Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rlala

0 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tanyavilág Vissza a múltba 2010.12.04 16:25:00
2010.12.04 17:23UPDATE:KARBANTARTÁS LEZÁRULT. TALLÉROKAT JÓVÁÍRTUK. TANYÁKAT VISSZAÁLLÍTOTTUK.2010.12.04 16:25Sziasztok:Mont észrevehettétek kb 30 perce elkezdtük karbantartani a játékot. A legutóbbi szerverbővítéskor olyan kihívással találkoztunk, amely…..
Rlala 2010.12.24 10:28:50
Egyáltalán ki a fejlesztő? semmit nem lehet róluk tudni .
NAGYON GÁZ:
company.lursoft.lv/afrikas-speles?v=en

TÉNYLEG NEKIK KÜLDITEK AZ SMS-T EGY ROSSZUL MŰKÖDŐ JÁTÉKÉRT?
Személy szerint nem küldök nekik a többit nem mondom mert nem szeretnék rágalmazni senkit sem.
Rlala 2010.12.24 23:19:43
@NS: az igaz de Litván ha csak egy picit is hasonlít ukrajnához ahol autóztam egy keveset leakartak csukni tilosban parkolásért ,vagy átléptem a földúton a záróvonalat...
a fekete terepjárós házigazdánknak előre köszöntek. Szóval ha a két nép hasonlít egymásra akkor mindent értek.
Bárki, akinek tallérokkal gondja volt, az próbálja most beírni a kódot, el fogja fogadni a rendszer. Elnézést a késésért, mostantól azonnal jóváíródnak a vásárlások.A héten a kommentkek között segítséget kértünk és kaptunk is tőletek a hibák felderítéséhez.…..
Rlala 2010.12.23 10:39:39
@thurman: tanultak a pártunk kormányunktól "cenz ura"
Elveszett tallérokra meg ne is számítson senki még válaszra sem méltatják az embert.
Rlala 2010.12.23 16:50:35
@KoldusWarez: nem keverjük semmivel csak szeretnénk ha valaki el ront valamit akkor hozza rendbe , de ez a csürhe képtelen rá. szívatásról dehogyisnem és ha akarnák akkor letudnák ellenőrizni . Sőt ha ez így megy nincs értelme minek költsek egy olyan játékra amit nem akarnak megjavítani ha kedvük van akkor levonják a tallérokat amit sms-ért veszünk.
Az én szememben ez lopás!!
De tudod mit nyomtatok neked lottó szelvényt és amikor nyernél szerverhibára hivatkozom:-D ha reklamálsz akkor azt fogom mondani sajnos nem tudom egyesével ellenőrizni. Milyen véleménnyel lennél rólam?
Itt találod a játék eddig növényeinek gyűjteményét. Egy kis matematikával azt is megpróbáltuk kiszámolni, hogy mikor mit érdemes termeszteni, tenyészteni! Tanyavilág Táblázat(frissítve 2010.10.26.)  A gyűjtemény legjobb tudása szerint próbálja követni a legújabb…..
Tudjuk, hogy bőven van még mit javítani a játékon, úgyhogy úgy tűnik, hogy egész hétvégén dolgozni fogunk. :)Mostanra sikerült elérni, hogy a szomszédok szépen bejönnek és lehet locsolni és dézsmálni. A játék sebessége is javult, köszönjük a sok bíztató levelet (és…..
Tanyavilág Mi tart ennyi ideig? 2010.11.29 14:38:27
Mi tart ennyi ideig??? Sokan feltettétek ezt a kérdést, a legjobb, ha bővebben is leírjuk, hogy mi áll a leállás hátterében. Néhány héttel ezelőtt sokkal jobb minőség és jobb szolgáltatásért cserébe mentünk át a korábbi szolgáltatónktól az újhoz. A szoftveres…..
Rlala 2010.11.30 08:38:30
@Janeakkoris: Pont azért vannak ezek a játékok, hogy egy kicsit kikapcsolódj a hétköznapi taposó malomból. Sajnos nem megy a játék mindenem oda, amiért nem adtam fel mert ez az egyetlen olyan játék ahol nem az a lényeg, hogy raboljunk fosszunk lőjük a másikat....
Pozítívum, hogí legalább válaszoltak még ha megoldás nem is született várok türelemmel.
Azzal kezdeném, hogy köszönjük szépen a türelmet és a kitartást. Mi magunk sem gondoltuk, hogy a technikai hibákat ilyen sokáig tart és nehéz lesz megoldani. A játékban több funkcionalitást teljesen újraírtunk és ennek eredményeképpen sokkal megbízhatóbban működik minden…..