Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bögyörke

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szerepelt egyszer az Urbin egy szuper dögös panellakás - ami azóta is fel-fel bukkan különböző dizájn és lakberblogokon. Iszonyúan jól nézet ki, de azt azért tudni kell róla, hogy ennyi pénzt senki nem öl bele egy panelkecóba, ha élni akar benne, legfeljebb hobbiból vagy…..
bögyörke 2013.09.25 17:58:00
@Emmanuel Goldstein: Semmilyen bűz nincsen, három éve élek itt és még soha nem éreztem. Parkolót építettek ki, és hidd el a napokban jártam Óbudán, hát a kerületből kifelé kell lábat törölni olyan kosz van mindenhol. Kár volt a házmesterek és a járdatakarítók korszakát eltörölni. Ma olyan Budapest sok kerülete a Körúttal az élen, mint egy nagy szemetes vödör. Felüdülés az ablakomból a Kiscelli kastélyt bámulni és a Börzsöny és a Gödöllői dombságot bámulni.
A nap forradalmára: Selmeczi Gabriella, aki bejelentette, hogy a kényszerből átlépőknek még adózniuk is kell, mielőtt "önként" átadják a megtakarításaikat az államnak. Selmeczi szerint próbálták jogilag megoldani, hogy ne kelljen, de sajnos nem sikerült.  A…..
bögyörke 2010.11.28 15:13:14
@szamarhegy: Tudod kedves szamarhegy most már elárulom neked, hogy én könyvelőként dolgoztam. Ennyi gondolom elég előlegben, és kisvállalkozásokat könyveltem. Láttam mindent, azért mertem ötletként elmondani a véleményem. De ha beletörődünk az átalad megfogalmazottakba az élet minden területén visszamehetünk a Honfoglalásig és kezdhetjük előlről a nyereg alatti húspuhitásnál. Akikkel itt véleményt cserélek bizonyára nem 3,8 % emelést kapnak, ami egy pl.60 eft nyugdíjnál cca 2 eft és ebből kell megélniük. Tudod talán az lenne a legjobb, ha nyugdíj helyett közvetelenül a temetőbe mehetnénk, vagyis "mindörökké munka"
bögyörke 2010.11.28 15:14:14
@Kale-idoszkóp: Na ezt jónak mondod. Van fogalmam, csak akikkel te itt cseverészel azok nem abba a fizetési és nyugdíj kategóriába tartoznak amit te ismersz.
 A kormány nyugdíjvédelmi megbízottja elmondta: a kabinet "eltökélt szándéka volt", hogy a reálhozamot adó- és járulékfizetési kötelezettség nélkül lehessen felvenni, egy összegben. "A jogászok azonban felhívták a figyelmet arra, hogy ez nem lehetséges,…..
bögyörke 2010.11.28 12:11:29
@me__ga: Jó lenne ha még most azonnal felébrednél. Tisztelem a hitedet, de szeretnélek megkímélni egy csalódástól. Nem az előző Orbány kormány óta, hanem az úgynevezett rendszerváltás 1989 óta nincs semmire állami garancia. Lehet, hogy hétfőn már találkozhatsz is eggyel, semmi garancia nincs arra sem, hogy lesz munkahelyed. Semmi garancia nincs arra tehát, hogy lesz nyugdíjad, semmi garancia nincs arra, hogy nem emelik a gáz árát, semmi garancia nincs arra, hogy nem államosítják bármilyen magán vagyonodat, ha állambácsinak pénzre lesz szüksége, ezért kérlek ébredj fel, a fülke forradalom nem te érted volt.
Azért Gyurcsány Feri tovább húzta sztrájkok nélkül, bár Vitya ellen tény, hogy kevesebben tüntetnek. Azonban decemberre megérkezhet az Orbán-kormány első sztrájkja, kapásból a főváros bénulhat meg, hisz a BKV-sok fontolgatnak munkabeszüntetést.Az ok piszok egyszerű, az…..
bögyörke 2010.11.28 11:53:52
@kukahontas: Nem lenne jó újra 2006-ot csinálni. Mert szegény ártatlan tüntetőket kellene megtámadni, de először meg kellene őket kérni, hogy támadják meg a TV székházat megint. Tanácsot kellene kérni Kósa úrtól Debrecen polgármesterétől, hogy hogyan kell véresre verni ártatlan embereket. És az is jó lenne, ha lenne a tüntetőknél véletlenül egy tank akkumulátor, valahol a zsebben az a 40-50 kg-os fajta, ha el kell indítani egy tankot hát legyen kéznél.
De komolyra fordítva, elég ha csak 2 millióan mint annak idején a Fidesz nagygyűlésen kivonulunk a Kossuth térre, ahol ugyan jó ha 100 ezren elférnek a többiek lélekben lesznek jelen, de megoldás a heti beosztással való részvétel is.
Tegnapi hírek:1. Egy pécsi munkanélküli szándékosan ellátatlanul hagyta beteg nagymamáját, csak hogy az asszony halála után néhány hónapig felvehesse annak nyugdíját.2. A budapesti kormány szándékosan ellátatlanul hagyja a következő generációkat, csak hogy néhány hónap…..
bögyörke 2010.11.28 10:04:22
@allegretto23: Kedves Igényes. Valóban nem kell a szocik hátsóját nyalni, de a fideszhez se ragadjon oda a nyelve. Itt a döntés a lényeg és valljuk be innen vagy onnan nézve egyformán hibás, és megint azokon csattan az ostor akit a vége elér. Akár többszörös ütés is lehet nézze csak meg néhány órán esetleg napon belül az árfolyamokat, és akkor újabb csapás az otthonteremtőkre is.