Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rupicapra

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A halál kereskedője - így nevezték Nobelt, a megdöbbent feltaláló díjat alapított neve megtisztításáért.   Bár Alfred Nobel díját azoknak szánta, akik a legtöbbet teszik az emberiségért, a Nobel-sztorit több ezrek halála, köztük saját testvéréé kísérte –…..
rupicapra 2013.10.14 16:48:49
@Juhari Zsuzsanna: Ógörög-magyar nagyszótár: δυναμις = erő, képesség
A mai poszt előtt mindenkinek azt ajánlom, kapcsoljon nyári üzemmódba, kerítsen magának egy hideg italt, heverjen el és utána kezdjen az olvasásba (a reggeli kávé is engedélyezett...). Bevallom, jómagam nehezen tudtam hova helyezni ctboy írását, aztán nem kevés intenzív…..
Kicsit leszakadt a csordától Doktor House-sorozatunk utolsó darabja, úgyhogy gyorsan kiteszem, mielőtt a ragadozók levadásszák (itt az első és a második rész krisk beküldéseiből). Néhány kommentelő jelezte, hogy a bemutatott találatokban nem olyan magas a leiterfaktor. Ugyan az…..
XVI. Benedek pápa lassanként e blog ünnepelt sztárja lesz. Úgy látszik, állandóan a laudator hasábjaira akar kerülni! :) Na de komolyra fordítva a szót, a latinos szubkultúrát sebesen bejárta a Fama (aki, mint ismert, mobilitate viget virisque adquirit eundo), hogy a pápa…..
Egy ismerős nick (de szépen hangzik ez) kérdezte tőlem, hogyan lehetne lefordítani az egydollároson lévő latin feliratokat, s miután megnéztem és utánaolvastam a bankjegy történetének, megtetszett a téma. Először is a lényeg: S ami minket különösen…..