Regisztráció Blogot indítok
Adatok
schupi

52 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok! Kő kemény fél év után sikerült munkához jutnom, ahol már 1 éve dolgozom. Mérnök - informatikusként egy amerikai - magyar multicég felvett betanított munkásnak...7 hónap harca után most ott tartok, hogy legalább felhasználói szinten kezelhetek számítógépet,…..
schupi 2010.08.16 13:19:13
A felsőoktatás elég alacsony szinten van manapság, ennek ellenére az ifjú titánok időnként az ember agyára mennek a lépten-nyomon emlegetett diplomájukkal. Azt képzelik, hogy a diplomával automatikusan előjogok járnak nekik, magas fizetés, kioktató hangnem stb...
Amikor még én is fiatal voltam (még most sem vagyok igazán öreg), a nyolcvanas évek elején még nem volt lehetősége ennyi embernek diplomát szerezni, mint most. Sokan megelégedtünk a gimnáziumi érettségivel+ valamilyen szakma tanulásával.Az akkori érettségi felelhet meg sok mostani diplomának, mert folyamatosan azt látom, hogy a főiskolákról frissen kikerültek még olvasni sem tudnak normálisan, sokuk életében nem olvasott el a kötelezőeken kívül semmilyen könyvet. Nemhogy szakirodalmat! Lexikális tudásuk gyakorlatilag nulla. A munkát (műszaki terület) diploma nélkül is el tudom látni, ugyanazt a munkát végezzük, de nekem csak érettségim van. A főnököm meg is becsül,a gyakorlatban már sokszor bizonyítottam. Ennek ellenére sokszor lesajnálják az embert, sőt kétségbe vonják a képességeit, ha nincs papírja, nem értik. hogy mire kapok ugyanannyi fizetést mint ők. Nem értem, hogy miért van némelyik diplomásnak olyan kényszerképzete, hogy a diplomával nem rendelkező emberek csak tudatlanok, műveletlenek vagy buták lehetnek, tehát nyugodtan lehet taposni lefelé... Ez a hozzáállás elég irritáló...
Az állami finanszírozású képzéseknél kőkeményen meg kellene határozni valamilyen követelményszintet, vagy felvételit, mert kétségbeejtően tudatlan fiatalokat bocsátanak ki az intézmények. A mi adónkból.Nagyon sok ismeretet el lehet elsajátítani önképzéssel is, ha van rá igénye az embernek.
 Adjon az Isten!  Iskolában, ismerősök, barátok közt is egyre többször merül fel a politika, mint fő téma. Természetesen a  Jobbikot támogatom, de ahogy egyre több emberrel beszélgetek, az a tapasztalatom, hogy tényleg minden ember jobbikos, csak még nem tudja.…..
BABÁZUNK Öröm és aggodalom 2009.04.28 08:02:00
Az örömöm néhány nap elteltével, aggodalommal vegyült. Talán kicsit túl sokat olvastam a témáról, és befészkelte magát az agyamba a méhen kívüli terhesség lehetősége. Kezdtem magamon észlelni a tüneteket is. Nyomást éreztem a hasam különböző pontjain és a derekam is…..
  A GYED és a GYES szigorításától ki vagyok akadva, remélem nem fogják ezt így megszavazni.Hová fogják tenni a szerencsétlen kismamák a kétéves gyereket, amikor nincsenek bölcsődék????? Az a néhány, ami még van, dugig tele, várólistán lehet bekerülni.A másik:…..
Nos,mint látjátok,nagyon ráérek,bárcsak ne érnék rá ennyire! :-) Mivel foglalkoznom kell az unalmas napokon a 8 éves leányzómmal,elkezdtük a húsvéti készülődést! :-) Tudom,hogy mosolyogtok ezen,de nálunk ez csak így megy.Többek közt elkészítettük ezeket az ari…..
> Ha boldog akarsz lenni, nincs más dolgod, mint férfinak születni. > Mert mit is várunk egy ilyen egyszerű teremtménytől??! > - A vezetékneved sosem változik. > - Tiéd az egész garázs. > - Az esküvői előkészületek nélküled is lezajlanak. > - A csokoládé…..
Ajánlom minden olyan férfinak, aki derülni szeretne házastársi tragédiájuk közepette! :-)Ajánlom minden olyan értelmes nőnek, aki kicsit mosolyog majd, miközben olvassa! :-) Hogyan ébresszünk szerelmet egy nőben? Beszélik, hogy Tibet legmagasabb hegycsúcsán él a világ…..
schupi 2009.03.21 15:32:46
Minden olyan férfinak szól aki eddig nem értette, miért mennek a nők egyszerre vécére. Íme a válasz: "Kislány korodban anyukád mindig elvitt a mosdóba, megtanította, hogy legelőször le kell törölni a wcdeklit wcpapírral, majd ezt követően kis darab wcpapírkákat tett a…..
Megint kevesen olvasnak minket:-)Gondoltam, írok a szexről, hátha idetévednek a látogatók.Csak egy gond vanAlul fulladokFelül szédülökOldalról meg nem látom a tévét:-) Kis türelem, hamarosan olyanokat fogok írni, hogy csak na! Csorogni fog a nyálatok!..
