Regisztráció Blogot indítok
Adatok
r3d

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
E heti lépcsőházunkat nem én fotóztam, egyik olvasónk, Huszár Boglárka küldte hozzá az anyagot. A művésznő egyébként fest és fotózik, vagyis jóval minőségibb, pontosabban művészibb munkákat láthattok, mint a saját, inkább dokumentálás célú képeimnél. Ezúttal nem…..
Előfordulhat, hogy habár az autó benzinnel megy és akár aksi nélkül is eljárogat, amíg le nem állítják, eléggé nagy gubancot okozhat, ha valamiért valahol volt-nincs áram. Ebben a sorozatban ilyen problémákról lesz szó. 2006-ot írunk. Nyugodtan gurulok egy kétsávos főúton,…..
r3d 2011.02.10 20:43:37
@Speedman: Nagyobb kep nincs? En ebbol meg nem mondom, hogy egy szepen fujt calit, vagy egy rozsdas zaporozsecet latok :)
r3d 2011.02.11 14:49:08
@Speedman: na, igy mar jobban latszik. Szepnek tunik meg pirosan is :)
Milyen moci van benne?
Jut eszembe, nem tudja vmelyikotok, milyen kezifekkar valo bele? Direkt Calibrahoz nem nagyon talalok... Mar halodik egy ideje, ki kene cserelni.
r3d 2011.02.11 15:03:34
@Dester: Naa, ez feleledt? Mikor utojara neztem tiszta hulla volt az egesz... merszi moszio :)
Nézek ki aranyvasárnap az ablakomon a kertbe, és a teremtés egyetemességén, a lét hiábavalóságán, továbbá a diós bejgli metszetének és a spirálgalaxisoknak az alaktani hasonlóságán merengek. Szabadidőm eltöltését a felületes szemlélő semmittevésként, a beavatott taoista…..
r3d 2011.01.27 18:58:22
@jürgen baromartz: En elveztem. Alapbol en is irtozom az ilyesmitol, de foleg azert, mert a szoviragok nyilasanak orometol eltelve az elkoveto hajlamos hibasan fogalmazni, esetleg elveszik a tartalom a folyamat soran. Itt ilyesmit nem talaltam, tehat az elso par mondat gyanakvo elemzese utan - kicsit megnyugodva - atadtam magam boseges szokincs es a szellemes hasonlatok elvezetenek.
A sztorihoz: bahh. Aki kepes meglatni a hasonlosagot a bejgli, meg bizonyos galaxisok csavarodasanak hasonlosagaban, sot, azt is tudja, hogy a bozon az nem egy zsele-marka, az ne akadjon fenn egy leakadt szemhejon :)
r3d 2011.01.28 09:27:37
@bonifac: nem nagyon ertem, hogy kerultem a cimzettek koze... de mindegy is. Mar akkor egyetertettem, amikor te meg le sem irtad a kommented :)
r3d 2011.01.28 10:23:02
@bonifac: Eegen, ez is egy valtozat volt, de elvetettem. Ugy hangzott, na :)
A lenyeg mar ugyis megvolt: egyet vagyunk ertve :)
Az F1-főnök összevert fejével reklámozzák a sorozat hivatalos óraszállítóját. "Nézzék, az emberek mit meg nem tesznek egy Hublot-ért" - áll a szlogen és az áldozat aláírása a londoni rablásban megsérült Bernie Ecclestone képe alatt. Arra utal, a milliárdostól egy…..
r3d 2010.12.07 13:41:00
Ez igazán véleményes. N küldte: Ebben a dologban nem vagyok biztos, de nekem olyan furcsának tűnik, hogy a hivatalos magyar terminológia szerint a gazdaságinformatikus angolul Computer Economist (nem csak a ZSKF honlapja alapján, hanem ez a hivatalos besorolás). Tényleg van ilyen…..
Geológusokat, oceanográfusokat, biológusokat és ökológusokat hívott össze a NASA csütörtökön tartandó sajtótájékoztatójára. Az űrügynökség fontos asztrobiológiai bejelentésre készül, ami meghatározó lesz a földönkívüli élet nyomait kereső kutatások…..
no emisszió Halál a V6-osokra! 2010.11.30 05:35:37
Megfogadtam, nem leszek ünneprontó: most, hogy az Év Autója-díj hosszú - és néha ellentmondásoktól sem mentes - története során elsőként egy tisztán elektromos hajtású autó, a Nissan Leaf lett a győztes, megemelem képzeletbeli kalapom a fejlesztőmérnökök és a Nissan cég…..