Regisztráció Blogot indítok
Adatok
martab3

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
ProgBlog Levél a civilekhez 2011.04.01 19:00:00
Ha tréfálkozni akarnék, akkor azt írhatnám, hogy Magyarországon a világ legbékeszeretőbb országa: itt mindenki csak civil akar lenni!Nem, most nem a sorkatonaság visszaállításának eszement ötletéről lesz szó, hanem arról, hogy mit fogunk kezdeni Orbán Viktorral és…..
Wittner Máriának végképp elgurult a gyógyszere. Vagy a józan ész menekült el a fejéből az agyrágó bogarak inváziója elől, ki tudja. Az viszont tény, hogy az egykor két lábon járó nemzeti jelképnek számító Wittner megbotlott saját nagyságában, elhasalt, és jól érzi…..
A KDNP és az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség (IKSZ) honlapot és kampányt indított annak érdekében, hogy "szemben a 2002 és 2010 közötti évek fiatalokat elüldöző politikájával- praktikus információval, tanácsokkal és erkölcsi támogatással lássa el azokat a…..
Nagyjából eddigre sikerült végigolvasni a legújabb Lázár-gate kommentárjait, és nem tudok szabadulni a kétségbeeséstől, mennyire könnyen dobunk máglyára embereket ebben az országban; pláne nem tudom szó nélkül hagyni, mennyire torz és képmutató sokak érvelése.Igazából…..
martab3 2011.03.22 14:56:35
A progresszív blogról keveredtem ide.

"Nem azért, mert gyatra közszolgák, és semmit nem tesznek az ország fejlődéséért; nem azért, mert bátorítólag vesznek részt azokban a nyilvánvaló össztársadalmi színjátékokban, amik véglegesítik az alsóbb rétegek teljes leszakadását; nem a képviselői költségtérítés miatt; nem a tisztességtelen pártelnökválasztás miatt; nem a vármegyézés miatt és még sorolhatnánk nagyon-nagyon hosszan... "
Tulajdonképpen én ezért ítélem el őket, meg azért, hogy mennyire nem érzik át, és mennyire nem hiszik el, hogy ebben az országban nagyon sok olyan ember él és dolgozik aki, a minimálbér mellé nem kap a zsebébe semmit. Ha szeretne egy kis mellékeshez jutni, akkor dolgozik hét végén , és a drága magyar vállalkozó esetleg valamilyen járulékmentes jegyet ad neki, ami ugye jól jön a hét végi bevásárláshoz, de nem képez sem táppénz sem járulékalapot.
Ha jól tudom Kóka János is kórházakna szállított orvosi műszereket és azon gazdagodott meg, de lehet , hogy ez csak pletyka volt, meg Lázár János is csak a közszférában tudta eddig kipróbálni magát. Persze abban igazad van, hogy a politikus is munka, és ha jól csinálja valaki akkor azt is rendesen meg kell fizetni.
Nekem az az elvem, ha valaki szebb, jobb, dolgosabb ügyesebb volt nálam és többre vitte ok, csak mindenki adózzon le ez után. Na ebben az országban itt van a legnagyobb baj, az adófizetési morállal. Tudom miről beszélek könyvelőirodám van. Sajnos piefke által is hiányolt protestáns lelkiismeret hiányzik ebből az országból ,de nagyon.
w A gólkirály beszéde 2011.03.16 06:00:00
Európa elnöke a Nemzeti Múzeum lépcsőjén arról beszél, hogy Európa nekünk nem diktálhat.   Mint a kisgyerek, megint azt hiszi, hogy nem látják. Hogy ez megmarad belpiacon, és aztán nyugodtan felállhat Brüsszelben a pódiumra, a Strong Europe szlogen mögé, és ott előadhatja…..
martab3 2011.03.16 13:18:34
@sárkányfő:

Teljesen igazad van. Sajnos még mindig megdöbbenek, hogy mennyien mellette vannak és nem veszik észre a hazugságait.
Hogy , hogy utálom ezt a viselkedést, mi mindenkit ki akarunk oktatni. Megint hadat üzenünk az egész világnak.
De jó lesz nekünk.
Biztosan mindenkinek megvan a címbéli kisfiú: Brüsszelben pisilget folyamatosan – és tudvalévő, hogy alkalomról alkalomra átöltöztetik: más-más ruhákat adnak rá.”…De hogy jön ehhez Magyarország és miért hasonlítjátok egy pisilő gyerekhez? Hiszen ekkora…..
martab3 2011.03.08 13:18:56
@Orbán padlón, készülj a márc. 15-i tüntetésekre!:

