Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hülyeazért Nemvagyok

1 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Időközi választás lesz Zugló 1. számú választókörzetében Április 10-én, Garaba Imre megüresedett helyéért. A pártok mocorognak, a jelöltek bemutatkoznak, ( LMP, Jobbik, MSZP, Fidesz ) a tavasz közeledtével megpezsdülni látszik a kerületi közélet.Ma délelőtt az LMP…..
Úgy tűnik, a Nemzetgazdasági Minisztérium végre egy támogatható és épkézláb ötlettel állt elő. Heti szavazás-összesítőnk. (Fotó: vezess.hu) Fidesz: magyar beszállítókat a multiknak! c. cikkünkben a Nemzetgazdasági Minisztérium új javaslatáról írtunk, mely szerint a…..
Hülyeazért Nemvagyok 2011.02.14 11:43:22
@auth.gabor:

Teljesen igazad van Gábor. Csakhogy a magyarnak rózsaszin orbánköd lebeg a szeme előtt, s majd ha felébred, akkor csak a nagy magyar ugart fogja maga körül látni és ezt fogja a fiára, lányára és unokájára hagyni. A mindent letaroló komoorbánizmus után jöhet a 0-ról való építkezés.
Néhány napja nyolc közgazdász  - Bauer Tamás, Békesi László, Bokros Lajos, Csillag István, Mihályi Péter, Petschnig Mária Zita, Simonovits András, Soós Károly Attila - közös nyilatkozatot adott ki, amelyben arra bíztatják a magánnyugdíj-pénztárak tagjait: „Tartsanak…..
Hülyeazért Nemvagyok 2010.12.04 00:03:34
@Cuppanj a végére!: Aki szereti Rákosi Orbán Viktort meg a padlást lesöprő kommunistákat
az mond ilyen hülyeségeket
Amíg Orbán Viktor a közélettől elvonulva kedvenc koponyájával beszélget, Gyurcsány Ferenc egyre inkább elemében érzi magát. Teheti, a Nemzeti Einstandolás kormánya szépen lassan rendbe teszi elveszett renoméját. Szerintem ő maga sem hitte, hogy az új kormány első évében a…..
Hülyeazért Nemvagyok 2010.11.28 15:30:38
@dedalon74: Addig nyalod a rákosorbán seggét míg el is hiszed , hogy aranyat szarik. Csak akkor fogsz rájönni, hogy nem így van ez, mikor a bécsi magyar piacon (lengyel piac analógiára) árulod a rákosorbán szaros gatyáját egy pár euró centért
koldulni fogunk 2010.11.28 10:32:08