Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KukiMuki

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ilyen játéknál alig várnám hogy meghaljak. Vigyázat, órákig ezt fogod dúdolni!  Ez a 2,5 perces Game Over a "Total Distortion" nevű játékban található. Köszönöm a linket Tamásnak. Ugye, azért más mint egy Battlestrike-os Game Over - Meggyilkoltak  ..
Rossz PC játékok sorozat Update 2008.06.04 21:14:42
Végre megjött az igazi ihlet, ami az új videót illeti. Majd meglátjátok, hogy ebből változatos videót elkészíteni enyhén szólva kemény dió, de sokan igazi szart akartak, akkor tessék.De ha sikerül megvalósítani azt, amit elképzeltem, akkor még sikerülhet is.Remélem hétvégén…..
KukiMuki 2008.06.07 18:29:47
Soundtrack: Hot Butter - Popcorn Játékot köszönöm SzTomcat-nek. Fraps valamiért megint csak lassítva vette fel a játékmenetet.  *Akkor olvasd, ha láttad a videót* Ennél a játéknál tényleg teljesen tanácstalan voltam... Sok futam után állandóan kikaptam, igaz még nem…..
KukiMuki(!) küldött egy régi 576 kB-os cikket egy játékról, melyet porig aláznak (27% ráadásul mindezt két oldalon!) és nagyon szívesen kipróbálnám. Nagyon ritka egy játék lehet, 2001-es és nélkületek nem fog menni. Azt sem tudni, pontosan mi a neve, mert egyszer Winthrop's…..