Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Engine Designer

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Módosítják a sztrádákon a díjfizetés rendszerét: jön a kilométerdíj, s előbb-utóbb megy a matrica. A most még képlékenynek tűnő nagy rendszerváltás 2013-ban indul, de tíz évig is eltarthat. A változások még jó ideig nem érintik az autósokat, motorosokat. Vélemények az…..
Nem is olyan régen a Burzsuj blog tette közzé a hírt, mely szerint egy Hassan al Bolkiah Mu'izzaddin Waddaulah nevű úriember eladna egy pár igazán érdekes autót. Barátunk, Hassan, akit mindenki csak brunei szultánként ismer, az utóbbi időben némiképp gondterhelt, hiszen nem mennek…..
Engine Designer 2010.12.02 20:42:24
@ommm:
Ezt olvassátok el:
en.wikipedia.org/wiki/Jimenez_Novia
Ez sem volt kis művészet
Tudják, hogy néha milyen kicsin múlik az, hogy elkészül-e az autójuk, ha hibával szervizbe viszik? Itt egy bennfentes írás, tiszta krimi. Vélemények az azonos című írásunkról...
Engine Designer 2010.11.28 19:34:18
@lwl:
Na nehogy megsajnáljam már a "szegény" gyártókat majd bele rokkannak egy-egy fejlesztésbe.
Ha láttál volna egy elektronikát is akkor te sem mondanál ekkor baromságokat. Nekem volt szerencsém Nissan 200 SX motorelektronikát is javítani abban sem voltak gecidrága alkalmazásspecifikus áramkörök, boltban is kapható végfok tranzisztorok voltak például az injektor vezérléshez. A lényeg nem az alkatrészekben van. A lényeg a NYÁK és a központi processzor szoftvere, na annak a kifejlesztése kerül sok időbe.
De de a mai technikai színvonalon már ez sem akkora gond. Ha van elég pénzed akkor mindent megvehetsz a gyártáshoz
Engine Designer 2010.12.01 15:31:58
@BOSCHtechnikus:
Szia!
Szerintem kezdjél komolyan foglalkozni a felújítás gondolatával, illetve ha megadod a szelep adatait megnézetem USA-ban. Van ott egy haverom aki nagyban foglalkozik alkatrészekkel.
Engine Designer 2010.12.01 21:09:45
@BOSCHtechnikus:
Nekem azért nem tűnik annyira bonyolult szerkezetnek ez a fojtószelep egység, inkább primitívnek nevezném, egy 2,5MFt-s Woodwardhoz képest nagyon primitív. Igaz a egy 3700LE-s motoron van. Azt is meg tudtuk javítani, illetve felújítani.
Küldjél már nekem a döglött egységet, veszíteni nem fogsz vele. Egyet ingyen megcsinálunk neked, kipróbálásra