Elgondolkodtam...bármilyen hihetetlen is,de elgondolkodtam. :-)Még pedig azon,ami velünk történt meg.Lehet,hogy nem nagy szám és az jut róla eszetekbe először,hogy:az ilyen dolgok mindennaposak,stb.Nos,nekem eddig nem volt az.A szomszédnak nincs pénze,nekem van eladó kiságyam,de a…..
marian+kozma 10 marian+kozma+barátnője 5 kozma+marian 5 marian+kosma 5 marian+kozma.hu 4 Marian Kozma 4 kapuciner+blog 3 marian+Kozma+ 3 other 3 mariankozma 3 MARIAN++KOZMA 3 marian+kozma+veszprem 2…..
Dátum Oldalletöltés Látogatás Látogató Feed Feb 1885363022Feb 1777413826Feb 16106817511Feb 1517110710229Feb 1469261759Feb 13476435Feb 12677528Feb 1135181224Feb 1039141039Feb 091514126Feb 0811988..
Reggeli kávészünet Költözés! 2009.02.10 19:44:00
Csajok a spórolós blogot átköltöztetem ide, elég nekünk eggyel is szenvedni, nem?..
Kedves miniszterelnökünk jól kicsomagolt. Egy kicsit többet vártam volna, ráadásul az éjjel még vele is álmodtam. Nagyon kedves volt álmomban, csak az volt a gond, hogy végig a zsebemben volt a keze. Ezt sajnos csak felébredés után vettem észre.Megint megszívjuk, mi kiskeresetűek.…..
Csajok, inkább ne politizáljunk, mert felmegy a vérnyomásom. Ebben a korban már nem lehet tudni...Kidőlt már néhány negyvenes ismerősöm infarktusban. Nem szeretném követni őket a sorban, ráadásul farkasordító hideg van, csajok nem akarok kiszúrni veletek.....
Várható volt, hogy előbb-utóbb valami kiveri a biztosítékot az emberekben...Nap mint nap történnek hasonló esetek,de egy híresség halála kellett ahhoz, hogy felrázza a politikusokat is egy kicsit. Ha Juliska nénit Simaröcsögén kinyírják egy kiló krumpliért, meg egy szál…..
Reggeli kávészünet Marian Kozma 2009.02.14 21:13:00
Nem bírom megállni, hogy ne írjak a történtekről. Előre szeretném leszögezni, hogy tőlem eléggé távol áll minden rasszista és fajgyűlölő személet. A történtek röviden, legalábbis amit a médiák közölnek belőle: Az MKB Veszprém KC tagjai egy szórakozóhelyen voltak,…..
A Hírekben néztük,hogy a hóesés miatt volt olyan,ahol 3-4 napig nem volt áram....Eszembe se jutott volna,hogy mi lesz,ha mi is így járunk? :OHihetetlen,hogy az éjszaka annyi hó esett,hogy reggelre bokáig ért! De már az este 10 órakor az egész faluban nem volt áram.Innentől kezdve…..
Kedves csajok!Jólesik, hogy hiányoltok!Már régen találkoztunk, az időhiány sajnos felülír mindent. Ráadásul az egyik csatornán űrhét volt, kicsit rákattantam. Tudjátok, a világmindenség, meg minden...Az elmúlt hónap a papírzsebkendők, Algoflexek, Neocitránok hava volt. Az…..
1 tojásfehérjéhez 5 dkg cukrot számolok.Majd göz felett felverem jo keményre és habzsákba töltöm,majd sütölappal kibélelt tepsibe habkarikákat nyomok.Megszorom szines tortadarával,majd 120°C-os sütöben 30-40 percig száritom. ..
Hozzávalók: fél kg cukor, 1,5 dl víz, 10 dkg étcsokoládé (minimum 60%-os), 5 dkg vaj, 10 dkg nagyon apróra vágott mazsola, 20 dkg darált dió, 10 dkg darált keksz, 1 narancs héja1. A cukrot forraljuk a vízzel kb. 10 percig. Akkor jó ha kicsepegtetve már nem terül el. Hűtsük kicsit…..
Hozzávalók: # 8 szelet hús (lehet csirke- vagy pulykamell, de sertés is) # 1 kg mexikói vegyes zöldség # 1 nagy pohár tejföl # 4 db tojás # só # őrölt fehérbors # szerecsendió # majoranna # kakukfű # bazsalikom # ételízesítő # olívaolaj Elkészítés: A húst sózzuk,…..
Átszabják az szja-kulcsokat, illetve -sávokat "Bár adószakértők szerint egyértelműen nehézségekbe ütközne a személyi jövedelemadó-törvény év közepén való módosítása, a kormány vélhetőleg mégis meg fogja lépni. Erre azonban két forgatókönyv is létezik: az egyik…..
Reggeli kávészünet A nő helye! 2009.02.01 15:47:00
Csajok, jól figyeljetek! "1955-ben háztartástan-kézikönyvet nyomtattak nőknek. Néhány tanács következik a könyvből:Készítse el a vacsorát időben. Már reggel tervezze meg, vagy akár előző este, hogy a férjét finom vacsora fogadja, amikor hazaér a munkából. Így adja…..