Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Volla

0 bejegyzést írt és 40 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A videómegosztó közösségeket világszerte sokkolta egy felvétel, amelyiken egy piros kapucnis tinédzser lány egy műanyag vödörből dobál néhány hetes, nyüszítő, élő kiskutyákat egy festői szépségű, sebes folyású folyóba. A lány végig jókedvű, nevetgél, mintha mindezt…..
A múltkor már volt szó a Dog water nevű termékről, a kifejezetten a négylábú kedvencek számára kifejlesztett ásványvízről. Ezúttal egy kutyakajagyártó cég kedveskedik az ebeknek különleges hirdetésekkel. A brit Wagg Foods cég térdmagasságban helyezte ki kifejezetten…..
Volla 2010.03.06 18:59:17
@Cigiző: Ez így értelmetlen. A mi világunk erről szól, pazarlás, fogyasztás. Nem hiszem, hogy te ki tudod kerülni.
Ha ez nem önkéntes rendőrködés, akkor semmi, de majd ti eldöntitek, hogy Tamás helyesen járt-e el akkor, amikor betolta a kocsija orrát egy igazi nagy büdös tapló autós elé, majd magát rendőrnek kiadva mentette önnön irháját. Ma azaz február 2-án kedden délelőtt 10.30…..
Volla 2010.02.03 16:41:51
@Deluxe the ForumTroll:
Te vagy ma a harmadik, aki ezzel jön :)
Volla 2010.02.03 15:06:02
gallery.site.hu/d/12397587-2/bonnie.jpg
Hátha látta valaki... ha valakinek bármi rémlik erről a kutyáról kérem telefonáljon.
Totalcaros munkatársunk, Árpi küldte a zseniális képeket, amelyeken egy zalai kiránduláson a legalsó fotón látható Potyer Dönci megismerkedett Pixivel, a nyolc hetes törpetacskóval. A találkozás további részleteiről ide kattintva láthat képeket. ..
Volla 2010.01.04 17:02:54
@Idet: Amennyiben az szerinted törpetacskó.
A British Fashion Awardson a tavalyi év modelljének kikiáltott Georgia May Jagger fogja népszerűsíteni a Versace tavaszi kollekcióját. ..
Volla 2010.01.02 08:19:19
8ker Szaros karácsony 2009.12.26 16:19:00
 Csillapodnak az ünnepek lassan-lassan, de van, ami ilyenkor sem pihen: a kutyaszar termelése. Pár napig vastag hó alatt bújtak meg, orvvul támadva a cipőket, csizmákat, aztán a meleg hatására előkerültek, szétfolyva, megolvadva. (Közben rájöttem, azért nem néznek fel az…..
Volla 2009.12.26 21:31:31
@egyittlakó: Tán kérdezted?
Szerintem sok kutya, aki ki van vágva egész életében egy kennelbe a kert végébe(és naphosszat üvölt) inkább választaná, hogy a gazdája mellett lehessen, akár lakásban is. Nyilván nem mindegy, hogy hol. Aki megteheti, hogy autóba ül és kiviszi a kutyáját a zöldbe napi szinten, illetve nem szarat..hanem ténylegesen sétáltat, az szerintem dönthesse el, hogy hol akarja tartani a "dögöt". Speciel nekem is ég a pofám azok miatt, akik nem takarítanak fel a kutyájuk miatt, de ez a mocsok, ami itt egyesekből kiszakad a téma kapcsán... Kegyetlen.
Csak egy újabb dolog, aminek kapcsán lehet általánosítani meg utálkozni.
A border collie-t tartják a legokosabb kutyafajtának, és ezt az elméletet az alábbi videó is alátámasztja. Paige egy igazi multitalentum! ..
Most olvastuk, hogy a 2010-es Pirelli naptár a természetesség jegyében készül és mit látunk? Na mit? Hát egy szemtelen vigyorral élvezkedő lajhárt, amint épp Miranda Kerrt (?) öleli. A kép innen, van cicis-lajháros meg lajhár nélküli is, de azt nem rakjuk be, kattintson akit…..
Volla 2009.11.21 22:38:29
Előzmények: 1. - 2. - 3. - 4. - 5. - 6. - 7. - 8. - 9. - 10. - 11. - 12. - 13. - 14. - 15. - 16. -17. - 18. - 19. A mérsékelt égöv mind a négy évszakában legszebb arcát mutató néhány hektáros kert kapuin túli világgal kapcsolatban szerzett benyomásokkal folytatódik a saga. Első…..
Volla 2009.11.11 17:25:44
@kanossza: Igen, ezért is írtam, hogy hasonlóan. Valószínűleg közel se éreztem azt, amit te..és remélem soha nem is fogom.
Roberta az Index székháza mellett, a szakadó esőben találta Lédát, ezt az elkóborolt, csapzott blökit. "A dominánsan Husky márkájú kisállat a Flórián udvar környékén bóklászott, bőrig ázva, éhesen. A szerkesztőségünk egyik tagja felfigyelt a gazdátlannak tűnő…..
Újabb megrázó történet landolt a vizit drótpostaládájában. Egy 18 esztendős sportember kicsit lazán vett egy sérülést. Az alábbiakban tíz gipszben töltött hónapjának hetének eseményeivel ismerkedhetünk meg. Jó napot, kedves Vizit.blog! Szia Kanossza! Nekem is van egy…..
Gyorsan ível felfelé a 17 éves Georgia May Jagger karrierja. A minap még arról számoltam be, hogy egy farmer-reklámban belekóstolt a modellkedésbe, aztán jött egy Vogue címlap, legújabb megbízása szerint pedig smink-szereket fog népszerűsíteni, méghozzá a Rimmelnél. Itt is van…..
Ez biztos?Régen (mielőtt Baba hozzám került) nekem sem egy agresszív, harapós kutya ugrott be, ha a vizslára gondoltam. Ma mikor Babát sétáltattam hirtelen egy futó ugrott elénk a kanyarba, amire Baba ugyebár úgy reagált, hogy egy méterrel előtte megállt és ugatásba kezdett. Ha…..
Volla 2009.10.30 07:37:18
@belekotty:
Hidd el rengeteget le lehet szűrni abból, hogy milyen egy kutya felmenőinek személyisége. Nyilván nem soha venném meg egy idegbeteg , agresszív vagy félős kutya kölykét(az ilyen kutyákat jobb helyeken nem is tenyésztik tovább), de ha nincs alkalmam megnézni a szülőket, akkor erről nem tudok tapasztalatokat szerezni.
A másik,hogy már bizonyos szinten a tenyésztőnél megkezdődik a kiskutyák szocializációja. De ha az a kert hátsó részében tartja a kutyákat, minden ingertől elzárva és alig találkoznak emberrel a kicsik vagy esetleg rossz tapasztalatokat szereznek, akkor szegényeknek elég traumatikus kikerülni a világba, az új gazdihoz.
Baba most már bőven  tíz hónapos, és hát… még nem tüzelt. És mint azt minden lány kutyával rendelkező én is tudom, hogy már itt lenne az ideje, sőt.. már aggódok egy kicsit. Ez normális?Elvileg még igen, de már igazán túl szeretnék rajta lenni én is, ő is…..
Előzmények: 1. - 2. - 3. - 4. - 5. - 6. - 7. - 8. - 9. - 10. - 11. - 12. - 13. - 14. - 15. - 16. Elhagyván a megoldás színhelyéül szolgáló intézményt, emlékezetemben megannyi jó tanáccsal és pozitív benyomással, csomagjaimban a szakszerű sebkezeléshez szükséges munícióval,…..
Meguntad már szedegetni a kutyád után a parkban elhullajtott piszkot? Dobj rá egy hevedert, a seggéhez egy zacsit, és máris tisztán végezheti a dolgát a kis kedvenc. A teljes adag a tasakba érkezik, amit utána egyetlen mozdulattal könnyedén el lehet távolítani. Ezt tudja a…..
Ez a hét eddig az autóbalesetekből adódó rövidebb vagy hosszabb kálváriák jegyében telt. Pénteken egyik kedves olvasóm gyermekkori balesetéből adódó kamaszkori orrműtétjének kellemetlen utóhatásaival ismerkedhetünk meg.Kérem, legyenek olyan kedvesek, aktivizálják magukat,…..
Volla 2009.10.16 09:19:30
@KarasuTengu: Ugyan ez jutott eszembe. Jobb ötletem eddig nem lévén idióta módon igyekeztem nem ODA nézni :)

