Regisztráció Blogot indítok
Adatok
könyvesbolt

14 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
– Mit csinálsz olyankor, amikor nem ugrasz, nem mászol, nem versenyzel, nem vagy nővel, nem üvölt a zene, nem készülsz valamire, nem tervezgeted a következő próbatételt? – Semmit – vágta rá a fenegyerek, majd még hozzátette – Alszom. Nem csinálok semmit. Amer nem értett…..
Christine Thompson lenyűgöző szépségű fiatal lány, ösztöndíjjal bekerül a Watson Egyetemre. Az iskola nagymenői, a környék leggazdagabb és legbefolyásosabb családjainak sarjai hamar észreveszik és meg akarják szerezni maguknak. A terv kudarcba fullad és a lányt…..
Az Amer táncából ismert Norman Trickey (vagyis Amer, a varázsló) ismét segít egy baráton.Janison párkapcsolati gondokkal küszködik, a "se veled, se nélküled" helyzet megkeseríti az életét. Norman olyan dolgokra mutat rá, amelyekkel a nő végleges döntést tud hozni.A kisregény…..
Könyvesbolt Könyvcsomagok 2012.07.19 14:13:00
Azok számára, akik egyben szeretnének több kötetet megvásárolni, léteznek kedvezményes csomagárak. Jelenleg a következők érhetők el: 1. Az elme gyilkosai trilógia A következő köteteket tartalmazza: - Az elme gyilkosai - A téboly katonái - A végső háború A három könyv…..
Könyvesbolt A félelem íze 2012.07.17 12:58:00
Arthur Volkov, Darius von Zeismann és Odin Acker Bailey egy déli sarki szupertitkos bunkerban szigorúan bizalmas paktumot köt idegen lényekkel, az árucikk: emberi lények.A szerződés megkötése után fél évvel nyom nélkül eltűnik egy könyváruháznyi ember. Később újabb eltűnések…..
Alcím: Hogyan éld túl a társadalmi összeomlást A POKOL a mi értelmezésünkben szélsőséges tanácstalanság. Olyan élethelyzet, amelyben korábbi tanulmányaink, tapasztalataink nem érnek semmit. A pokol ellenszere a biztos tudás.A Pokol Kézikönyve egy könnyen érthető, empirikus…..
Baromi irigy vagyok, az van. Mi a francért nem nekem jutott eszembe az a kampány, ami a napokban futott a Facebook-on? Lett volna ügyfelem, aki egy ilyenért aranyba foglalja a nevem, és örök életre szóló megbízást ír alá velem. Mert azért ez nem semmi: két ügyes alkalmazással pár…..
2011. december 5-én, a magyar kormány döntést hozott egy olyan nyilvántartó rendszer felállításáról, amely a hadra fogható, 18 és 40 év közötti férfiak, sorozáshoz és behíváshoz szükséges adatait tartalmazza. A honvédelmi miniszter által javasolt rendelet szerint,…..
könyvesbolt 2011.12.17 11:34:53
Szia!

A cikk kitűnő, de a forrás nem pontos. A valódi forrás:
brookskiado.hu/content/magyarorszag-haboruba-megy

Ez pedig egy Julius Andan hírelemzés nevű sorozat egyik tagja. Az összes korábbi elemzés fent van a fenti oldalon:
brookskiado.hu/andan_hirelemzes

Kérlek, hogy módosítsd!
Köszönöm! :)
Duncan Shelley 2007 végén elkezdett vezetni egy blogot, amelyet akkor a duncanshelley.hu weboldalon lehetett megtalálni. Ez a blog a legkülönfélébb témákat vetette fel, és mindegyikhez számos ember szólt hozzá, volt amelyhez száznál is több vélemény érkezett.Sajnos 2011 elején…..
Könyvesbolt A Varázsló Útja 2010.11.29 19:17:00
A Varázsló Útja egy könyvcsomag, amely némileg eltér Duncan Shelley korábbi műveitől. Hat kisregényből áll (külön kötetben), amelynek főszereplője Amer, a varázsló. Mind a hat önmagában is megállja a helyét, és a másik öttől függetlenül is érhető. A lenti sorrend a…..
Könyvesbolt Az igazság napja 2010.11.29 19:06:00
Az igazság napja Duncan Shelley egy egészen sajátos könyve. Ez nem regény, hanem egy elgondolkodtató, úgymond filozofikus mű. Egy egészen érdekes bevezetővel kezdi, ami után az egész jelenlegi információink némiképpen átértékelődnek. Ezután olyan témákat vet fel, mint pl. a…..
Könyvesbolt A végső háború 2010.11.29 17:58:00
Duncan Shelley trilógiájának harmadik, vagyis befejező része. Ebben a részben lezárul a Legfelsőbb Kaszt árulóvá lett követének, Julius Andan-nak az üldöztetése. A tökéletesen titkos Legfelsőbb Kaszt, amelyet Andan a trilógia első részében háta mögött hagy, keményen…..
Könyvesbolt A téboly katonái 2010.11.29 17:48:00
Duncan Shelley trilógiájának második kötete, Az elme gyilkosai folytatása. Ebben a részben tovább folytatódik, sőt egyre keményebbé fokozódik a Legfelsőbb Kaszt árulóvá vált követének, Julius Andan-nak az üldözése. A Legfelsőbb Kaszt a Föld legtitkosabb és egyben a…..
Könyvesbolt Az elme gyilkosai 2010.11.29 10:19:00
Az elme gyilkosai Shelley legelső regénye és egyben legfontosabb műve. Egy trilógia első része, 2000-ben jelent meg, majd évekkel később újra ki lett adva felújítva. A trilógia pontos címe: Kunoichi trilógia. A kunoichi női nindzsát jelent japánul. Természetesen a könyvben nem…..
1969 novemberében született egy ember itt Magyarországon, vagyis a honfitársunk. Ez az ember, egy fiú, sokkalta tudatosabb volt a többi, átlag gyereknél. Nem is könnyen találta meg a közös hangot a vele egykorúakkal.Kisebb-nagyobb elnyomásban nevelkedett, mégis olyannyira tudta, mit…..
Könyvesbolt Bemutatkozás 2010.11.29 09:36:00
Kedves Látogató!   Ezen az oldalon Duncan Shelley író által írt könyveket tudsz vásárolni. Minden újonnan megjelent könyv felkerül erre a listára. Amelyeket itt nem találsz, azokat keresd az antikváriumok, esetleg a könyvtárak polcain. Bármilyen a könyveket érintő…..