Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bájgúnár

0 bejegyzést írt és 1246 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gondolta volna, hogy a visszeresség nem csak a lábainkon okozhat problémákat? A meglehetősen gyakori herevisszeresség, a varikokele a férfiak terméketlenségének egyik vezető oka. Összegyűjtöttünk néhány fontos tudnivalót erről az elváltozásról, amelyet egyetlen érintettnek sem szabad…..
Pécs legkisebb legnagyobb embere! BEVEZETŐ Az eredi írásom még 2012-ben jelent meg egy azóta már megszűnt honlapon. Sok-sok kutatómunka és személyes beszélgetések eredményeként. Egy kis frissítést végeztem az eredeti íráson (most 2016-ban). Ez a történet talán csak egy pécsinek lehet érdekes,…..
A címben szereplő felirattal tiltakoztak zadari középiskolások a homoszexuálisok ellen. A zágrábi parlament, a Sabor ma döntöt arról, hogy december 1-én tartanak népszavazást arról, miszerint kerüljön be a horvát alkotmányba: "A házasság egy férfi és egy nő kapcsolata." Ez…..
Egy ember meghalt Varazsdban, amikor rádőlt egy fa, Rijekán huszan megsérültek, ketten életveszélyesen a szinte az egész országon végigsöprő, olykor óránként több, mint 200 kilométeres sebességgel tomboló szélviharban. A szárazfölddel Krk szigetét összekötő hídon…..
bájgúnár 2013.11.13 21:04:12
Tulajdonképpen röhöghetnénk is. Mert az mindig röhejes, ha az aktuális hatalom ostoba janicsárjai házhoz könyörgik a lófaszt, és amikor megérkezik büszkén mutogatják ország-világnak micsoda hőstettet is vittek ők végbe a beszerzéssel. Röhöghetnénk, ha nem lenne az egész…..
Az MSZP politikusát arról faggattuk: mi az örök fiatalság titka, és ő még miért nem találta meg? HírCsárda: Mi nyomasztja legjobban? Lendvai Ildikó: A 27-esek klubja. Janis Joplin, Amy Winehose – két remek csaj, akik 27 évesen haltak meg. Nekem még van addig két évem, de nem…..
bájgúnár 2011.12.28 11:37:50
@Szomjas Gödény:
mazohista!
Az előadóművészt kötelezik autója rendszámának és szlovák mozgássérült kártyájának leadására.A hivatalos pozsonyi indoklás szerint azért vették el a művész állampolgárságát, mert megtudták hogy egyáltalán van neki. "Seriem na ne všetci, ja som verný…..
Tudom, hogy egy blogról nem túl szerencsés beleugatni más országok belügyeibe. Szomszédos állam esetén, kisebbségi kérdésben pláne. De azért valljuk be, a szlovák hatóságok lépései akkor se javítják az ember közérzetét, ha nem nemzetiszín ködben látja a világot.…..
ténytár.blog Bakának menni kell 2011.12.07 09:14:00
A hatalmi ágak elválasztása, a fékek és ellensúlyok rendszere minden demokratikus berendezkedésű államban alapkövetelmény a felvilágosodás kora óta. Ha ezek az elvek nem érvényesülnek a gyakorlatban, akkor nem beszélhetünk demokráciáról. A tavaly áprilisban kétharmados…..
Fideszfigyelő Orbán nem elmebeteg 2011.12.05 22:49:00
Ki korán kel, Orbánt hallgathat a magyar kormányzati rádióban. Jóbarátom, aki pszichológiával is foglalkozik, azt mondta, kincset talált. Olyan mondatokat, amik arra utalnak, hogy a miniszterelnök elvesztette a valóságérzékelését. Merthogy ember komolyan nem mondhat olyat, hogy…..
Egy I. kerületi lakos küldött tegnap felháborodott levelet, mert az önkormányzat újabb bőrt szeretne róla és sok másik helyiről lehúzni, természetesen az autótulajdonosokról. Mert ugye régi recept, hogy az autó luxus, akinek autója van, az gazdag ember, úgyhogy annak a zsebében…..
bájgúnár 2011.12.06 16:35:53
@luciferko: Igazad van.Itt mindenki sír.Nekem is saját parkolóm van oszt jónapot.Pénzbe kerűl de az enyém.Akinek teher a kocsi járjon biciklivel.Azt az oszlophoz is támaszthatja.Unom ezt a sok síró, rívó prolit.Minek neki autó ha a benzin drága,műszaki drága.Azsem tetszik nekik, hogy jövőre minden autósnak útdijat kell fizetni.Ossza be a fizuját vagy keressen annyit, hogy nelegyen ez probléma.
bájgúnár 2011.12.06 16:41:06
@rekszem:
Jól felsoroltad miben van hiány!
