Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ilaris

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Szervusz ! Mostanáig ( 2018 vége ) kis kék fehér Babettámmal  Magyarország 15 Megyéjében voltam ill voltunk  . Valamint eddig Európa 10 Országában tettük próbára a technikát és magunkat . Ahányan vagyunk annyi félék is ugye ? Te aki olvasol mert érdekelnek a Babettás Túráim  vagy épp csak a…..
Egyre másra jelennek meg a cikkek Kásler Miklós – mindjárt emberminiszter – eddigi, szellemi ámokfutásáról. Ezúttal alaposabban szemügyre vesszük, miért is károsak a megszólalásai. És ennek semmi köze személyes hitéhez...
Úgy látszik, tovább égeti magát, és a hidakat lehetséges szövetségesei között az MSZP miniszterelnök.-jelöltje. Most a Hír TV-ben hazudott egy orbitálisat a választáson lehetséges koordinált indulásról. Botka a végét járja. Most már arra vetemedett, hogy félrevezette a nézőket, a kormányváltásban…..
      Darázscsípés miatt két embert szállítottak kórházba egy szüreti fesztiválról. Darazsak támadtak a csoportosulásra, valószínűleg a nagy zaj és az ételek illata vonzotta a helyszínre a darazsakat.A darázscsípés az arra érzékenyeknél a keringés összeomlását és anafilaxiás sokkot is…..
Ennyi fér bele mostanság az életembe,rövidke mopedezések. Ülök az aszfalton... Tetszik a gép :)) Kis kerülővel hazafelé indulok,beletolok egy húszast és a hangja sem olyan reszelős már. ..
A Babetta Love-n a téli motorozásról,havas utakról eszmecseréltünk,feltöltöttem egy képet és közben kedvem támadt kimotorozni oda. Beöltöztem (hideg van ) és előtoltam a kettőszázhetest,elindultam a Mátra felé. Áthajtok a…..
A DK-elnök és sleppje felébredtek és egybehangzóan vigasztalnak: tovább kell menni. Mármint veletek? Hova a búsba, arany bogaraim? Van abban valami pállott szoci pofátlanság, ahogy ezek az emberek egy margitszigeti kör és az osztalékfizetési szezon előtt ajánlgatják magukat,…..
A tegnapi választást a Fidesz a világ minden választási rendszerében megnyerte volna. Nagyon komoly többsége lenne a korábbi magyar rendszerben is, és a tisztán arányos rendszereket leszámítva minden vegyes szisztémában övé lenne az abszolút többség. Olyan demokratikus…..
Marxot átírva: ami tragédiának indult, az végül a mi esetünkben is bohózatba fúl? A Fidesz országos rablóhadjárata, amiről nem régen még komikus módon azt terjesztették, hogy valamilyen kifürkészhetetlen módon a közjót szolgálja (bullshit, Mom), egyetlen felszabadító…..
Praxis Élt 29 évet 2011.05.26 06:00:00
Tisztelt Praxis blog!   Bástya mindenki így hívta, a Keresztfiam volt. Ez év január végén rosszul lett, hányt ment a hasa és fulladt. Az emberek többsége úgy van vele, hogy egy hasmenés miatt nem megy orvoshoz. Testvére a tiltakozása ellenére kihívta hozzá az orvost, aki úgy…..
ilaris 2011.05.30 11:32:02
@Desiderata: Hát nem jártál orvosira az tuti. Ez már a többieknek szól.Egyébként honnan a fenéből veszitek a tetkot, meg a tarajos frizurát, meg a festet hajat, a fene ért benneteket, de fantáziátok van az biztos.
ilaris 2011.05.30 20:58:52
@Irkutszk: Nálunk halmozottan fordul elő a nagy szív, az orvos azt mondta jobb ha mindenki a családban kivizsgáltatja magát. Más pénzt őrököl mi nagy szívet, ez van.
ilaris 2011.05.30 21:12:27
@Desiderata: Tényleg fura frizurája volt, de se festék, se taraj, csak nem mindennapi volt. Nem igazán láttam másnak még olyan frizurát.