Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SkL

68 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
UPDATE!AZ ESEMÉNY IDŐPONTJA MEGVÁLTOZOTT!!!!!!JÚNIUS 12.-E, VASÁRNAP!És a Brand new plakát:..
update: a Magic Burger elköltözött a XI. kerületbe. Az új helyről itt írtunk egy rövid véleményt. A nagy sikerű őszi hamburgersorozatunk után most a gyrosokkal térünk vissza, ami ekkora dózisban kész öngyilkosság: a profik szerint még burgerből sem lehet normálisat kapni…..
Magával ragadó táj és megindító zene találkozása, megfejelve egy brutál technikás triálos sráccal. Edinburgh festői szépségű vidéke, avagy miből lehetnek jó kis triál spotok! Mi kell még?! Dőlj hátra, nehogy kiessen a szemed! ..
Elza (Dobó Kata) az életveszélyes szerelmi háromszögbe keveredett, drogfüggő, kilencedik hónapos terhes rendőrnő, akinek lába alól minden tekintetben kicsúszik az élet talaja. Harmincadik születésnapjára azonban, váratlanul segítségére érkezik, rég nem látott, gyűlölt…..
A különbség fel sem tűnik. Manapság már nagyon vékony határmezsgyén mozognak úgyis a divathullámok, az átfedések végtelenek. Keresd a hasonlóságot! ;) ..
Aki ismeri és rajong értük, annak ez a videó okozni fog pár vicces pillanatot! :D   Come Home To The Simpsons from devilfish on Vimeo...
Diego egyedi dizájnú videóihoz sajátságos módon digitalizálja az általa felvett hangokat. Mintavételezési technikáját érdemes megtekinteni.  ;)  Diego Stocco - Dustland from Diego Stocco on Vimeo...
LiveFast! SUPER HAPPY TIMES! 2011.02.20 18:42:00
Die cut gift tags for the cynical- sarcasm & good times - - you do, really - - well, sort of - - patronising cyclops uncle. everyone has one - - you'll need it -  From: Behance..
A képregényhősök általában nem nagyon cserélgetik kosztümük kinézetét, mindig a jól megszokott cuccban indulnak bűnt üldözni. Pókember több évtizedig csak a piros-kék ruhában osztogatta a pofonokat, majd fekete öltözékben nyomult, bár erről kiderült, hogy idegen lény,…..
Egy furcsa cilinderes öregember villogó tekintettel kel át rozoga biciklijén, a nagy semmi közepén. Félelmet és reszketést vált ki az emberekből. Na de vajon ki ez a titokzatos alak?  The Backwater Gospel from The Animation Workshop on Vimeo...
Modorosblog A kreatív blogger 2011.02.17 06:00:00
-Édesapám, mekkora ötletem van, csináljuk már meg. Figyelj ide. Sőt, rengeteg ötletem van, a Platinablogon lerámoljuk a polcot, megmondom én neked előre.Az első: a Kitántorgott. Óriási ötlet. A vendégmunkás magyar mindennapjai. Álláskeresés, albérlet, hivatali ügyintézés,…..
SkL 2011.02.17 23:48:46
Scott Silver, a The Fighter írója felcsapta a Bibliát, megállt Sámson és Delilah történeténél. Felötlött benne, hogy ebből nagyszerű szuperhős sztorit lehetne faragni, ezért fogta magát és átdolgozta teljes egészében a jól ismert történetet, a cselekményt pedig a jövőbe…..
A téma általános iskola óta kézenfekvő... Már akkor úgy vélekedtünk a "rocker" csajokról, hogy a legtöbbet el kéne rángatni a tábortűztől (ahol valami Kurt Cobain-wannabe gitározik neki) és jól ki kell mosdatni őket, hiszen több van bennünk. A legtöbb fiúsan…..
Az orosz Art Lebedev kreálmánya, mely gondoljunk bele, hasznos kis cucc. Egy sima pendrive alternatív értelmezésével egy kartonpapírból készült, firkálható és téphető kis adathordozót kapunk. Take a look! ;)..
Szerinted? ;)..
Nem tudom kinek, és minek a jegyében telik a szerelmesek napja, de itt van pár kép, amivel remélem valakinek feldobom a napját :) vagy nem :D Love or Hate! ;) hely: Pont des Arts - Paris (FRANCE) <img style="margin-top:-0px;"…..
Észak-Nagano hegyei között, 850m-es tengerszint feletti magasságban található a Jigokudani (Hell-Valley) Majom Vadaspark. A "Valley of Hell" nehezen megközelíthető, ezért inkább csak gyalogút jellemzi. A völgy híres lakói a nagy japán makákók, az úgynevezett hómajmok,…..
Élvezzétek a szombati nyugalmat! Nézzetek ki az ablakon! Harmonizáljatok a természettel! Dőljetek otthon hátra és élvezzétek a káprázatos látványt! Töltődjetek fel!   Just Relax! by Pro PhotoElképesztő, hogy a slow motion technikával milyen durva cuccokat lehet manapság…..
Képregény adaptációk A mozifilmek közt egyre nagyobb szerepet kapnak a képregény adaptációk, köszönhetően annak, hogy egyre népszerűbbek, és ez által egy párnak sikerül a legnagyobb bevételeket elért filmek közé férkőznie (Batman, Pókember). A két legnagyobb comic…..
Bolondok Napja alkalmából, keresd meg a legkreatívabbnak ítélt oldalakat és dobj rájuk egy MegaLikeot! :)Az esemény célja: Hype generálás. Közvéleménykutatás!-Terjesszétek a legjobb oldalakat másoknak is! -Háborúzzatok egymás ellen! Nyerjen a jobb! ;) -Növeljétek meg kedvenc…..
Geekblog Így alkot Del Toro 2011.02.06 15:32:00
Az egyik legkreatívabb hollywoodi rendező mostanság Guillermo Del Toro, aki ugyan műfaji filmeket készít, de a szó valódi értelmében vett auteur. Filmjeihez az ötleteket egy bőrkötésű jegyzettömben gyűjti, amelybe bele is lapozhatunk itt, a rendező audikommentárja kiséretében. A…..
Filmdroid The Troll Hunter 2011.02.08 21:05:00
  „A new Norwegian classic is born.” - áradozott a filmről az egy norvég rádió, az NRK kritikusa, hozzátéve, hogy a produkció ötletesen vegyíti a hazai kulturális elemeket a hollywoodi hangulattal. Az alkotás az Ideglelés és a Cloverfield jól kitaposott…..
SkL 2011.02.09 10:11:58
  Gondolom, már mindenki ismeri a Duck Sauce elhíresült slágerét a Barbara Streisandot. Elég sok meghívott vendégszereplőt fedezhetünk fel a klippben, köztük a Chromeo-t a.k.a P-Thugg és Dave 1 duóját. A kanadai páros Monteralban ismerkedett meg, és zenéjükben is fellelehető…..