A Dóm tér a Levéltár átjárójából. Előtérben az ókeresztény sírkamrák eredeti lejárata két fügefa között.  Pécs középkori városmagja kétközpontú: a mai Széchenyi téren alakult ki a "polgári" fórum, míg az egykori Sopianae ókeresztény temetője felett…..
bájgúnár 2011.12.04 14:39:54
@elizon pucsnik:
Ha elveszed valamelyiket mindjárt sárkánnyá válik:)
bájgúnár 2011.12.04 14:47:36
@aesculus:
A 60 as években még működött és valamikor a 70-es években kezdték elhanyagolni.Hozzátartozik pécs múltjához.Vissza kellene építeni.
Hogy nemvolt pécsi tüke aki lebontatta az biztos!
Tisztelt Praxis blog!   Az utóbbi 10 évben sajnos nagyon sokat voltam a Károlyi Kórházban öreg Édesanyámmal, és szintén öreg Papánkkal. Csak rossz és nagyon rossz tapasztalataim vannak.   Két eset a sokból: Papa rákos beteg volt. Be kellett vinni vese katétert ültettek…..
bájgúnár 2011.12.03 20:46:41
@Mercel:
Nekem az jött le, hogy a kórházra akarták tukmálni a papát!Namármost ha a beteg otthon is ellátható gyakorlatilag az elhalálozást várják akkor ezt illő családi környezetben megtenni.Sajnos épp a családtagok azok akiknek terhes ezt átvállalni.Viszont a kórházi ágyak nem erre a célra vannak fentartva.Ennek ellenére nagyon sok kórház eleget tesz a hozzátartozók ezirányú kérésének.Nemértem a problémát a papával kapcsolatban.
Clandestino Kubai történetek 2011.11.30 23:23:00
- Kubai állampolgárként jogom van leülni a vendégeim mellé a váróba – mondta Pepe, cienfuegosi vendéglátónk a buszpályaudvar várójában. – Nem, uram, itt csak az első osztályú busz utasai tartózkodhatnak, akiknek van jegye – mondta a biztonsági őr. – Úgyhogy arra kérem, hogy kint…..
 Tegnap éjjel rálőttek a Gyöngyöspata jobbikos polgármesterére, Juhász János Oszkárra, amint hivatalából a gépkocsija felé tartott. A rendőrség ma nagy erőkkel nyomoz. Helyszíni tudósítás...
bájgúnár 2011.11.29 16:33:17
@sárgarigó:
Gondolom ha ezt egy fideszes polgárm. kéri már ott a kezébe nyomták volna a fegyvert.
  Ma reggel a Moody's a bóvli kategóriába minősítette le Magyarországot. Az általunk megkérdezett emberek nagyon nem örülnek a hírnek, de szerintük is összefogtak ellenünk, ahogy ezt a kormány is állítja. Van, aki disznóságnak tartja, ami itt folyik. Az elszálló…..
bájgúnár 2011.11.26 11:20:09
@horváthferi:
Húzd ki a fejed a seggedből okoska.Ha igaz amit állitottál, hogy elég két ember véleménye/akiket mellesleg politikai meggyőződésed okán utálsz/ahoz, hogy a forint legyengűljön akkor ahoz is elég, hogy erősödjön.Vagy annyira hülye vagy, hogy aztsem tudod mit írtál vagy nemtudod értelmezni amit írtam.Ebből kikövetkeztetheted a magad IQ.ját.Melletted Győzike Einstein !
bájgúnár 2011.11.27 11:04:52
@horváthferi: Ismerem már az ilyen bunkókat!elfogy az érv akkor jön a helyesírási mánia!Tudtommal nem a helyesírás a téma!
Leűlhetsz!Blogokban nem erre figyelnek .Legalább ezzel légy tisztába mielőtt kötekedsz .
bájgúnár 2011.11.27 15:18:10
@horváthferi:
A te tudásod szart sem ér!Hiába tanúltál.20 éve itt a pénz számit.Inkább azt szereztél volna.
Hogy nemsokat ér a tudásod azt azis bizonyítja hogy itt keseregsz a nagy tudásoddal.Nemmentél vele semmire!
Nó csá tényleg kis lúzer vagy.Neked mindegy milyen a rendszer te vesztes vagy!
Azt méltányolom hogy tanúltál.Nem te tehetsz róla hogy ilyen szar lett az oktatásunk.Látod a régi világban tanúlt emberek a nyerők.Még Közt.Elnökségig is viheti valaki annak ellenére hogy gyenge a helyesírása.Szóval az életből tanúlj ez a tanácsom.A lehetőségek mellett kötelezd el magad és ne a pártok mellett.
