Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dragon84

24 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az ex-Buffy hamarosan visszatér a képernyőre, zöld utat kapott ugyanis a Ringer című thriller, a pilotot hamarosan forgatják. Az egykori vámpírvadász most sem háziasszonyt fog játszani, karaktere szerint szökésben lévő nő, aki úgy próbálja megoldani a helyzetet, hogy gazdag…..
Dick Wolf első krimisorozata 1990-ben indult útjára, és húsz évad (!) után búcsúzott tavaly májusban. A széria annyira sikeres volt, hogy már a kilencvenes évek végére franchise lett belőle, az 1999-ben indult az Esküdt ellenségek: Különleges ügyosztály túl van a 12. évadon,…..
Na nem a tévében, hanem a Twitteren, a sorozat hardcore rajongói ugyanis a karakterek nevében cseverésznek egymással a világ dolgairól, a világ eseményeire is szerepük szellemében reagálnak. Számukra Amerika elnöke nem Obama, hanem Matthew Santos, aki Josiah Bartletet követte a…..
Néha úgy tűnhet, mintha bizonyos jeleneteket már láttunk volna kedvenc fantasztikus történetünket nézve. Ha udvariasak akarunk lenni, mondhatjuk, hogy bizonyos ötleteknek más alkotók is tisztelettel adóznak, de nevezhetjük lenyúlásnak is, ha újra és úja ugyanaz a fordulat…..
Háziasszonyként is lehetsz világsztár, ezt bizonyítja legalábbis Kelly Oxford esete, aki 1997-ben kezdett el blogot vezetni három gyerekkel megfejelt kanadai mindennapjairól, amit később twitter is követett. Hollywood kreatív üdvöskéi is felfigyeltek az ex-modell mókás bejegyzéseire, a Will és Grace…..
A Playboy TV szélesebb közönséget szeretne képernyő elé csábítani így új programot indít TV for 2 néven. Az elképzelés szerint a kapcsolatokat reálisabban és intimebben bemutató műsorok a nőket is érdekelni fogják, szemben a csatorna férfiközönséget célzó (szoftcore)…..
A tavaly év egyik legnagyobb brit sorozatsikere volt a Downton Abbey. A Titanic süllyedése után, de még a világháború előtt, elit körökben játszódó kosztümös dráma nyolc órás műsoridővel futott a szigetországban, de Amerikában nem vállalják be a komótos történetszövést,…..
Amerikai pénzekből forgatják Afganisztánban a 24 történetszövését követő Eagle 4-t. A rendőrségi különleges csoportról szóló történet a kabuli nézők kedvence lett, internet híján a tévéműsoroknak egyébként is kisebb a konkurenciája. Az afgán sorozatban két férfi…..
Hollywood ezúttal izraeli sorozatot forgat újra a saját szájíze szerint. A Tall and Greenbaum, egy furcsa pár, két barát története, akik abból élnek, hogy esküvőket, bar mitzvahkat és más családi ünnepeket filmeznek le a kedves megrendelők számára. Greenbaum rendezői…..
Jack Bauer előfutárának is tekinthető bizonyos szempontból Allan Pinkerton, az első magándetektív -ügynökség létrehozója. A fickó élete igazi amerikai sikertörténet, mese a csóró skót fiúról, aki Amerikában megteremtette a modern bűnüldözés alapjait és megmentette…..
Svéd sorozatból készít amerikait Victor Fresco, a Better off Ted szerzője. A Sunnyside-ban egy fiatal házaspár gyerekestül visszaköltözik a férfi szülővárosába, és komoly harcokat vívnak, hogy a szülőktől függetlenítsék magukat. Dán film, a 2009-es fesztiváldíjas…..
Playboy-nyuszik sikamlós mindennapjat filmesíti meg az NBC. A Reklámőrültek farvizén hajózva itt is a hatvanas évekbe helyezték a történetet,az eszmei mondanivaló-mert az is lesz kérem, nem csak cicik - egy nemzedék szexuális szokásainak változásait hangsúlyozza majd. A Nickelback…..
