Regisztráció Blogot indítok
Adatok
thepacso

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
- Mi történik, ha meghal a bárány? - Hozzák a hamvait...
Azoknak akik esetleg az elmúlt hetet olyan földrészen töltötték ahol nincs internet, szóljon az alábbi videó a bolgár Megasztárból. Végre fellélegezhetünk, van a magyar akcentusnál cikibb, persze nem árt ha egy idióta énekel. Mariah Carey: I Can't Live (Ken Lí) aztán egy…..
Megfordult a fejünkben, hogy a héten se legyen válogatás, de aztán elvetettük. Aztán megint úgy gondoltuk, hogy jobb ha nem, de végül mégis. Ne rinyáljatok, hogy nincs elég szemét, nézzetek magatokba!!!- Subba kabalánk: Subi, új képekkel- Valami tartalmat azért szeretnék egy…..
thepacso 2008.02.15 12:44:04
Subba Dugjam be magamnak? 2008.01.22 12:10:00
Hát persze, dugjad! Hiszen olyan szimpatikus hülye gyerek vagy. Lehet, hogy fel kellene költözni a fővárosba. Picit jobban unatkozol, és ki tudja mi történik még a testnyílásoddal?   ..
Subba Fekete Pákó show 2008.01.03 11:40:00
Figyelmeztetni szeretnénk azt a nagyon kevés embert, akik még néznek magyar műsorokat. Élvezzétek életetek nyugodt perceit mert hamarosan rátelepszik valaki, aki hatalmasabb mint Kiszel Tünde, és Gáspár Győző együttvéve. Úgy hírlik, hogy valóság show készül! Az…..
Subba Budapest TV 2007.11.14 17:26:00
A Budapest TV számunkra a bolygó egyik legnagyobb rejtélye. Feldolgozhatatlan mennyiségű baromság kerül adásba, és egy bejegyzésben lehetetlenség összefoglalni ami ott történik. Valaki magyarázza már meg, hogy ki szórakozik velünk. Mi a jó ég van ezekkel az emberekkel?…..
thepacso 2007.11.17 08:38:40
Sztem ez jobb: www.youtube.com/watch?v=R0qwUqQfFEI

F.Ü.T.Y.I. a tizenéves roma előadásában a MenyországTourist ;)
Próba...#pfujj a másnap.. 2007.11.02 23:13:00
Sikerült nagyon szépen beb@szni Hey!Megy a részegedj okosan-t az 5ik körbe tartunk!Vodka,Jäger,Pezsgő,Bor,Kruscsova és KOBRA! Képek jönnek holnap izé Ma! #Pálinkás Jó Reggelt!  Túl a szerintem eddigi leg-leg Részegedj-okosan partyn,legszívesebben kimondanám hogy SOHA TÖBBET…..
thepacso 2007.11.04 09:54:42
Elvégre ha a magyar futballistákról általában egyetlen szó jut az ember eszébe, akkor nincs is annál egyenesebb út, mint a következőképp elkeresztelni egy női futballcsapatot: Persze magyarázkodnak a cikkben, hogy a névadó ötlet honnan - nem onnan, amonnan - ered, a lényegen nem…..
Azt gondolná az ember, hogy kiapad a válogatás, de nem adja könnyen magát. Lapozzátok át a kirívó esetek listáját. - Hajrá Vác - Lendületember  - Szcientológus társkereső - Volt egy 1 éves kapcsolatom és félre léptem benne anyám élettársának fiával Józsival és…..
thepacso 2007.10.20 11:37:14
Sztem ezt látni kell:
Egyik évfolyamtársam, de mi csak a "Buzigyerek"-nek hívjuk...

www.iwiw.hu/pages/user/userdata.jsp?tab=images&userID=8810316

www.iwiw.hu/pages/user/userdata.jsp?userID=8810316

Idézet az adatlapjáról:

sokanutalnak.
en legalabb annnyi mindenkitööl vagyok rosszul.
nemszeretem a tanarokat.
el akarnak nyomni és nem tudpok ervenyesülni.
az iskolam egy szar.
mindenki el akar nyomni.
delassan rajönnak h nemmegy.
a rajztanarral imadjuk egymast.
vannak müvészi nézeteltéréseink de csak épp annyi h meg tudna folytani egy kanal vizben.
Elképesztő gyermeklány-csapat videóklipje Debrecenből. Ezek azok a gyerekek, akiknek az ábécét az anyjuk tanította, mert 100km-es környezetben nincs egy rohadt iskola sem. Valószínű, hogy MTV-t is péntekenként egy órára látnak amig apa tartja az antennát. Honnan…..