Az alábbi írás apropója az Uzsoki kórházban kipattant botrány, de nem a konkrét esetről szól. A méltóságteljes halál megválasztásának joga időről időre napirendre kerül minden demokratikus országban. A TASZ alapítása óta kiemelten kezeli az élet végén hozott döntések kérdését, az önrendelkezési jog…..
bájgúnár 2011.11.25 18:14:30
@aeidennis: Sokan onnan haza akarnának menni meghalni.Pont a családtagok kérik a kórházakat hogy tartsák ott a beteget.Mert nincs az ápolásra idejük,lehetőségük,türelmük.Mert nemmernek szembenézni a halállal.Ezért aztán eldugják a szemük elől a beteget.Képmutatóak.
bájgúnár 2011.11.25 19:29:33
@phaszfej:
Igen tudom.Vannak mazohisták is.
bájgúnár 2011.11.25 19:31:02
@Diopapa_sok:
Ne,hiszem el hogy a környezetedből nemtudnál teis példákat felhozni.Sokkal többen halnak meg kórházban mint otthon,épp az miatt amiről beszéltem.
Nem szép dolog a barátnőd apukáját vén hülyének nevezni. De ha már megtetted és bocsánatot szeretnél kérni a csajodtól, nem a legjobb módszer a műbalhés berúgás sem. Egy szétválás akkor izgalmas, ha a felek útközben meggondolják magukat. A mai párunk most itt tart: a lány…..
bájgúnár 2011.11.24 16:29:32
Nem kezdem el újra felsorolni, hány volt "kommunista" funkci és egyéb párttag nyomul ma a Fideszben és holdudvarában. Egyrészt a lista hosszú, másrészt egyre többen fogják kérdezni például Matolcsyt vagy Martonyit, zárójelbe téve a nevük mellé, hogy MSZMP...Most…..
bájgúnár 2011.11.24 12:49:44
@farcsika67:
Ez nem elemzés ez merő gyűlölet.Szar lehet neked így élni és abban a tudatban hogy mégsem vonúlgatnak a népek az utcán Orbán leváltását követelve.
bájgúnár 2011.11.24 14:31:22
@pástétom:
Most mondjam a szar is áll.Az okos kikerüli a hülye belelép.
MOL–INA-dosszié Szenzációs, kőkemény bizonyíték napvilágra kerüléséről ír a horvát sajtó az INA–MOL korrupciós ügyben. A vád koronatanúja, Robert Ježić nagyvállalkozó már korábban beszámolt arról, hogy még miniszterelnöki mandátuma alatt egy rejtélyes,…..
Demonstrációval emlékezett Horthy Miklós budapesti bevonulásának évfordulóján a Jobbik.  A rendezvényen Novák Előd elmondta: követelik, hogy a budapesti Bartók Béla utat nevezzék át Horthy Miklós útra. A párt alelnöke a Jobbik sikerének nevezte, hogy a Fővárosi…..
bájgúnár 2011.11.17 14:15:38
@newtehen:
Nemzeti büszkeség nélkűl nincs talpraállás.Hát ezért náciznak ha emlegeted ezeréves múltunkat,hagyományainkat,mondáinkat.Ha fáj hogy elrabolták országunk nagy részét ha emlékezteted őket erre a nagymagyarország térképével,történelmi zászlajával.Ha lobogtatod a magyar zászlót házadon.Ha kikéredmagadnak amikor egy cigány miatt lopós magyarnak titulálnak.Megvan a forgatókönyv hogyan nyomjanak térdre.Hála az égnek ezmár egyre nekezebben megy nekik.
Na most énis beálltam a náci jobbikos csürhébe:))
bájgúnár 2011.11.17 14:54:43
@BenFranklin:
Hát ezt nagyon nyögve veszem be.Nálunk amikor még négy multi dohánygyár volt jelen a béreiket nagyon egyszinten tartották.Egymást figyelték.Szerintem még megis egyeztek.Nemvolt itt konkurencia harc bérkérdésben.Piac felosztás érdekében igen.
bájgúnár 2011.11.17 15:32:20
@BenFranklin:
Mennyi idös vagy fiacskám?Sértés nélkűl kérdem!A világ nem állandó a világ változik.Az emberek változtatják és teszik olyanná amilyen.Ha tetszik nekik akkor marad egy darabig ha nem akkor változtatnak.Én elég sok ilyet megéltem.Fogadd el, hogy vannak nálad bölcsebbek.Megéltem a felszabadulást,Rákosi etársat, 1956-ot,Kádár etásat Cucializmus bukását,20 éve átélem és tapasztalom a módszerváltást.És tudatom veled ami most történik az megint egy nagy változás előszele.És nemkell elfogadni a világot ha az szarúl működik.Ezt nevezik FEJLŐDÉSNEK!