Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hunmohikan

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Népszavaztatna az LMP, rögtön tíz kérdésben. Az alapvető munkavállalói jogok érdekében, mondják. Itt vannak az Országos Választási Bizottság elé terjesztett kérdések:Egyetért-e Ön azzal, hogy az álláskeresési járadék folyósításának időtartama az…..
  Megszűnik a Corvinus. Felnégyelik. Vagy mégsem. Diákok az utcán, Ferenc a Fácsén, Szanyi kapitány a barikádokon.   Az Origo által közzétett felsőoktatási koncepció szerint tizenkét egyetem maradna, s ezek között nem szerepel a Budapesti Corvinus Egyetem (leánykori…..
hunmohikan 2011.05.06 15:49:44
@jvizkeleti: teljesen igazad van, a közgáz sokkal jobb, mint az ELTE. a hagyományai ( ebből is elsősorban a hallgatói szervezetek jelentősége sehol máshol nem ilyen fontos) sokkal erősebbek fiatalabb léte ellenére.

éppen ezért nem lehet most beolvasztani az ELTÉ-be.

hosszabb távon egy egyesülés azonban szerintem elképzlhető, mert lenne benn ráció. a bölcsészkar egy részének és a jogi karnak már most is több köze van a közgázhoz, mint a saját természettudományi karukhoz. persze, ehhez az ELTÉ-nek is fel kéne nőni
  Előremutató kezdeményezéssel javítaná a hátrányos helyzetű családok helyzetét a Társadalomelméleti Kollégium. A Szociális építőtábor projekt keretében olyan hátrányos helyzetű családoknak segítenek, akik szociális bérlakásokban élnek, és lakbérhátralékkal…..
  Én polgár vagyok, és polgár is maradok. Nem leszek plebejus, nem leszek vazallus, nem leszek cseléd, nem leszek alattvaló. Ha a fene-fenét eszik is, megtartom a magántőkét a magánrendszerben, ezernyi hibájával együtt. Matolcsy úr már megtalálta a hangot, hogyan is kell…..