Emlékszem az első két alkalommal mikor itt jártam, nem tudtam mi az, azt hittem valamiféle űrfelvétel..aztán szembesültem...

Hja és szerintem mások történeteit nem kéne két részre szelni, ront az élvezhetőségén. Ez persze nem magyarázkodás én amúgy sem tartozok az aktív kommentelők közé, de tudd minden nap itt vagyok, szóval írj csak, írjatok.
vizit Kanossza 13. – Távozóban 2009.10.05 08:49:00
Előzmények: 1. - 2. - 3. - 4. - 5. - 6. - 7. - 8. - 9. - 10. - 11. - 12. Az első kemoterápiás kezelést követő közel két hétnyi intervallumot emlékezetem egybemosódó napszakok és a tudatalatti katakombáiba süllyesztett események kusza halmazaként rögzítette. Bevallom, a…..
A különböző kutyafajták mindig az adott kor igényeinek megfelelően változtak az idők során. A XIX. század végén, a versenyszerű kutyatenyésztés megjelenésével a gyakorlati szempontokat (pl. vadászatban betöltött szerep) elkezdték felváltani az esztétikai szempontok, és a…..
Van itt minden: zépé, önfényezés, smucigság, iwiw.Nem ment a képfeltöltés, úgyhogy egy régit vettem elő, na mihez volt ez a kép?Sziasztok! Ez egy vicces, de egyben szánalmas történet, remélem tetszeni fog! Hárman lányok elmentünk bulizni a zépébe egy szép nyári…..
Félelmetes csávó, félelmetes kép.A képet a kedvenc spotterről loptukSziasztok!A történet nem mai, kb 17 éves lehettem, pasizás terén elég kezdő :) Egy buli/bál alkalmával szemeltem ki magamnak a félhomályban B-t (24), aki a sziluettje alapján igencsak jó pasinak tűnt..:) Kis…..
Ismét hmmm és óhhhh...Jude Law-ról - aki a Dunhill tavaszi/nyári reklámarca - már láttunk néhány képet a kampányból, de koránt sem az összeset.Lánykák, lehet tovább gyönyörködni :)..
Volla 2009.01.15 17:36:55