Regisztráció Blogot indítok
Adatok
schwarzenéger

0 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha kicsit jobban sikerült az esti buli, mint ahogy tervezted, és őrült macskajaj kínoz, akkor itt egy praktika, amivel enyhíthetsz rajta. Na jó, kell hozzá egy kis akaraterő, mert bizony fel kell kelni a kanapéról, de legalább otthon is elvégezhető, akár sötét szobában is. Megéri…..
Rima Karaki az a libanoni tévés, akivel nem érdemes ki a faszagyerek versenyt játszani élő adásban. A riporternő éppen egy muszlim vallástudóssal folytatott eszmecserét arról, hogy vajon miért állnak be keresztények az Iszlám Állam soraiba, és amikor a férfi tulajdonképpen…..
Bár Aaron történetéből már tudjuk, a Cetelem nem szívesen járul hozzá a hitelre való vásárláshoz, íme egy újabb gyöngyszem a hitel-elutasítás történetek közül. Naiv ügyfél levelét a Cetelemhez alább olvashatják. (Az azonban sajnos nem derül ki a történetből,…..
Éva szerencsétlenségére egy térgörbületbe költöztette a cégét, ezért a Posta immár fél éve szinte csak az eltűnt levelek utáni panaszokra reagáló sajnálkozó válaszleveleket kézbesíti:Azt eddig is tudtam, hogy ha az ember postán ad fel valamit az nem biztos hogy megérkezik a…..
Középkori hagyomány éledt újjá Magyarországon: Lázár János fia Boldizsár eljegyezte Fásy Ádám lányát, Zsülikét. A hajdúszoboszlói Hotel Silverben megrendezett esemény konferansziéja, Fluor elmondta, hogy szerinte jelenleg nincs jobb pa-pa-parti hazánkban, mint Lázár János…..
A Homár rokonságban látott csak lemerevedő/kipixelesedő tévéműsorokat a T-Home hálózatán, és már akkor sem értette, miért fizet valaki ezért/hogyan lehet így kábeltévét szolgáltatni, ennél még a kalózvhs is stabilabb volt. Krisztináéknál kis híján 2 hónapja nézhetetlen…..
Üdvözöljük a szocializmus arany korszakában! Kiárusítottuk szlovák koronánkat olyan EU-s gazdasági problémák miatt, amelyet nem mi okoztunk, de mindennapi munkánkkal nekünk kell érte fizetnünk - így lázadnak a szlovákok az euro ellen, és nemrég már az egyik kormánypárt…..
Az F1-főnök összevert fejével reklámozzák a sorozat hivatalos óraszállítóját. "Nézzék, az emberek mit meg nem tesznek egy Hublot-ért" - áll a szlogen és az áldozat aláírása a londoni rablásban megsérült Bernie Ecclestone képe alatt. Arra utal, a milliárdostól egy…..
"Honnan tudod, hogy a Kik egy német bolt?Hát onnan, hogy a ruhákat horogkereszten árulják!"Ezt mondja Balázs, meg azt is, hogy "Egyébként nyilván nem feltételezem, hogy a boltnak bármilyen politikai nézete lenne. Csak azért küldtem, hogy szórakozzatok rajta, szerintem…..
Anita arról panaszkodik, hogy szívbetegként egész álló nap a munkatársai dohányfüstjét kénytelen nyelni, mert azok nem hajlandóak a kijelölt helyen hódolni szenvedélyüknek. Tisztelt MT!   27 éves, szívbeteg lány vagyok. Mindezt nem is volna lényeges megemlítenem, mert…..