Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szocske74

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Magyarország–Olaszország 3-4  2011.04.23. 22:06 kultúrmisszionárius..
Szocske74 2011.04.24 15:58:10
@Jozsmag25: Már megbocsáss, de ha valaki vigyorog egy elbukott - kvázi - döntő után, az nem méltó arra, hogy címeres mezt viseljen, és igenis hányingert kelt bennem.
A válogatottság lemondásának szándéka pedig... Nos, nem zörög a haraszt...
Lehet homokba dugni a fejünket, és piedesztálra emelni azokat, akik a múltban valóban(!) letettek az asztalra valamit, azonban az elmúlt egy hétben nem nagyon muzsikáltak, de nem hiszem, hogy jottányit is előrevinné a válogatott és a magyar hoki ügyét.
Persze, a bűnbakkeresés sem tökéletes megoldás.
@sutyi2: Te magad írod, hogy "nincs ha", akkor miről beszélsz?

Sajnos a "nagy nevek" néhány kivételtől eltekintve nemigen erőltették meg magukat tegnap.
Innen fel kell állni, és a jövő - illetve a következő jó pár - év csapatát kell összeállítani, úgy, hogy az a lehető legkevesebb kompromisszummal járjon. Nem a nevet, hanem az objektív teljesítményt venni figyelembe, bár tudom, ez nem egyszerű.
Szocske74 2011.04.24 20:57:47
@sutyi2: Bizonyosan ezen jelzők mindegyike illik rám, mert úgy gondolod, mivel - gondolom - ezer meg egy éve jégkorong meccsre jársz, emellett képzett pszichológus is lehetsz 8 doktorátussal a zsebedben. Szerintem nincs értelme annak, hogy ítéletet mondj bárki felett, pláne, ha nem is ismered, mert az csak visszaüt.
Amit leírtam, azt a magam szemével láttam, sőt, körülöttem nagyon sokan így látták. Bizonyosan rájuk is illenek a jelzőid.
Részemről a téma lezárva, mert nem a múlton akarok siránkozni, hanem a jövőre koncentrálok, anélkül, hogy a klubszimpátia kérdése felmerülne bennem. A legkevésbé sem(!) érdekel, ki, melyik csapat játékosa, ha úgy játszik, ahogy elvárható.
Valaki korábban írta, hogy akár a "W" csoportban is lehetünk, ha azt látják az emberek, hogy mindent megtesznek a játékosok a győzelemért, akkor ugyanígy ki fognak menni, és buzdítani fogják őket.
A Dab.Docler jutott a bajnoki döntőbe 2011.03.20. 21:30 F. Kapus..
Szocske74 2011.03.21 15:25:38
A "kell-e a Volánnal döntőzni?" vitához annyit fűznék, hogy egy hasonlattal éljek, elindulok az F1-ben egy oda való autóval, gyakorlatilag - majdnem - mindenki megver, aztán ennek örömére eszembe jut, hogy mégiscsak magyar csapat vagyok, elindulok ugyanazzal(!) a technikával a Hungaroringen a magyar gyorsasági bajnokságban és legyőzök mindenkit, aki velem szembe kerül.
Valljuk be, ez nem épp sportszerű!
A 38 pont pedig csak szépségtapasz...
Azoknak, akik továbbra is pártolják a dolgot, csak egy parányi gondolkodnivaló: mit tennétek, ha nem a kedvenc csapatotok lenne az, amelyiket visszaengedik a magyar bajnokságba, besöpörni a végső győzelmet?
Bár, ha belegondolok: lehetne úgy is, hogy a dunaújvárosi illetőségű játékosok ne játszhassanak a DAB ellen, és fordítva... Megnézném, kinek gyengülne jobban a játékoskerete.
@zele: Sajnálom azt, hogy nem tudtuk megbeszélni a meccs után a meg nem adott gólotokat, de Halasi "okossága" miatt nekünk is volt már savanyú a szőlő. Így valahol egálnak is tekinthetjük.
Ami miatt szerettél volna beszélni velem, sajnálom, hogy ilyen mélyen érint, de ha visszaolvasod az inkriminált bejegyzést, láthatod, idézőjelben van. A forrást nem tudom megjelölni, mivel a népköltészet műfaji sajátosságai miatt ez lehetetlen. (Nem én találtam ki, hogy a Vasas a nevezett ember csapata.) Az, hogy így használtam, annak is betudható, hogy szombaton - érthető okokból - kissé kólikásan ültem gép elé...
Egyébként pedig gratulálok!
Egyet viszont sajnálok. Nevezetesen azt, hogy a Vasas játékosok nem is mentek oda a szurkolóikhoz megköszönni a biztatást.
Jöhet a Mol Liga-döntő második meccse 2011.01.15. 13:35 kultúrmisszionárius..