Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ÉletFaMag

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Szövetség a nemzetért 2009.03.03 02:00:00
Nem volt nekem tiszta eddig, hogy mire jó, ha létrejön egy Reformszövetség. Bokros Lajostól – akit nem értem, miért akarnánk külföldre küldeni, amikor a hazának szüksége van rá – kezdve az Oriensig elég sokan elmondták eddig is, hogy ejnye, nem lesz ez így jó, rossz…..
Mi megmondtuk előre. Sőt még egy pezsgőt is bekészítettünk a hűtőbe, hogy majd halk pukkanás, kristálypoharak csilingelése, meg gyöngyöző nedű. Kár hogy két hete, Havas Henrik kirúgásakor már koccintottunk vele. A Tv2 új tulajdonosai és a másfél hónapja kinevezett…..
ÉletFaMag 2007.09.20 20:52:59
98-ban kezdtem el televíziózni. munkatársa voltam a Gólya c. Gyarmati Lívia filmnek, ami díjat nyert. talán canne-ban...
számtalan hírműsort készítettem, dolgoztunk (egy kis csapattal) a dunaTV-nek az M1-nek, néha a tv2 híradóba is, a tv2 "karrierjének" elején. nekünk nem jött be annyira, mint Sváby-nak...
Megpróbálok szépen fogalmazni, bár kételyeim vannak afelől, hogy a magasröptű gondolataikban úszó frappáns "kommentbemondókkal" megértetem magam. lehet hogy egy lecsúszott kávéfőző senki vagyok egyes kommentelők meg valami hiperintelligens szociguruk (jaj bocs, ugye értetted ezt a szókapcsolatot.. vagy homályos? hm)
biztos velem van a baj igen.
99-ben egy balhé után ami elég rosszul érintett, egy időre abbahagytam a televíziózást: túl sok gerinctelen féreg rágta be magát az ADDIG "nívós" szakmába.
szabadúszóként folytattam, számtalan anyagot készítettünk a fentebb említett televízióknak.
2005-ben újrakezdtem "hivatalos", céges működésemet a médiában.
több ezer hír, és magazinos anyag szerkesztése, vágása van mögöttem. Operatőrként 98-tól kezdve folyamatosan dolgozom.
Tanítóm tanítványa volt Zsigmond Vilmosnak...
2007-ben 4 díjat nyertünk a céggel, többek között az év alkotóműhelye díjat, amit az egyik beküldött munkánk hatására alapítottak, eddig nem volt ilyen.
Ezt én készítettem.
Szeretem a szakmámat. szeretem a nézőt, aki igényes, kulturált és érdeklődő.
egyéb információra van-e szükséged kommentelő szerencsétlen?
akarod-e esetleg az anyámat szidni? küldjek privátban egy önéletrajzot?
meg esetleg kérjek tőled fogalmazási órákat? ó te magasságos bölcsészjóska! taníts meg fogalmazni úgy is, hogy TE, a mindenható megértsd!
miért fáj az neked annyira, hogy van egy ember, aki szereti a szakmáját, és abban dolgozik? esetleg te olyan lúzer vagy, aki ezt sosem éri el?
vagy milyen alapon beszélsz rólam lekezelően, és megvetően? ha elárulnád a szakmádat, gregor aki talán gysi vagy nem, pontosabb képet kapnék arról ki vagy....
az ilyen embert rühellem, aki életben tartja és tartani is fogja az ultragagyi szánalmas műsorokat.. nem elég hogy a szakma felhigult, a nézők hűen tükrözik a magyar média viszonyait.
további jó szánalmaskodást...
comment:com Ahol a fasz az fasz 2007.08.31 17:12:00
Ma tíz óra után pár perccel indul a Viasaton a Dirt, a sorozat, ami megmutatja, hogy milyen a bulvármédia ott, ahol nem Jáksó László, meg az RTL Klub súgja meg, hogy akkor mi is legyen címlapon, és ahol senkit nem érdekelnek a teljesen kamu botrányok (Jáksó évek óta nem kefélt,…..
Nagyon nyár van, tegnap este például a lakosság jelentős része az M7-esen araszolt a Balaton felé, a többiek meg a kertben grilleztek, meg pálinkáztak Postás Józsi műsoros kazettájának aláfestő zenéjére. Akiknek pedig se Balaton, se faszénen pirított flekken, azok megnézhették…..