Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ér Gabriella

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Milyen szobrokkal gazdagodott Budapest 2010-ben? Miközben dúl a vita az 56-os emlékműről és a Károlyi-szoborról (én inkább a Kossuth téren álló Kovács Béla szoborról indítanék vitát), körbenéztünk a fővárosban. Az alábbiakban az újabb alkotásokból szemlézünk a…..
A Nemzetgazdasági Minisztérium ma megerősítette a hírt, hogy Mikola Istvánt hazánknak párizsi OECD-nagykövetének nevezik ki. Mivel jelenleg még a parlament Egészségügyi Bizottságának elnöke ez inkább az elegáns megbuktatásának tekinthető. Ennek akár még örülni is lehetne…..
  Metamorfózis   Reggel felkelsz. Marionett bábu néz a tükörbe, játszik. Nézd csak jól meg! Szemed fénye kihunyni látszik. Lassan lépdelsz. Lábad kavarja a harmat ködét. Vágyad kihal. Nem találod magad, mert szíved sötét.   Megfojt a város, lenyom a zaj,…..
Virágos lelke, hol néha szenved, hol néha szárnyal, Ki félig tündér, félig ember, csak harcol a világgal. Orsi - te kedves! Ha ébredsz a hűvös, reggeli köddel, Melletted alszok, ne tévessz össze a főnököddel!  ..
Átjáró Saját versek: M0lchan 2010.11.03 12:26:00
Ő, ki sárkányok hátán dalolva szárnyal, M0lchan, ki rajzán kontúroz, árnyal. Ha alkotás közben óvatlan vándor betéved, Tüzes kardjával óment lelkébe éget.  ..
Átjáró A Belső Föld 2010.11.28 21:21:00
Mi is az a "Belső Föld" tulajdonképpen?   A ”Föld” egy 1300 km vastag földkéregből áll, aminek a BELSŐ OLDALÁN már évmilliók óta van egy  4. valamint 5. dimenziós, a mi fogalmaink szerint halhatatlan, paradicsomi létállapotban élő birodalom,…..
    Mint fent, úgy lent... Testünk 75%-a folyadék, és bolygónkat is ilyen arányban borítja víz. Szervezetünket az erek úgy hálózzák be, mint Földünket a vízfolyások.   Szívünk minden dobbanásával oxigénnel teli vért pumpál a legkisebb hajszálerekbe is, így…..
  Hömpölyög az óceán. Végtelen sok apró csöppje vágyakozva tekint a magasba. Köztük a legkisebb (és mégis nagyon öreg) még mélyen szunnyad a tengerfenéken az ő kis iszapbölcsőjében. Ring a bölcső, ring. Ringatják a szelek. S a bölcső mélyén az icipici csöppecske…..