Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Macondo

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
TComment A zöld Merga titka 2012.07.15 10:32:00
Ha úgy vesszük, negyven éve ismerem ezt az autót. És most már az enyém. De ez még semmi, van egy ok, ami miatt végtelenül sokat jelent nekem. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
A következő nagy dátum tehát június 6, ekkor tartja az Apple a következő keynote-ot a WWDC-n. Azt már hónapok óta tudjuk maga Phil Schiller szájából, hogy az idei WWDC a szoftverekről szól majd:Ebben az évben bemutatjuk a Mac OS X és az iOS jövőjét. Ha Mac OS X vagy…..
Macondo 2011.05.29 18:36:43
@DnP: azért sztem hasznos lenne látni a kezdőképernyőn az új emaileket, naptárat, napi teendőket.
A Mac OS X magyar verziói továbbra is rendíthetetlenül és folyamatosan készülnek, ezúttal az egy hónapja megjelent 10.6.7 magyarítása jelent meg az Apcom oldalán.Mivel a korábbi 3-5 hónapos frissítési ciklusok az utóbbi időben egy hónaposra csökkentek, számítani lehet rá, hogy…..
Macondo 2011.04.22 13:06:32
@Kosztalma: Köszi, működik.
Mint azt a pénteki közvetítésen ígértem, megkértem az Andrássy úti iStyle-ból az első vásárlót, számoljon be a gyors tapasztaltairól, amiket hétvégén szerzett.Íme a beszámoló: Mikor először kézbe fogtam, nagyon rácsodálkoztam, milyen vékony is valójában. Nem volt még…..
Macondo 2011.03.29 00:48:47
@Greg-0: amíg nem vettem egy macbook-ot az asztali pc helyett, addig nálam is elsődleges netes eszközzé vált az IPhone, mert egyszerűen szerettem használni és kényelmes volt nem az asztal előtt gubbasztani. Mióta megvan a laptop, azóta ezt is nagy élvezettel használom a kanapén (az iPhone, ahogy te is írtad háttérbe szorult, pontosabban helyére került), de szívesebben "gyűrném" az iPadot böngészésre. Nem beszélve az appokról, ami kifejezetten erre az eszközre írtak... Én szeretem az ilyen kütyüket, élmény őket használni. Valahogy az iPad szó szerint kézzel foghatóbbá teszi ezt a virtuális világot, engem azt hiszem, ez fogott meg benne leginkább.
Vabe küldött nekünk egy levelet, amiben felhívta a figyelmünket legújabb munkájára. Az iTunes 10.1.2.17 magyarítását készítette el, ami ugyan pár napja már nem annyira aktuális, de aki még nem tette volna fel a legfrissebb verziót Windowsra, az most még…..