Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dtun

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tanyavilág Újraindult a játék 2011.02.16 16:13:57
Csak gyorsan szólni szeretnénk, hogy a játék újraindult.Hibákat a szokásos helyen lehet jelenteni. Légyszi ne itt a blogban, mert nem tudunk benneteket megtalálni a rendszerben...
Dtun 2011.02.22 08:03:28
@Nyuszi79: Szia!

Ha esetleg még nem segített senki, akkor én már rájöttem a megoldásra.
Ha megvan mindened, akkor a bővítésre kell kattintani, majd a befejezés gombra. Ezután már a maradék kettőt is engedi gyártani. Ha ki és belépsz akkor a gyárat is felépíti.
Jó játékot.
Tanyavilág Még mindig hegesztjük 2011.02.15 22:09:36
Kedves Játékosok!Sajnos nem értünk még a javítás végére, ezért továbbra is türelmeteket kérjük.Ahogy több kommentelő jelezte: "inkább rendesen csinálják meg, mint elkapkodják a javítást."Ehhez tartjuk magunkat. Köszönjük a türelmet...
Sok küldetésekkel kapcsolatos kérdést / hibajelentést kapunk.Nem kell elkeseredni, csak egy rövid ideig lesztek küldetések nélkül. Miközben a csapat egyik fele hibákat javít, a másik fele már az új küldetés rendszert teszteli.Ezek az új küldetések sokkal több örömet fognak a…..
Tanyavilág Valami készül 2011.01.18 17:11:00
Az elmúlt hetekben eléggé eltűntünk. Nem volt nagyon mit kommunikálni, annyit láthattatok csak a TanyaVilág fejlesztéséből, hogy mindig egy kicsivel kevesebb hiba van. Új tárgyak is kerültek a játékba, de nem adtunk arról hírt, hogy min dolgozunk éppen.Eddig minden nagyobb…..
Tanyavilág Mi tart ennyi ideig? 2010.11.29 14:38:27
Mi tart ennyi ideig??? Sokan feltettétek ezt a kérdést, a legjobb, ha bővebben is leírjuk, hogy mi áll a leállás hátterében. Néhány héttel ezelőtt sokkal jobb minőség és jobb szolgáltatásért cserébe mentünk át a korábbi szolgáltatónktól az újhoz. A szoftveres…..