Az Ugly Bettyből ismert Eric Mabius csatlakozott a TNT új sorozatának a Bird Dognak a stábjához, a pilotban a fiúsan jóképű megyei seriffet fogja alakítani, aki titokban gyengéd érzéseket táplál a járőrnő, Gail (Ashley Williams) iránt. Carla Gallo (Dr. Csont, Spancserek)…..
A Spike TV meglovagolva a az elmúlt tíz év fokozott érdeklődését a katonai témák iránt, új valóságshowt indít The Most Lethal címen, amelyben 12, az USA neves katonai akadémiáin frissen kiképzett katonát versenyeztet egymással a ”leghalálosabb” címért. A…..
A Studio 60 két szereplője, Steven Weber (képünkön) és D.L. Hughley újra együtt játszanak a TNT új szériájában. A Marshall Karp regénye (The Rabbit Factory) alapján készülő történetben az özvegy detektív, Mike Lomax (Weber) és friss házas társa Terry Biggs (Hughley) együtt…..
A CSI atyja, Anthony Zuicker produkciós cége sűrűbb szezont zár, mint valaha. Négy sorozattervet is eladtak nagy kábelcégeknek, és számos más projektről is tárgyalások folynak. Maga Zuiker teljes gőzzel dolgozik A helyszínelők idei évadán, bár nemrégiben szünetet tartott, hogy…..
A Lost készítői új, talányos sorozaton dolgoznak, ami annyira titkos, hogy a címén kívül: Once upon a time, nem is lehet több konkrétumot tudni róla. A tündérmesés „egyszer volt, hol nem volt” címadás ne tévesszen meg senkit, az Edward Kitsis - Adam Horowitz páros…..
Az ABC új akciósorozatra adott le megrendelést, a Karate kölyök szerzőpárosa, Ethan Reiff és Cyrus Voris az xXx-trilógia producerével, Rob Cohennel együttműködve dolgozik a projekten. A történet szerint a kilencvenes években költségcsökkentés címén kirúgott…..
Hollywood szeret lopni ötleteket átvenni, az FX csatorna a Wilfred című, Ausztráliában sikerrel futó sorozatot forgatja hamarosan újra; Elijah Wood lesz a címszereplő korcs kutya, Wilfred gazdája, a szomszédlány Fiona Gubelmann, míg a fiú nagyképű nővéreként Dorian Brown…..
Több nagy várakozást keltő sorozat-pilot is rendezőre talált a napokban. Mark Romanek lehet a Fox Locke and Key című, rejtélyes családi drámát bogozó történetének a rendezője, az egyedülálló, horrorisztikus múltja elől menekülő háromgyerekes anyát Miranda Otto (A gyűrűk…..
A Lost producere, Carlton Cruse összeállt Randall Wallace-al, a Secretariat agytrösztjével, és egy polgárháború idején játszódó sorozatot írnak az ABC számára. Wallace fogja irányítani a pilot forgatását, amennyiben a kábelcsatorna ráharap az Elfújta a szél óta romantikusnak…..
Az ABC megirigyelve a Hannah Montana és a High School musical sikereit, két zenés sorozatot is tervbe vett. A Nem érem a nevem szerzője, Bob Kushell zenei elemekkel tarkított drámát ír, a Rent-sztárjával, a Tony-díjas Idina Menzellel a főszerepben. A Szívek szállodája stílusában…..
Megjelentek az első reklámfotók az amerikai-osztrák-német koprodukcióban készülő Moby Dickről. A 2011-ben debütáló filmet a gyártók két változatban is elkészítették. A csatornák döntése alapján vagy minisorozatként kerül a nézők elé, két kilencven perces epizód…..
A Golden Globe-ra is jelölt Eva Longoria, bár a magánéletével nem áll jól, annál sikeresebb üzletasszony. Reklámszerződései mellett éttermei vannak, idén saját parfümöt dobott a piacra, és most produkciós cége, az Unbelievable Entertainment révén három sorozatnak is a…..