Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sabori

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az idei nyár lezárásaképpen Bosznia-Hercegovinában töltöttünk néhány napot, ahol kipróbáltuk a vadvízi evezést, és csemegéztünk egy keveset a balkáni konyhából is. Az utazás alatt természetesen szebbnél-szebb tájakban gyönyörködhettünk, és megtapasztalhattuk a keleti és nyugati kultúra sajátos…..
A minap egy anyuka megírta a dolgozó mami facebook oldalon azt a véleményt, amit egy HR vezető ismerősétől hallott, mely szerint 1 évig otthon maradni a babával még nem olyan vészes, de a több időre való kiesés tespedt, ellustult, lelassult anyukává teszi a nőket. Vajon tényleg…..
Gyakran kérdezik meg tőlem az állást kereső, vagy váltani szándékozó anyukák, hogy beleírják-e az önéletrajzba, hogy van gyermekük? A kérdés nagyon nehéz, hiszen ahány munkáltató, ahány HR-es, annyi féle hozzáállás, gyakorlat. Alapvetően Magyarországon sajnos még mindig…..
Hunor&Minka&Zsigu A szeretetrűl 2011.01.04 23:48:00
Mindig is sokgyerekre vágytam, bár menet közben voltak olykor-olykor fenntartásaim.Emlékszem arra, amikor megszületett Hunor. Az első közös évünk abból állt, hogy őriztem álmát, könnyeimet nyeldesve figyeltem ennek a kicsi életnek a csodáját. Nem eresztettem, burkolva-csodálva…..