Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nimness

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hoze Pesszimiszt rovat 2010.11.29 10:32:00
Néha fárasztó a párkapcsolatSzokták mondani, a szeretet és a gyűlölet egy tőről fakadó érzés, s csak nagyon kevés válaszja el egymástól. Lásd azokat a szaftos kis válópereket, ahol a korábban még javában szerelmes, egymásnak reggelit ágyba hozó házastársak…..
Hoze Körkép 2010.11.26 15:48:00
Dupla nullás állásokA neten jócskán találni amolyan elrettentő listákat a lehető legszarrabbnak tűnő - ám annál jobban fizető munkákról, szép kis csokrokba gyűjtve azokat. Általában 10-es csoportokba vannak szedve, és az oldal szerkesztőjéne szubjektív véleménye alapján…..
Nimness 2010.11.27 15:13:26
@-Hoze-: Nyah. Patológus segéd...voltam rengeteg boncoláson, szerintem amit te hullamosónak azonosítottál, az nem egészen az. Főleg ha képzés is kell hozzá. Én úgy tudom, a munkakörbe tartozik az is a mosáson kívül, hogy előkészíti a patológusnak a testet. Felvágja a mellkast, eltávolitja a bordákat, felvágja a koponyát, eltávolítja az agyat, és leméri. Boncolás közben jelen van, és segit a patológusnak. Majd a legvégén kimeri a vért a testből ilyen hatalmas merőkanállal (finiii), majd visszapakolja a "maradékot", összevarrja a testet, lemossa a hullát, majd irány a fagyasztó. Akiket én láttam ilyen melót csinálni orr alá zselét nem használtak, hanem cigiztek ezerrel. Aminek én is örültem, mert elég durva bélszag van. Főleg ha az illetőn van többcenti háj. Ennyi. Bár a pénz csalogató, de hosszabbtávon nem hiszem, hogy lehet ezt csinálni. Főleg amikor behoznak egy pár hónapos magzatot és körömollóval állnak neki. Hát nah, elég brutál.