Regisztráció Blogot indítok
Adatok
PaleMaggot

0 bejegyzést írt és 38 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Bosszúállók egy jelenet közepén random megjelennek, aztán felrobbannak. Ez aztán a paródia, aztamindenit! Nem kellett csalódni! A The Starving Games tökéletesen méltó lesz a Bazi nagy film és Katasztrófafilm és társaik által képviselt branchoz. ..
PaleMaggot 2013.10.12 14:55:10
Íme az utolsó 20 perce a filmnek, ahol már érezhetően nagyon elfáradtunk... de túléltük! Ezzel véget ért az évadzárás is, ami az Oscar miatt most eléggé elcsúszott, viszont remélhetőleg már a hétvégén, vagy jövő hét elején felkerül a hetedik évad nyitó videója! A…..
Filmkritika '94 Megint Update 2012.08.30 14:41:06
Egy fáradt délutáni költői kérdés... Mi a francért kell elcseszni a jó filmek hírnevét? A következő filmkritika alanya újra egy haszontalan, értelmetlen folytatása egy nagyon jó filmnek.Megjelenésekor, 1991-ben nem csak pár nézőt, hanem az összes nézőt felbőszítette a…..
Na, ahhoz képest hogy milyen döcögősen indult a verseny, a végére csak összejött 21 nevező videó, ami azért elég szép szám! Ráadásul amiket eddig láttam, azok elég jók is voltak. Most rajtunk a sor, hogy átnyálazzuk magunkat a videókon és felállítsuk a rangsort (nem lesz…..
Ez a videó nem hagyományos Baaad Movies rész, csupán egy kis ízelítő Andy Warhol Empire című filmjéhez, amire sok mindent lehet mondani, de azt semmiképp, hogy hétköznapi alkotás lenne. ..
PaleMaggot 2012.08.02 06:40:52
Bár a blog témájához nem kapcsolódik, de Borsesz kérésére kiteszem a videóját, mely a film fejlődéséről szól, az 1870-es évek végétől egészen napjainkig, az ezerszer ellőtt, de ezúttal tényleg passzoló Lux Aeterna aláfestésével. Egyet sajnálok: amennyire ütősen indul, a…..
Baaad Movies Sorter búcsúzik! 2012.04.22 21:35:00
Sziasztok! Az elmúlt hónapok alatt sajnos olyannyira összejöttek körülöttem a dolgok, hogy nem tudom tovább folytatni a blog készítését. Régóta érlelődött már ez a döntés, és nagyon sajnálom, hogy így alakult. A részleteket a videóban hallhatjátok. Köszönöm szépen…..
PaleMaggot 2012.04.22 21:57:25
Filmkritika '94 Mi legyen? 2012.02.24 21:47:00
Kellemes estét mindenkinek! Mint ahogy látjátok csak nem jöttek a posztok, gondba vagyok, valami nem ok az admin oldallal... Amíg ezzel bajlódom, van egy kérdésem felétek. Az új videó jövő hétvégén lesz kész. Megvan a kijelölt Asylum film, de szerintetek ez mehet még, vagy már…..
Nagy meglepődésemre szolgált a következő hír: az 1998 óta felbomlott Monty Python csapat újra összeáll hogy hangjukat adják a csapat egyik tagja által rendezett sci-fi animációs filmhez. Azért erre se gondoltam amikor ma kimásztam az ágyamból. De akárhogy furcsa kombináció,…..
Mint ahogy pár nappal ezelőtt írtam, a legnagyobb újítás a blogon abból adódik hogy ezután írott filmkritikákat is fogok megjelentetni az oldalon, főképp jó filmekről, de akad majd köztük borzalmas is. Ez alkalommal az idéni első mozis élményemről fogok nektek beszámolni, ami…..
Említettem pár napja hogy újulni fog a blog, most kicsit részletesebben kifejtem, hogy miből fog ez állni. A vizuális tuningon kívül sok más változás lesz, ezek közűl a legnagyobb az írott kritikák bevezetése lesz. Ezeket olyan filmekről fogom írni amiket épp láttam moziban,…..
Filmkritika '94 Update 2012.01.15 21:26:00
Készül az új videó, és annak megjelenésével együtt a blogot is megújítom kicsit, hogy hátha sikerül több nézőt begyűjteni, mert nem állnak túl fényesen a statisztikáim legújabban. Legnagyobb változás az lesz, hogy bevezetem a jó filmekről készült kritikák készítését…..
PaleMaggot 2012.01.16 23:52:56
Filmkritika '94 Kezdés 2012.01.12 23:32:00
Lejárt az újévi bolondulás, koncertsorozat, így fogok neki az új videónak. Annyit azért szeretnék tudni hogy bejön e nektek ez az Asylum-maraton szerűség? Nem kaptam sok visszajelzést az újévi videóra. Kíváncsi lennék a véleményetekre...
A tíz legjobb ijesztgetős filmjelenet, ami nem csak a hirtelen hanghatástól marad emlékezetes. ..
Emberek... Ritkán érzem úgy hogy elegem van, de most már közel állok hozzá. Azóta sem sikerül kiexportálni azt a hülye videót, folyton hibaüzenetekkel bombáz a premiere. Mintha ki lenne ez csinálva. Elnézést kérek hogy még mindig nem kerül ki az új videó, de én folyamatosan…..
Egy rövid trailer amit összedobtam, hogy legyen már valami újdonság a blogon is. A háttérben megállás nélkül dolgozom az új videón. Pár nap és minden meg lesz magyarázva, kimaradások, késések stb. csak előbb a videó legyen kész. ..
Már a vak is látja hogy ebben a hónapban nem volt időm videókkal foglalkozni a csomó rám bízott munka miatt. A dolgok állása a következő:A következő videó a Halloweeni különkiadás lesz, utána minden visszatér a régi kerékvágásba, sőt 5.-e után még egy videó beszámolót…..
PaleMaggot 2011.11.10 16:29:37
Egy nagyon korrekt háborús film. Bár annyi erénye nincs, hogy igazán nagyszerű és emlékezetes legyen, ettől függetlenül kellemes élményt nyújt.A linkblogba pedig egy új, elég érdekes témájú blog került be. Az Energiaitalok A-tól Z-ig - ahogy a neve is mutatja - az…..
Egy borzasztó, Mad Max-re hajazó képregényfilm a '90-es évekből. ..
PaleMaggot 2011.10.15 03:52:00
@FroG: Így van, körülbelül egy időben készült a Mechanikus naranccsal (ami mellesleg az egyik kedvenc filmem), így a színészi játéka nagyon hasonló, de én is szeretem McDowellt, és sajnálom, hogy manapság már csak ilyen (vagy még rosszabb) kaliberű filmekben látni. Egyébként a Tombol a Hold is remek filmje.
Rainse készítette nekünk ezt a rajongói videót, és sikerült is megnevettetnie vele mindkettőnket! Köszönjük szépen!..
PaleMaggot 2011.05.30 11:14:59
@hugyos gabi: Ez én sem tudom hogy jön ide, de az fix, hogy leizzadtam mialatt néztem.
Ahogy a videóban is elhangzik, hamarosan Froggal, Sparowwal és Nexusszal - akik közül Frog és Nexus előkelő helyezést értek el a Filmelemzők Oscar-ján anno, és azóta saját blogot készítenek (Perfect Insanity, Movietank) - együtt megnézünk egy általatok választott gányolmányt,…..