Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mesehos

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegezni foglak téged is, mint az emberek emberét, ami okoz ugyan nekem némi nehézséget, hiszen konzervatív lennék a kérdést illetően, én még a házunk elé piszkító ebet is magázom, kutya úr, talán szíveskedne más portája elé szarni, ha kérhetném, de a művészetek nagy…..
Modorosblog Mesterségem címere 2011.02.06 21:28:00
Aki tudja, csinálja - aki nem tudja, tanítja. Rohamosan romlik a gyerekanyag, de tanárnak is már csak régóta a legalja megy. Alkoholisták, szadisták, alkalmatlanok. Sírnak bazmeg, hogy kevés a bérük, de bemennek reggel 8-ra kávézni, 45 perces órák, ebből késnek ötöt, jelentés,…..
Tegnap a Kedves Vezető országértékelt: "...mindenkinek, aki munkaképes dolgoznia kell." Oké. Mostmár csak az a lényegtelen kérdés maradt, hogy mit?"A fejéről a talpára állítjuk a magyar életet."Gondolom mostmár érti Király Júlia (MNB alelnök), hogy miért is…..
Valószínűleg a vidéki településeken sem számít különlegességnek a karácsonyfa kerékpáros szállítása, de a dánok jobban népszerűsítik magukat, így könnyebb tőlük származó képet találni illusztrációnak. Fénykép: Mikael Colville-Andersen  Másutt kerékpárok…..