Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Spiderpig

0 bejegyzést írt és 54 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Cannes-ban megnéztük vferivel az Ashes of Time Reduxot, amiben van egy szívbe markoló szöveg: a férfi boldogsága azon múlik, hogy képes a nem emlékezésre. Már akkor éreztem, mennyire igaz ez, de most még jobban. A szerelmi életünk nagyon egyszerű lehetne, ha csupán racionális…..
Hát Brigitte legalább valaha jól nézett ki, de Tori nem. Olyan mint egy festett sörényű gerincbeteg ló egy bagoly szemeivel kisminkelve. Én már a Beverly Hills 90210-ben sem csíptem, mondjuk ott is kb. 2 évad arról szólt , hogy veszi el a szűzességét a helyi Villám Géza csávó.…..
Onlinemarketing blog Tegnap pont hu 2008.05.13 18:58:00
Ma kaptam egy érdekes linket, az egyik "futottak még" hazai portál impresszumát. (Érdemes nézegetni ezt a portált, hogy lássuk, milyen lehet és hova juthat el a Zoom.hu.) Ez a portál a Ma.hu. Ismerem, tudok róla, sőt, mintha már kampányban használtam is volna. De lássuk…..
Vacsoracsata - egy nő hajba kap önmagávalMég csak az első eheti főzésen vagyunk túl, máris megvan az eddigi legellenszenvesebb és legsportszerűtlenebb női szereplő.Ma a túlszerepeltetés ellenére aranyos Südi Iringón volt a sor, aki a kezdőkre jellemző bénázásai ellenére…..
Spiderpig 2008.05.13 20:26:03
Korlátozott darabszámban, május elejétől itthon is kapható lesz az Asus Eee. A 701-es modell, vagyis a 7"-os változatot vehetjük meg 80 ezer forinttól, Windows XP-vel. Öt színben vásárolhatjuk meg, ezek a fehér, fekete, zöld, rózsaszín és kék. Linuxos változat is kapható…..
A címből kiderül, mi a helyzet 14:55-kor. Na, éppen az. Hiába mondja a kerületi jegyző, hogy a Tilos rádió munkatársait beengedik az épületbe, ha a verőembereknek erről senki sem szólt. A helyzet a Kultiplex bejáratánál a következő: Bakács, aki a Tilos rádió munkatársa,…..
Természetesen japán az illető! Aki megcsinálja a mutatványt utána, mondjuk a dugóban az Erzsébet-hídon, meghívjuk egy pofa búzasörre! ..
 Szétlövik azt az amerikai kémműholdat, amely elromlott, s rövidesen a Földre zuhan - olvashatjuk a rövid MTI tudósítást a sajtóban. Először természetesen az jutott az eszünkbe, hogy szólni kell Bruce-nak. Bár ő annak idején életét adta az emberiségért - legalábbis az…..
Ma olyan témáról ejtünk szót levélírónk billentyűzete által, ami nem feltétlenül fog bárkit is vidámabbá tenni. Mániás depressziósok innentől ne is olvassanak tovább. Sokan valószínűleg baromira unják az övbecsatolás témáját - de nem baj, mert én (meg remélem,…..
Webisztán Yahoo-ra várva 2008.02.04 21:53:00
Percenként jönnek az újabb hírek a Yahoo, Microsoft, Google házatájáról. A Microsoft gyors választ vár felvásárlási ajánlatára, a Yahoo azonban azt mondja, eltart egy ideig, míg eldöntik, mit is akarnak. A Google kérdéseket vet fel, közben a háttérben szervezkedik. A pletykák…..
Spiderpig 2008.02.05 08:07:41
"A  Népköztársaság útján mennyi különös alakot elrejt a konfekció-kabát. És sohasem tudható, hogy mikor nem látja senki őket, mivé változnak át." /KFT/ Kezdjük szabad asszociációval. Kínos. Nevetséges. Gagyi. Szánalmas. Vérciki. Folytathatnám még, de…..
Nekünk is lehet Afrikánk, avagy tavaszi buzdulás a biciklitolvajok ellen.  Kinek Bamako, nekünk BODAKO. A nyálzene ellenes forradalom és demonstratív megakoncert után ismét pozitív támadásba lendül a Trisó című műsorkomplexum és életérzés. A télből…..
