Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bjuciful

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy korábbi bejegyzésben jártunk már a világ számos pontján olyan szállodai szobákban, ahonnan enyhén szólva is pazar a kilátás... ... ma azon szerencsésekhez nézünk be, akik saját lakásukból láthatnak hasonló csodákat. Kerültetek már olyan élethelyzetbe lakásbérlés…..
Hogyan kerülnek tárgyak, bútorok, dekorációk, kiegészítők a lakásba és milyen alapon? Ésszerű döntés következménye? Első látásra beleszerettél? Kényelmes? Örökölted? Imádod a tapintását? Jó a vonalvezetése? Praktikus? Tetszik a színe? Megy a többihez? Te dekoráltad?…..
Tegnap este már olyan igazi őszi, esős este volt, ma reggelre pedig leesett az első hó a Kékesen...na, be is ütött az első nyári flash: eszembe jutott az első olyan igazi nyári délelőtt, amikor már a teraszon is jöhettünk-mehettünk mezítláb és a kint reggelizéshez is…..
Ti is számoljátok vissza a napokat a Csokifesztiválig? Én már alig várom. Iszonyúan örülök neki, hogy a sok pálinka-, sör-, bor- és egyéb össznépi gasztrobanzáj mellett végre mi is megkapjuk a magunkét, mégpedig az esemény rangjához méltóan a Budai Várban:) Hogy még…..
:::Juci világa::: Lépcsőház 2010.11.26 10:55:00
Ha lehetne utazni az időben, én biztos a Kiegyezés utáni Budapestre mennék, mert nagyon megnézném, milyen volt ez a város fénykorában. Valahogy nagyon elegánsnak és puccosnak képzelem, hintókkal, selyemszoknyákkal, hatalmas palotákkal. Persze tudom, biztos nem csak ilyen volt, és…..