Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Egyszer nyugdíjas leszek én is

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A filmtörténet tele van jobbnál jobb háborús filmmel, így nem könnyű feladat a 12 legjobb kiemelése. Mi mégis megpróbálkoztunk vele azzal a kitétellel, hogy értékelésünk és rangsorolásunk kettős: egyrészt az 1 -től 12 -ig terjedő listán kifejezetten a "háborús kategórián" belüli helyezést adtuk meg,…..
Egyszer nyugdíjas leszek én is 2016.01.23 23:43:23
Minden politikus csaló. Azért jutottak hatalomba, mert sok kapcsolatuk van, közben a haveroknak csorognak a milliárdok. Nem érdemelnek egy fityinget se! Még a 200 képviselő is rengeteg, legyen csak 100. Ismerős gondolatok? A legtöbb embernek igen. Ezek emberi reflexek. Mint amikor…..
Egyszer nyugdíjas leszek én is 2013.07.19 20:37:55
Én támogatom a posztot. Szerintem is olyan egzisztenciát kell biztosítani az ország vezetői részére (helytelenül, de ide értem az ellenzéki képviselőket is), hogy eszükbe se jusson a korrupció... persze ehhez az is kellene, hogy legyen átláthatóság és számonkérhetőség, hogy nekik is legyen tétje és belássák, ha hülyeséget csinálnak akkor bukják a "tutit". Legyen rang és kitüntetés oda bekerülni és legyen szégyen és bűnhődés a visszaélés "jutalma".
Összeadva-kivonva (a képviselői fizetésből a letöltendő börtönperceket :-D) ne érje meg a korrupció. Ez sajnos csak a mesében jöhetne létre :-(
Megjegyzem, én a jelenlegi kormánypárt mellett vagyok még a hülyeségeik ellenére is, mert én nem felejtem 2002-2010-et az MSZP-SZDSZ-nek amíg élek. Viszont azt is látom, hogy mostanában nem jól bánnak a 2/3-dal. Anno úgy nézett ki hogy jól indul, volt lendület, elképzelés, de mára elaprózódtak ilyen hülye trafik- és hasonló ügyekkel. A 2/3-dal sokkal drasztikusabban kellett volna átalakítani azt a nem működő országot, gazdaságot, amit a Megyó-Gyurcsány-Bajnai hazavágott. Jól mondja a posztoló, a 2/3-dal a népszerűtlen intézkedéseket is fel kellett volna jobban vállalni, nem csak az elején a magánnyugdíj ügyet, hanem minden mást. Bevételi-kiadási oldalon, munkahelyteremtést tényleg elsők közt erőltetni, államadósságot nem csak GDP- hanem abszolútértékben is csökkenteni, a nemzeti vagyon visszaszerzését továbbvinni - elsősorban a nyereségek itthon tartásáért, csak másod- vagy sokadsorban hazafias hévtől feltüzelve :-)
Elképzelhetetlen a nemzetgazdasági fejlődés külföldi kézben lévő és külföldre nyereséget termelő stratégiai vállalatok, mit vállalatok... komplett szektorok mellett. Energia-, pénzügyi-, távközlési-, kiskereskedelmi szektorok, csak hogy néhányat említsek.
Kérdezz bátran! Ez nekem jár! 2013.04.27 10:43:31
Persze, hogy jár! Megdolgoztam érte! Miből éljen meg az ember? Ezeket a felkiáltásokat és kérdéseket sokszor hallja az ember. Az emberek, mintha szocializmusban élnének még mindig, az államtól várják el a problémák megoldását. Minden az állam feladata, minden jár. Az már…..
Egy hazatérő határátkelő írása következik ma, ám János helyzete annyiban speciális, hogy már nyugdíjasként tért vissza Magyarországra, hogy (mint írja) ne Németországban, egy drágán bérelt lakásból kicsavarogva kelljen összehasonlítgatni a Lidl és az Aldi árait.…..