Jobb is lenne nem olvasni ilyeneket, mert amíg csak sejti a zember már attól is felmegy az agyvize, de tudni is az már vérlázító.
Tényleg meddig tűrjük még.
martab3 2011.03.08 13:27:46
martab3 2011.03.08 16:05:48
@Pacsapapa:

Most látom! A szokott szöveg, még mindig Fleto.
Miért más nincs? Ki a fene akarja vissza őket? A ő teszetoszaságuk, pofátlanságuk, és, hogy nem álltak ki a nép elé bocsánatot kérni a korrupció miatt okozta ezt a 2/3-ot.De! Ez nem ok arra, hogy a mostani kormánypárt ugyanezt csinálja, és közben ártatlan báránykának a zemberek megmentőjének állítsa be magát.
Én csak azt kérem, hogy ne tessenek azt kommunikálni, hogy a tömegközlekedési támogatások megvágásával tulajdonképpen nemzeti sétaprogram indul az egészséges életmód jegyében!Állítólag ma végre felszáll a füst, és állítólag ma végre az ügyetlen bűvésztrükkök és a…..
martab3 2011.03.02 14:02:14
@Forgó hangszóró:

Persze, sajnos, ha kritizálunk úgy tűnik, hogy örülünk, hogy nem sikerül.Pedig mindannyiunk érdeke az lenne, hogy végre kilábaljunk a bajból, de tartok tőle, hogy ez a csomag megint nem az. Ettől 100 ezer munkahely sem lesz nemhogy egy milla.
martab3 2011.03.02 14:23:46
@Alamio:

Szerinted miben pártpropaganda ez az írás? Azt nem tudom, hogy miért van az, ha valaki kritizálja a Fidesz-t az már rögtön Mszp és Gyurcsány hívő?
Szerinted nincs abban igazság, hogy ki jobban ki kevésbé, de mindannyian benne vagyunk abban, hogy nem tudunk kilábalni a bajból? Ki úgy, hogy nem fizet adót, nem jelenti be az alkalmazottait, ki úgy hogy nem kér számlát, eltűri, hogy a munkahelyén megalázzák, vagy állami alkalmazottként ingyen telefonál, lefeji az állami autóból a benzint,stb.

Egyébként az elmúlt 8 évben mást sem hallottunk, hogy a Fidesz kész van a kormányzásra, hát ez most nekem mást mond, ez a csomag, de drukkolok , bárcsak sikerülne amit Matolcsy mondott.

" Sereghajtóból éllovasok leszünk, megvert lenyomott nemzetből Európa egyik legsikeresebb nemzete leszünk " Úgy legyen.
Varánusz Orbán csomagol 2011.03.01 05:26:11
Véget ért egy álom. Ma délelőtt Orbán Viktor kinevezett szárnysegédei bejelentik végre, hogy az ábrándokra épülő költségvetés foltozása és az ország alapszinten való működtetésének biztosítása érdekében miből mennyit vágnak. A bejelentés pillanatában hivatalosan…..
A közelmúltban egy külföldi lapnak nyilatkoztam. Orbánról akart kifaggatni az újságíró, mert mostanában a magyar miniszterelnök jól eladható sajtótéma a nyugati világban. Döntései feszültséget keltenek, szavai meghökkenést okoznak, elképzeléseire értetlenül tekint Európa…..
martab3 2011.03.01 13:02:18
@simonmondja.:

Na ez nagyon jó! Igazad van. Soha nem értettem mitől olyan nagy elme Ő ? Ja persze tudom. Megszállta a szentlélek, v az ördög.
w Te sötétben bujkáló 2011.02.25 06:00:00
Van egy ordenáré hadművelet, amit úgy látszik, pártfüggetlenül el kell nekünk játszani, vagyis alighanem ezt kajálja a magyar, ami sajnos elég gyökér ízlésre vall. Gyurcsány Ferenc kezdte még első ciklusában, és most pontosan ugyanezzel próbálkozik az Orbán-kormány. …..
martab3 2011.02.25 13:30:03
@tölgyes:

Meg a Fidesz 4 éve, amikor kitalálta a támogatott hitelt,ami marha jó dolog volt nekem is van , de azt az évi 800 ezer Ft-os támogatást amit a kormány utal az OTP-nek valakinek ki kell fizetni,és én még kevés hitelt vettem fel jó sok emberrel ellentétben. Meg az a sok egymásra licitálás a pártok részéről a kampányokban, hogy ki mit adna a népnek. Hát annak a levét is isszuk.Szóval ez az egész nagy trutymó közös.
martab3 2011.02.28 08:55:04
@tölgyes:

Itten megint csak tévedni tetszuett. A kamattámogatás amit az építési kölcsönökhöz adott a fidesz 2002 előtt kb annyiba került mint az általa kreált adóbevétel (SZJA, ÁFA, nyereségadó stb) Ráadásul még lakások is épültek.

