Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pókzokni

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Csepel SC kuratóriuma felháborodással vette tudomásul, hogy az elmúlt napokban Németh Szilárd, Csepel polgármestere több médiumban, valamint az MTI-nek adott nyilatkozatában alaptalan állításokkal, például vagyoni visszaélésekkel vádolta meg az alapítványt tulajdonló…..
"Számomra a Helyi Théma szolgálat. Azt a szellemiséget kívántam szolgálni, amit Orbán Viktor kormányzása alatt tapasztalhatott meg az ország" - nyilatkozta Vitézy Tamás, az ingyenes hetilap tulajdonosa tavaly novemberben a Népszabadságnak. De vajon mit fog szólni…..
pókzokni 2010.12.15 15:34:27
@Senkifia: a krimi elején már tudod ki a gyilkos, ilyen penge elmével szar lehet élni...
Zajlik az élet a közmédiumokban, legalábbis az Index cikke szerint. Van egy különösen érdekes része a cikknek, ez pedig Belénessy Csaba, a Magyar Távirati Iroda frissen kinevezett vezérigazgatójának következő szavai: Az MTI alapelveiről beszélve Belénessy a 168 órának azt…..
pókzokni 2010.12.14 10:27:38
a @Johnny Tinenbalm: a közszolgálat eddig Észak-Koreában, Kubában, Venezuelában és hasonló helyeken jelentette az állam szolgálatát, most már sajnos nálunk is. A többi már jön majd magától...
 Tegnap nézegettem a használtautók hirdetéseit. El kéne passzolni a verdám, ennek okán próbáltam kideríteni, mennyit is kóstál a piacon. Nagyjából egy gurigát ér. Pont ennyi van a magánnyugdíj-számlámon. Elviszi az Orbán az autómat? El, baszd meg.Persze, még mindig jobb,…..
pókzokni 2010.11.26 08:30:50
@McDobbent: ffúúú bazmeg, kérdezném, közgazdász-e vagy, de minek, ez még hozzád mérve is olcsó poén lenne. Ez a faék-szerűen egyszerű levezetésed megért volna egy combos ötöst a Marxista-Leninista Esti Egyetemen. Mindent azért ne dobjál be Te se a közösbe, a családod nőtagjaira semmi szükségünk, de a lóvé jöhet!