Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Darcint3

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fantasztikus iskolahét lesz, ránt be a málnásba minket Istenes Bence. Nagyon sok kacagás vár ránk, mondja ő, na addig álljak fél lábon. Az iskolapadokkal tarkított nappalira érkezett reakciók felemásak. Azt a kurva életbe! Neee! /Teó/ De kurva jó lesz ez BÁÁÁZMEEEG!…..
Darcint3 2014.03.05 23:03:35
@mercsi: Nagyon jó bizony
Darcint3 2014.03.06 10:16:22
@nosce: Facebook adatlap alapján tényleg tanár. De őt is meg lehet érteni, nem könnyű manapság tanári fizetésből megélni :-)))))
Jézus a kereszten, na a mai összefoglaló elég krafotsra sikeredett. Lényegében továbbra sem történt semmi, csak annyi, hogy Debilió gerinctelen, fasszopó, dagadt kurvának nevezte Vikit, ami azért nem szép dolog. És mindezt miért? Mert Viki hozzányúlt a macikájához.  Ja, és még…..
Darcint3 2014.02.13 00:45:34
Elbaszott egy rendszer ez az RTL Most, ha a gridből próbálsz egy videót elindítani, baszik rá, hatodjára, a negyedik böngészővel sem hajlandó, tőccsed le az ezüstös fényt a microsofttól, mondja, de hát már letöltöttem hatszor, baszdmeg, és installáltam is, restart is volt, hogy…..
Zsófi és Zsolt ismét intim közelségbe került a legutóbbi epizód végén, ami a BK univerzumban csak egyet jelenthet: itt biza szex lesz. Viszont a legutóbbi rész izgalmainak epicentruma a Claudia által látogatott sznob bál volt, ahová ő Atikámat kérte fel kísérőnek, de ő inkább…..
Zsófi korábban itt. Szerda van. Zsófit várjuk. Nem szoktam az intro előtti részekről beszámolni, itt mindig „csak” a korábbi részek idevágó jelenetei futnak. Most egy kicsit meglepőek: Zsófi első jelenésekor zajló eseményeket idéznek. (Könyvekről, amelyek a pszichológus…..
Darcint3 2012.11.29 10:37:10
@beacska: Zsófi mondta ki azt, hogy "állandóan arról pofázik, hogy az apám megerőszakolt". Ez nagyon sokat jelenthet, mert DA semmi ilyenre mégcsak nem is célzott.
Laura korábban itt Hétfő reggel van és én megint itt vagyok. Pedig tényleg azt hittem, hogy az a múlt heti ölelés lesz az első és utolsó érintés közöttünk. Az utolsó alkalom, amikor láthatom őt. És most, mint már egy éve minden hétfőn, megint szorongó léptekkel…..