           Hugo Chávez venezuelai elnök új pártja nyilvánosságra hozta a programvázlatát, amiből végre kiderült, mik a 21. századi szocializmus alapelvei. A 20. századi szocializmus központosított állama, és felülről…..
Mivel Zerot, a vörösökre támadó bikánkat egészen holnapig elzártuk a nagyközönség elől és igazi témának is híján vagyunk ma,  kénytelenek vagyunk kicsit a pornó vonalon maradni. Azt hiszem az utóbbi idők egyik legsikeresebb pop-dance formációját a "Josh és…..
Indul a Filmszemle, hurrá! Ismét elő lehet venni a filmesek sötét árnyékvilágának nagyszerű történéseit. Kedvcsinálóként egy példa bemutatásán keresztül essék szó arról, hogyan osztozik a magyar filmes az állam pénzén. Nagyszerű filmeket termelünk évek óta, amit mi…..
Ismerünk mindannyian olyan férfiakat, akik nem tudnak mit kezdeni a lekoptatás nemzetközi intézményével, és csak nyomulnak. Hirtelen megszűnnek az intim terek, a lány félni kezd. A filmekben jön egy hőstípus, aki eléggé kékszemű és erős, hogy elintézze az ilyen ügyeket.…..
Hóbelevanc A pedagógia csődje 2008.01.17 12:32:00
Előre szeretném közölni, a fiammal teljesen objektív vagyok. 14 éves múlt éppen, ebből és a jelleméből adódóan viselkedése provokatív, néha engem is ki hoz a béketűrésből. Több okból kifolyólag az esze ellenére tanulási nehézségekkel küzd, és totál csődnek tekinteném…..
Spiderpig 2008.01.17 16:53:40
Rühelljük mi is a Fox énekes tehetségkutatóját, mint varjú a rohadt tököt, de a számok makacs dolgok: átlagosan 33 milliós nézettség az évadpremier alatt, első hely a 18-49-es korosztályban, és ez így fog menni, míg az évadnak vége nincs. Aminek örülni lehet (hiszen a…..
Tavaly év végén az ország sztrájklázban égett. Bár ez a láz legjobban az utasokat érintette, de a vírusgazdákat kellett sajnálni. Mi történt? Gaskó István és társai követelgettek ezt, azt amazt. Igazából egy blöff volt az utolsó sztrájk. Szinte hallottam, ahogy Korda Gyuri…..
Kína gőzerővel készül a nyári olimpiára. Hogy mennyire rászolgált az ázsiai ország kormányzata arra, hogy ők rendezhessék a fair play diadalának számító sporteseményt, mi sem bizonyítja jobban, mint hogy állami felügyelet alá kívánják vonni a kínai felhasználók számára…..
addict Kínozz te is libát! 2008.01.03 09:22:00
Nem vagyok sem vegetáriánus, sem harcos állatvédő. Imádom a húst, és élve a civilizáció adta kényelemmel a legritkább esetben gondolok arra, hogy az milyen módon jut el hozzám. De hát egy gusztusos kolbász, egy tubusos májkrém vagy éppen papírvékony szeletekre vágott,…..
EZ AZ!Nagyon korrekten megindokolta!Mit lehet ehhez hozzátenni? Semmit.Na azthiszem este már bolgárúrnál beindul a suttyók rikoltozása. :)Más kérdés : az egészségügyi miniszterasszony vajh miért Bécsbe megy szülni?Várjuk a megfejtéseket...
Pilu Semmit sem lehet megúszni 2007.12.25 17:32:00
 A következő írás egészséges fejlődésű, normális emberek részére felesleges olvasmány.:)  Húsz vagy, nézed a tévét. „Csajok, buli, Fanta” fíling. Elhiszed, megteszed. Rendben. Ahogy azt kell, nekilátsz a kerület felét kardélre hányni, majd ennek…..
ők négerek és akiket meg kell védeni a drogoktól vigyázzatok! a négerzene és a drog feketévé teszi gyermekeinket. ..
Spiderpig 2007.12.16 09:23:48