adatai szerint szeptember és december között 3,2 millióan…..
Órák óta szörfölgetek rajta és nem tudom abbahagyni: a Dustin A. Cable (University of Virginia’s Weldon Cooper Center for Public Service) által készített első hallásra valószínűtlen térkép egyszerűen bámulatos, mindent visz. Itt a szegregáció vége: a legátfogóbb etnikai…..
Kill_You 2013.08.28 16:45:21
@Tyrion Lannister of Caster: Na itt van a lényeg: a térkép az alapján készült, hogy mi áll a hivatalos statisztikai adatokban, vagyis ki minek vallotta magát. Nyilván az illegális bevándorlók, akik papír nélkül vannak at országban, nem is szerepelnek az egészen!

Ha a Te logikádat vesszük alapul, akkor ezekszerint Viktor mégse mondott hülyeséget azzal, hogy mi meg ázsiaiak vagyunk? Vagy Te nem annak tartod magad?
Kill_You 2013.08.28 16:38:28
@maxval, a gondolkodni igyekvő birca: Még szerencse hogy te, a nagytudású birka jobban tudod ezt is, mint egy olyan ember, akinek ez a szakterülete (sok más mellett). Ők minden Dél- és Közép Amerikából bevándorló spanyol ajkút "latinonak" hívnak és ide tartoznak a spanyolok is. A brazilok viszont nem!

Olvasd el ezt, különösen a "Terminology" részt:
en.wikipedia.org/wiki/Hispanic_and_Latino_Americans

Nem szégyen ha valamihez hülye vagy, csak legalább ne akard már megmondani a tutit!