Akkor elmondom neked mi történt. Akkoriban az új lakások építésénél a telek még nem volt áfa köteles, ezért az építő cégek által kibocsátott számlák esetében a telek értéke sokkal nagyobb volt, mint a felépítményé. A lakások egy részét tartok tőle, hogy a nagyobbik részét be nem jelentett munkások ( ukránok) építették, meg kiskönyvesek, akik láttuk az autópálya építéseknél, hogy hogy működtek az eltűnő tinták . A nyereségadó, meg eltűnt a különböző tanácsadói szerződések számlázásával, ami a végén Off shore cégeknél kötött ki.
Nem azt mondom, hogy a Fidesz tehet arról, hogy itt tart az ország, nyilván az MSZP-SZDSZ koalíció, miután ő kormányzott az legtovább, és teremtett ilyen gazdasági környezetet a legnagyobb bűnös, de a FIDESZ-nek nem kell úgy csinálni, mintha ő ártatlan bárány lenne és semmi köze nem lenne ehhez az irdatlan államadóssághoz.Az általam említett lakáshitelek, még hosszú ideig terhelik a költségvetést. Egyébként a GKI a héten fog megjelentetni egy tanulmányt az államadósság okairól,alakulásáról. Bár gondolom az ilyen vakhitű embereknek az ő tanulmányaik nem hitelesek, csak az amit a századvég ad ki. Az a baj veletek, hogy nem látjátok objektíven OV-t és csapatát , és azt hiszitek, aki őket kritizálja az megvezetett tudatlan bunkó és hazaáruló.
Egyébként van a családunkban FIDESZ hívő és ő mindig azt mondja, hogy OV-t megszállta a szentlélek. Na innentől nincs ész érv. Ennyi
martab3 2011.02.28 13:28:18
@a szív fészkei:

Te még nem hallottad? Amikor meg merem kérdezni a hívőktől (O V), hogy hogyan tudott egy ember ennyire megváltozni 1989 évi önmagához képest akkor mindig azt a választ kapom, hogy hála isten Orbán Viktort megszállta a szentlélek, és ő egy igazmondó, drága ember aki majd megment bennünket.
Na erre szoktam mondani, hogy innentől nincs észérv.
A köztisztviselőkkel aláíratnak egy nyilatkozatot, miszerint hozzájárulnak, hogy (bírósági engedély nélkül!) titkosszolgálati módszerrel gyűjtsenek adatokat róluk. A kormány megadja a választás teljes szabadságát a köztisztviselőknek, hiszen nem kötelező aláírni –…..
martab3 2011.02.25 08:43:16
@Nikosi:

Jelentkezem! Mikrovállalkozásom van 4 alkalmazottal és senki sem minimálbérre van bejelentve, hanem a kétszeresére, és még cafetéria is van. Igaz a 12 év alatt nem tudtam se Mercedest se BMW-t venni, és luxusutakra sem tellett, sőt 300-400 m2 házra sem. Tisztes polgári életet élünk, nincsenek anyagi gondjaink.Az üzlettársammal együtt nekünk ez a hitvallásunk. Persze sokan hülyének néznek bennünket , és néhány ügyfelünk átment másik könyvelőirodához, mert ott nem kell adót fizetni.

Arról, hogy ez az ország itt tart 20 évvel a rendszerváltás után mindannyian tehetünk.Nyilván a politikusok a legnagyobb mértékben, mert ilyen környezetet teremtetettek, ahol az ügyeskedők, a másokat emberszámba nem vevők, a gátlástalanok jutnak előre, és ők lettek a követendő példa.
A másik nagy bajunk, hogy állandóan egymásra mutogatunk, hogy az milyen szemét, a köztisztviselő a vállalkozóra az meg a köztisztviselőre. Soha nem nézünk magunkba, vajon én megtettem mindent, tisztességes vagyok voltam? Amíg ez így megy nem látom, hogy valaha kijutnánk ebből a pocsolyából.

