Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Klitoriszkeresö

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mivel is kezdjem? Talán a traumával, amit akkor éltem át, amikor megtudtam, hogy férjem, akit imádok, és akinek  társa, barátja, szeretője, szerelme vagyok, mikor melyikre van szüksége, erotikus masszázsra jár. Nem csak úgy hébe-hóba, vagy véletlenszerűen, vagy jaj, hova…..
Két nappal ezelőtt nyilvánosságra került információk szerint az ügyészség Gyurcsány Ferenc és több egyelőre meg nem nevezett rendőri és politikai vezető ellen folytat nyomozást terrorcselekmények gyanújával. A sajtóinformációk szerint a nyomozás alapját az adja, hogy a 2006…..
Klitoriszkeresö 2011.10.21 18:29:02
hogyvolt VV5 - 1X37 2011.10.19 14:35:00
Azt hiszem, itt az ideje köszönetet mondanunk Cristofelnek, hogy - tudtán kívül- a hátán cipeli az öfiket, ha pusztán a mellényes szociopata mesterkedéseit kéne estéről estére néznem, már tökön szúrtam volna magam. Ébredezünk, Serit és Gergőt előbb-utóbb műtéti úton kell…..
Korábban nem hallottam a Ucityguides nevű utazási oldalról, de az utóbbi napokban okozott némi izgalmat a hazai médiában azzal, hogy a tíz legszebb város című rangsorában a kilencedik Budapest lett. A kifejezetten szakértő „egy nap a városban” blog már méltó módon…..
Klitoriszkeresö 2011.10.19 19:38:15
Klitoriszkeresö 2011.10.19 20:32:16
@is: Én nekem ne adjál olyat a számba amit nem mondtam. Amellett viszont igenis kitartok, h az elmúlt 20 évben élhetetlenebb lett fővárosunk.
Klitoriszkeresö 2011.10.19 20:34:34
@unionist: jól beszélsz. Meg a 8.kerület egyes lakóit is ki kellene tiltani az egész országból.
    Ma én következem: a nap jelentős részét a SPAR konyhájában töltöm, természetesen főzéssel. A Spar Chef nyereményjátékban februárig kéthetente más gasztroblogger főz öt hozzávaló felhasználásával, melyeknek szerepelniük kell a versenyzők által beküldött receptekben is. Bodrogi Eszter…..
  Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a…..
Vastagbőr Felvilágosít a PSZÁF 2011.10.19 09:31:00
Ismét közszolgálati szerepet látunk el, mert az államadósság, a devizahitelek, az IMF, Brüsszel, a kommunisták, stb. elleni harcban minden töltény számít. Tehát (kiemelések tőlem): "A lakosság pénzügyi kultúrájának és tájékozottságának fejlesztése céljából a…..
Ullmann Mónika a TV2 Jóban Rosszban című napi sorozatában folytatja, írta a Blikk. Hosszú távon terveznek a színésznő alakította karakterrel, aki érzelmes viszonyba keveredik Gesztesi Károllyal. Az egészben az számunkra a legszebb, hogy "Gesztesi kérte maga mellé a…..
Karácsonyi ajándékot kaptak a devizahitelesek szeptember közepén. 180 forintos árfolyamon forintra válthatják a jelentős szenvedést okozó svájci frank hitelüket. De mégis mekkora ez az ajándék? Teljes felszabadulást okoz, vagy csak hangyányi előrelépés, ha az átváltás utáni havi törlesztő terhet…..
Már-már azt hinné az ember, hogy a vendégverő divat már leáldozóban van, de úgy látszik elő- előbukkan most is néhány biztonsági őrös horror történet.  A folytatás is szokásos, a rendőrség ímmel-ámmal nyomoz, nem ritkán össze is van fonódva a biztonsági céggel, a…..
Jön a forró ősz, szakszervezeti és civil tüntetések sorozatával. Tízezrek lesznek az utcán, hogy jelezzék: elegük van Orbán Viktorból és nemzetpusztító kormányából. A Vezér érzi ezt: tudja, hogy ha valaki, akkor ő qrta el: nem kicsit, nagyon! Kétharmaddal, totális hatalommal…..
Váci utca Mi az a feromon? 2011.07.22 07:43:00
A penis enlargement spameknél csak eggyel hihetőbb a feromon tartalmú parfümökkel kivédhetetlen csábítást ígérő reklámok. Mi ez és hogy működik, ha egyáltalán? A feromon viselkedéshormont jelent, görög eredetű szó, a phero (viselkedés) és hormone szavak…..
Most még tele szájjal röhögünk ezen az emberen, csak nehogy az arcunkra fagyjon a mosoly ... iszonyú pofátlanul nyomja a demagóg szöveget, melynek farvizén ügyesen átvenné a hatalmat a pártban: Gyurcsány Ferenc azt szeretné, hogy az MSZP a hatályos törvényekben megköveteltnél…..
Bármennyire is szerelmesek vagyunk, sosem lehetek elég jó, mert nem izraeli zsidónak születtem. Ez a film egyébként pont erről szól: Kishazánkban nem kevés izraeli próbál szerencsét, és közöttük is elég sok a jóképű, jómódú pasi. Én pont az egyik csapdájába estem.…..
Kedves Despota!   Elég régóta olvasom a blogot, de most sajnos nem olvasóként kereslek téged. Van egy történetem, amit szeretnék megosztani veletek, ha gondolod tedd ki mhterrorra.   Pincérnőként dolgozok egy budapesti indiai étteremben. Hosszú hónapokig könyörögtem, hogy…..
Aki napi szinten érdeklődik a politika iránt, az bizony hetek óta várt a tegnapi napra. A két nagy rivális, a jobb- és a baloldal legfőbb magyarországi helytartója, mint Rocky Balboa és Apollo Creed csapott össze (verbálisan) tegnap a Parlamentben. (Igaz, ami igaz, egy sztárboxnak…..
Klitoriszkeresö 2010.11.30 14:10:39
@politikai: De, te pont a GYF-et véded a relativizálásoddal. Lehet, hogy nem tudsz róla, de a Komcsik, meg a zsidró liberókat véded. Csak nem az vagy? Csak nem néphazugságos firkász? Nem takarodsz el a kurvaanyádba?