Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dátán Zita

15 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Köszöntelek oldalamon!   „Az ember olyan képeket lát a világban, amilyenek a fejében léteznek.” Hans Belting Dátán Zita vagyok, fő profilomat tekintve falfestő, mesefalfestő.  Otthonok megszépítésével, egyedivé tételével foglalkozom, miközben igyekszem másoknak is…..
 A színek gyógyhatásáról II.   Vörös: növeli a testhőmérsékletet, ösztönzi a vérkeringést, segíti az adrenalin képzést, csökkenti a fáradtság érzését, krónikus betegségeket old fel, vérszegénység, vastagbélgyulladás, krónikus megfázás (arcüreggyulladás),…..
  A színek gyógyhatásáról   A színek jelentős befolyást gyakorolnak ránk, függetlenül attól, hogy ennek tudatában vagyunk, vagy sem. A környezetünkben jelenlévő színek folyamatosan sugároznak, ki vagyunk téve egyrészt a természet színes jelenségeinek, a tenger és…..
  Színek hatása a személyiségre   A melankolikus: Észember, értékeli a rendezett körülményeket és a biztonságot. Passzivitásra hajlamos. Lényéhez illő szín: kék Megnyugtató, tartózkodó, passzív, hűvös hatást kelt. A melankolikusnak kikapcsolódást, megelégedést,…..
  Optimális színhatás az egyes helyiségekben  Szín Pszichikai hatás Optikai hatás Optimális helye/Általánosságban  Meleg színek általában. Világos árnyalatok.Vidám, könnyed, serkentő.Tágas, eleven terek.Dolgozószoba, ebédlő, gyerekszoba. Olyan…..
A színek hatása a helyiségekreNem is gondolnánk, de nagy hatást gyakorol ránk a környezet, amelyben tartózkodunk. S hogy pontosan milyen hatást, azt nagy mértékben befolyásolja az adott tér színvilága. Vannak olyan helyiségek, ahol – talán nem is tudjuk miért – de…..
Ha tetszenek a munkáim, kérlek látogass el saját tervezésű pólókat forgalmazó webáruházamba is, és válogass kedvedre a legegyedibb férfi, női és gyermek ruházati termékek közül! http://pm18043.polomania.hu/termekek/..
  EGYVONALAS ÁBRÁK Készülhetnek: - faltetoválás/matrica minta alapján -     más művész létező műve nyomán -     egyedi minta, fénykép, terv alapján Árak:       Kis méret (A4): 2.000.-…..
I. lépés Az első munkafázis mindig a tervezés. Lehetnek konkrét elképzelések vagy csak főbb irányvonalak, mindig ezek ismeretében választom ki azokat a képeket, amelyek alapjául szolgálnak a végső kompozíciónak. Ezt követően megkezdődik a tervezés (általában rögtön…..
  Falfelületek dekorálását vállalom különféle módszerek, technikák segítségével. Falfestés, mely készülhet:          - faltetoválás/matrica minta alapján          -  egyedi minta, fénykép,…..
Színek a lakásban Az ablakon kitekintve a bennünket körülölelő színes világot látjuk. Ezt a természetet visszük be az otthonunkba a színekkel és teremtjük meg velük azt a hangulatot mely minden ember egyéniségének velejáró, kísérő jegye. Kinek a föld barnája, kinek az…..
                                                ..
                          ..
     …..
                ..