Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gyakorlo72

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A szépreményű Jobbiknak, a legnagyobb ellenzéki párt szerepében tetszelgő hazai szélsőjobbnak sikerült teljes hat és fél százalékos eredményt elérnie a Budapest II. kerületi időközi választáson. Ezzel a produkcióval gyakorlatilag minden várakozást alulmúlt a párt, messze…..
Egy igen tanulságos történetet küldött Eszter az Office Deponál meghosszabbított notebook-garancia érvényesítéséről. Olvasni is fájdalmas, ahogy terhesen hónpokon keresztül küzdött, először, csak hogy megnézzék a gépét, aztán hogy kicseréljék a merevlemezt, aztán hogy…..
gyakorlo72 2011.10.25 08:20:17
 „Európa beteg embere”, ezzel a jelzővel illeték az elmúlt századokban Törökországot. A kétezres évek eleje óta azonban nagyot fordult a világ. A XX. század eleji, atatürki reformok óta az ország politikájában a fő hangsúly egyértelműen a nyugati…..
addict Gigantikus dildóreklám 2011.08.12 17:30:00
Te mit szólnál ahhoz, ha egy több méteres szafaládé meredne rád egy óriási épülethálóról? A kevésbé piszkos fantáziájú olvasók kedvéért elárulom, hogy nem egy Aldi vagy Lidl reklámról van szó, hanem egy német szexbolt kampányáról. A különleges kreatív arra kéri a…..
gyakorlo72 2011.08.13 00:06:37
@moncayo: És az anyádat hány forintért...? te, pont olyan árucikk...
A jelenlegi Erzsébet híd 1961-1964 között épült a második világháborúban elpusztított első Erzsébet híd helyére, helyreállítására a budapesti Duna-hidak közül utolsóként került sor. Az újjáépítendő hídra három alternatív terv készült, a választás végül a Sávoly…..