Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mari-2

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Akár reggelire, tízóraira, uzsonnára vagy vacsorára gyorsan összedobható, ízletes eledel. Ahogy mi szeretjük: Hozzávalók: 50 dkg tehéntúró, 25 dkg vaj, kis fej lilahagyma, kb. 5-6 cm hosszúságú póréhagyma, 5 evőkanál tejföl, 1evőkanál fűszerpaprika, 1 mokkáskanál…..
Két lány, Anikó és Ivett Japánban élnek. Beszámolóikból egyértelműen kitűnik, hogy az ország sem tanulmányok, sem munkavállalás, de sok más szempontból sem szokványos. Keveseknek jut eszébe, hogy ott telepedjenek le, így nagyon meglepődtem, mikor riportalanyt kereső posztomra…..
Mari-2 2015.10.31 16:14:42
@tralalala: minek kell mindig, mindenhol politizálni? annyira színvonaltalan a hozzászólása ... ah ...
Mari-2 2015.10.31 16:16:23
@4 óra munka 10 óra pihenés 10 óra szorakozás: szerintem nem kellene senkit baromnak nevezni, csak azért, mert mások a szokásaik ...
egyébként meg, ha valaki nagyon szereti a munkáját, akkor nem sok az a 12-14 óra :) A hozzászólása alapján persze nem gondolom, hogy valaha átérezte ezt a fajta munka szeretetet.
Egy egészen elképesztő, profi szinten kivitelezett lakásra bukkantunk az Otthontérkép eladó ingatlanjai között. A budapesti, szuperpanorámás luxuslakás egyedi megjelenésével, változatos designelemeivel ragad meg az ember emlékezetében. Lássuk, nektek hogy tetszik! A Főváros…..
A brit miniszterelnök szerint igen. David Cameron a napokban jelentette be azt a kezdeményezést, amelyhez nagy cégek csatlakozását várja. A brit munkaerőpiacon ugyanis könnyen tettenérhető a rasszizmus. Egy született angol, aki több száz évre vissza tudja vezetni a családfáját,…..
Mari-2 2015.10.29 13:14:26
@desw: Ezek szerint a munkaadói oldalt erősíti :)
Végülis az is egy járható út, hogy a munkaadók állnak elő olyan ötletekkel, amelynek megvalósítása nem okoz számukra kínlódást.

Igen, tisztában vagyok azzal én is, hogy nem csupán a szakmai tudás számít. Mindkét oldalt nagyon behatóan ismerem. Nálam a tökéletesben benne volt az is, hogy illeszkedik a személyisége, hozzállása, stb. a cég, csapat szellemiségéhez, elvárásaihoz ...

PC - szóval akkor mondjuk ki nyíltan, hogy nem kell munkaerő 40 felett. Ez is OK. Én pld. már rég feszegetem, hogy például angolszász mintára legyen benne a hirdetésben a tól-ig fizetés, már ezzel is sok "kínlódástól" és felesleges körtől meg lehetne óvni a munkaadókat.

Nade erről az egészről napokig lehetne vitázni. Meggyőződésem, hogy most nem működik észszerűen ez a terület és már azt is eredménynek tartom, ha valahol legalább elindul egy diskurzus, ötletelés.
Nemrégiben olyan levelet kaptam, amely egy szerintem meglehetősen komoly, és sokakat érintő problémáról szól, és bár kérdésekkel van tele, azt gondoltam, érdemes megosztani, már csak azért is, mert hátha másnak is van ilyen téren tapasztalata, nem csak Lacinak. „Nemrégiben…..
Mari-2 2014.03.21 09:03:49
@Din Serpahis:
Igen, én is úgy gondoltam, hogy "semmi ördöngősség", de bizony az nem volt elég, hogy én időben bejelentettem az OEP-nél. Most a NAV E104-est kért rajtam számon.

Nekem ezzel semmi bajom, nem akar itt senki kibújni a feladatok alól, csakhogy azt látom, hogy a hivatalokban sincsenek tisztában a dolgokkal, egymást kérdezgetik az ügyintézők. A neten pedig főleg káosz van a témában.

E104-est továbbra sem tudom, hogy miképp szerezhetnék a HRMC-től, hiába ütöm be a search mezőbe, nem ad ki ilyent.