Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vercity

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lezajlott zilált gyülekezetünkben az ünnep. Ez az ünnep most nem egy egyszerű emlékünnep volt, nem egy méltóságteljes és komoly alkalom, hanem egy keserves sebeket szaggató nap, az emlékezés napja. Az emlékezés azokra, akiket Demjén Ferenc sorai szólítanak:"Mindazokért akik…..
JT BLOG Párbeszéd hétfő reggel 2011.03.01 07:00:00
  Mint annyi mindenki másnak, nekem is komoly kérdésem volt egy időben, hogy melyik az igaz vallás. Több generációs Tanú-családban élve kialakult bennem egy szándék, hogy érveket keressek Jehova Tanúi mellett. Egy ideig sok érv cáfolható volt, de egy aránylag komolynak tűnő…..
 ...mert aranyos és meggyőző az öreg. És van stílusa!!Kíváncsi lennék a sámlija most mennyit ér, és hol van, ilyet szeretnék a társalgó-szobámba, hovatovább a hall-ban is jól mutatna. De PlayStation3-azni a kétméteres SuperHD tévémen is kényelmesen lehetne belőle. Viccet…..
Valaki elküldött egy linket, amelyen el lehet érni az új "Vének könyvét". Elolvastam (http://www.msucity.ru/upload/files/3764/2010_ks10-E.pdf) és ugyanaz a véleményem, mint az elődjéről, az Ügyeljetek könyvről. Amikor azt elolvastam, nagyon meglepődtem, hogy mit is kellett annyira…..
JT BLOG Egy meglepő találkozás 2010.09.29 07:34:00
A 7-es buszon utaztam Kelenföldtől Rákospalotáig. Elég hosszú út, de oldotta az unalmasságot az, hogy egy belvárosi gyülekezetből ismert, magát felkentnek valló testvérnő szállt fel a buszra. Először nem tudtam, hogy köszönjek-e neki, nem beszélve arról, hogy most sem ugrik be…..
Egy testvér a helyi gyülekezetben a körzetfelvigyázó utóbbi látogatása alkalmával a következő kérdést tette fel a körzetfelvigyázónak az összejövetel után: "Hogy lehet az, hogy múltkor egy rosszabb passattal jöttél, most meg egy újabb passattal?" Utalva a vadiúj…..
vercity 2010.11.28 22:15:08