A mostani hatalomról meg csak annyit, hogy szegény zemberek remélem legközelebb jobban meggondolják, hogy hova húzzák az X-t.
Michael Knight Bukott csúcs 2011.02.17 15:30:00
Még egy nyamvadt informális EU-csúcs sem jut a magyar elnökségnek, a hivatalos indoklás szerint "logisztikai okokból". Hát persze, már megint azok a fránya nemzetközi körülmények...Az unió keleti partnerségi csúcstalálkozóját nem májusban tartják Gödöllőn, hanem az…..
martab3 2011.02.18 09:48:57
@torró:

Hú, de megmondtad! Szerintem meg akkor követtük el a legnagyobb hibát amikor kijelentettük, hogy Tovaris konyec., és mindjárt megszűnt több százezer munkahely az országban. Bezzeg másoknak kellett az orosz piac. Egyébként meg aki kritizálja Kedves Vezetőnket, az nem azt várja, hogy az MSZP visszajöjjön, csak azt szeretnénk, hogy végre fogjuk fel mik az ország érdekei, kik vagyunk, hányan vagyunk, és próbáljunk meg együttműködni végre, és ne állandóan harcban állni az egész világgal és hadat üzenni mindenkinek aki nem ért egyet Orbán Viktorral. Franci is egy lökött alak volt, de szerintem Orbán egy beteg ember. Ami meg a kiseprűzést illeti lehet , hogy téged és a hasonlóan gondolkodókat kellene kiseprűzni, és akkor talán vinnénk is valamire. Egyébként meg az országot nem az MSZP tette egyedül tönkre, hanem az elmúlt 20 évben a parlamentben levők, meg sajnos mi mindannyian.
martab3 2011.02.18 11:29:32
@NA YA!:

Igazad van! Gyurcsány tehet róla, meg a mohácsi vész.
ProgBlog A nyugat ellen 2011.02.17 12:12:00
Tölgyessy Péter a Mathias Corvinus Collegiumban tartott, "Az új alkotmány, változások és lehetőségek" című konferencián előadásában arról beszélt, hogy „a Fidesz szabadságharcot folytat a nyugat ellen” – és számos jele van annak, hogy az állítás…..
martab3 2011.02.17 14:02:11
Michael Knight Don Quijoték 2011.02.16 11:29:00
Támadás érte Magyarországot - csapott bele a közepébe a minap a miniszterelnök, keményen, mint a vídia, gyakorlatilag megismételve emlékezetes strassbourgi performanszának központi gondolatait. Röhögtem is egy jót, amikor egy pillanatra bevillant, hogy még jó, hogy nem rögtön az…..
martab3 2011.02.17 13:26:22
@csizsikpizsik:

Arról meg már ne is beszéljünk, hogy van egy réteg amelyik hiába dolgozik, olyan alacsony a fizetése, hogy alig valami gyermekkedvezményt tud igénybe venni.Egyébként a közszférában is előbb a gyermekkedvezményt kellett figyelembe venni és ha azután kevesebb volt a nettó akkor a különbözetet adta oda pártunk és kormányunk, persze az általunk befizetett adóból, vagy netán hitelből?

Persze tegnap Giro-Szász megmondta, hogy a zemberek 90 %-a jól járt. De jó nekünk.
Ezeknek ( Fidesz) akik Megyesi Gusztáv szerint " soha az életben nem dolgoztak, se melóst, se parasztot nem láttak közelről, viszont az elmélyült tanulást sem ismerik " el kellene menni dolgozni a versenyszférába a hideg vízre valót sem keresnék meg. Tegnap elhűlve hallgattam Szíjjártót, aki teljes erőbedobással győzködte Kálmán Olgát, hogy neki igenis megjár ez a magas fizetés, mert ezt ő két állásért kapja, és a két állásét járó díjazás külön-külön nem magasabb 2 millánál.Még csak meg sem fordul a fejükben, saját hasznosságok, kételyük sincs saját nagyságukat illetően.Már csak azon gondolkodom, hogy akkor ő le se fekszik, hogy ilyen értékes munkát el tud végezni amiért ilyen magas fizetés jár?

Elkeserítő
A Fidesz frakcióvezetője a tegnap esti RTL híradójában befeszített, mint tetanuszra váró kisnyugdíjas a körorvosnál, és arcunkba tolta a valóságot:- Majd a választók eldöntik, jár-e neki a mindennapi luxus, nyugdíj megtakarításokból foltozott költségvetés idején. Az…..
Bár Mora eredetileg az ingatlansalátába küldte a linkeket (mely mint írja "néha megfekszi a jó ízlésű ember gyomrát"), de úgy gondoltam ez a zuglói márványcsoda egy külön posztot is megér. Nem csak a levélíró által is emlegetett sírkőbemutatóterem-életérzés (huhh micsoda…..
martab3 2011.01.31 14:18:16
@Baldrick68:

És a kék mintás PVC zuhanyfüggöny? Láttam már néhány ocsmány lakást, de ez minden képzeletet felülmúl.Nincs az a lakberendező aki ebből meleg otthont tudna csinálni.