Regisztráció Blogot indítok
Adatok
immanuelkant

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Új bloggal bővült a Blogajánlónk is! A Warzone Online elsőre csak egy újabb filmeket és játékokat kritizáló blog, viszont a szerkesztői nem mások, mint Pc Veterán, és az Oscar-unk kapcsán már agyondícsért Power és Cody. Ebből már kitalálhatjátok, hogy a cikkek/videók…..
Asszem nincs mit hozzáfűzni... kisebb-nagyobb szenvedések árán, de csak kész lettem ezzel a videóval is. Hamarosan számíthattok még egy top10-es listára, addig is jó szórakozást ehhez! ..
15 év távlatából visszatekintve rá már elég retro-élmény, viszont így mai szemmel még jobban kiütköznek ennek a régi képregény-adaptációnak a hibái. És sajnos ezek közül a rettenetesen pocsék látvány nem is legnagyobb. ..
  - Mi is az antiszemita, Ferkó sógor? - kérdezte a templombíró. - Mert mindig hallom emlegetni. - Hát az olyan ember sógor, aki a zsidóra dühösebb - mint köllene. Azt nevezik antiszemitának. S ezzel Csiszlik Ferenc uram…..
KKBK Ivády az LMP-ről 2010.10.20 03:25:00
Ivády Gábor, az LMP egyik alapítója csütörtöki hatállyal kilép az LMP parlamenti frakciójából és a pártból is - jelentette be a képviselő szerdai, parlamenti sajtótájékoztatóján. A politikus hite megrendült abban, hogy lehet más a politika. Mandátumáról viszont nem mond…..