Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Turo Rudi - ElelmiszerIpari Hulladek

0 bejegyzést írt és 127 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap mondtuk, hogy majd ma derül ki, mit vállal és mennyiért VV Veronika, az egykori villalakóból lett botcsinálta prosti, aki a Blikk szakállas nője lett, az az elem a cirkuszban, amin elborzad az ember egy picit, de azért megnézi, mert csak kíváncsi a produkcióra. A tegnapi cikk…..
A multikkal kapcsolatos népi ellenérzések különösen erősek, illetve a kritikátlanság -- etatista liberális oldalon -- különösen szembetűnő olyan tőkeszegény (tőkeimportőr) országokban, amelyek egyúttal alacsony hozzáadott értéket is képviselnek a multinacionális ellátási…..
Turo Rudi - ElelmiszerIpari Hulladek 2012.12.30 21:38:04
@Domini: "Vérlázító ez a megkülönböztetés, ugyanis a munkahely az munkahely marad függetlenül attól, hogy ki teremtette."

Ja persze. Amig Mo.-on tengettem eletem kozel 1mio brutto volt a BEJELENTETT, utolso fillerig leadozott fizetesem. KKV-k mennyit fizetnek bejelentve? En meg olyat nem hallottam, hogy KKV-k barkit is teljes fizuval bejelentenenek, ami raadasul messze messze van attol amit egy multi tud adni.

"Visszaélnek a magyar termékekkel és hungaricumnak számító jellegzetességeinkkel. Megvásárolják a gyártási jogokat, majd külföldön, külföldi alapanyagból állítják elő a hazainak hitt ízeket, megtévesztve vásárlók millióit."
Ez a tipikus blodseg. a HUngarikum az az ami altalaban Mo.-on hiresnek kepzelt. Lehetne sorolni. Turo Rudi - orosz. Gyartastechnologiajabol adodoan, ahogy a nickem is mondja, sajnos jelenleg elelmiszeripari hulladek a nagyon magas hozzaadott hidrogenezett zsirok (transzzsirsavak miatt). Mo.-on ez kell mert olcso. Kulfoldon a kutyanak nem kell, eleg ha elolvassa a cimket.
Szalamik: A magyar szalami minosege jelenleg annyira gyatra, hogy az a kutyanak nem kell errefele. Nemetorszagban a Metro, Real, Galerie Kaufhof tele van Pick szalamival. Mind ropog, mert nincs rendesen kiinazva. Mindenki csak 1x veszi, a legolcsobb Aldis minoseg is messze felette all. A teli szalami technologiaja meg hungarikum, hanem Olasz technologia!
Paprika: A nagy hungarikum. De NEM lehet kapni a boltokban megfelelo minoseget!! Csak vmi felutott pudert.
Igy mit akarunk versenyezni??

--------------------------------
A multikkal egy a problema. Az, hogy Mo. nem a magas hozzaadott erteku munkak piacat vonza ide, hanem a kiskinai osszeszerelo munkakert jonnek a multik foleg. Azon nem lehet keresni egy orszagnak. A multikat ide kell vonzani, tanulni kell toluk, fel kell epiteni a sajat tudasbazist es ki kell lepni versenyben a multik piacara kesobb! Azzal a minoseggel amit mam MO. megtermel es azzal a hozzaadott erteku tudassal nem csoda, hogy a multik leszedik a tejszint..
Amikor Orbán Viktor - kizárólag a nyugdíjukra előre gondoló magyar állampolgárok érdekében! - felszámolta a magánnyugdíjpénztárakat, előtte még jól megalázta és megzsarolta azokat, akik önként nem adták a sajátjukat. Ezután indult egy kicsike sajtókampány (nyilván az…..
Turo Rudi - ElelmiszerIpari Hulladek 2012.10.26 22:18:53
@Mayday: Na akkor 80%, nem 90%:) Huha, kocsog EU passzivhazazni akar:)
Turo Rudi - ElelmiszerIpari Hulladek 2012.10.26 22:27:46
@Mayday: Na ha mar ennyire nezed Dusseldorfot es fotelokoskodsz, akkor elarulom, hogy az elmult kb. 25-30 evben nem volt ennyire hideg nyar Nemetorszag ezen reszen, ENY, mint 2012. Min. 10fokkal atlag alatt, de inkabb tobbel. Julius kozepen tobb helyen futottek napokig. 12fok napi maximumokkal, mikozben Mo.-on 40fokos hosegrekord volt.
Csak, hogy tudd azt az informaciot, amit fotelbol MO.-on nem erezhetsz es nem latszik az abran.
De csak, hogy tudd, a 2011 is extrem hideg volt, bar kevesbe. A normalis a 2010 volt utoljara ezen a kornyeken.
Ettol meg kocsog az EU ugye?:)
Turo Rudi - ElelmiszerIpari Hulladek 2012.10.27 01:30:31
@talpi: A nemetek nem utaljak az EU-t. KG2000 az mno nemet kiadvanyaibol tajekozodik. Egyaltalan nem EU ellenesek. NAgyon is tisztaban vannak azzal, ha kitolnak penzeket a periferiara, abol a nemet cegek nagyon komolyan profitalnak. Amikor a tamogatasokat mas orszagok elkoltik ..
Nem mellesleg egy teljesen export orientalt gazdasag, a cegeknek nagyon komoly elony a kozos penz.
Amit utalnak az a felelotlen emberi magatartas, a fegyelmezetlenseg. A tulkoltekezes etc.. Ergo, elobb utobb ugyis meglesz a 2 sebesseges EU. Es akkor orulhetnek a fityesznyikek, mert Mo. a kispadon a lesz.:) Aztan majd rajonnek..
Mint az előző posztban ígértem, folytatom a közmunka bemutatását, hisz abban a szerencsében részesülhettem, hogy személyesen is megismerhettem egy ebben a "munkakörben" dolgozót. Köztük is a problémásabb "fajtát", mivel óvodás gyermeke van. Fiatal anyuka, gerincbeteg, ez jutott…..
Turo Rudi - ElelmiszerIpari Hulladek 2012.07.07 17:13:43
@nincs_nick: Ez a 20% honnan jon? Oslo belvarosa tele van roman romakkal, 30m-enkent keregetnek. De nem rajuk gondoltam. Hanem a drogot nyiltan arulo lecsuszott arcokrol a Jernbanetorget korul pl. Rendorok nem piszkaljak oket, maguk ala rottyantva, utcan elnek. Nemeteknel rengetegen vannak akik kijatszak a szoc tamok rendszeret. Sajnos ez benne van. A skandinavok inkabb eltartjak ezeket a csoveseket ha mar mas nem mukodik, mert igy legalabb nem tornek be, nem lopnak.. Kiszamoltak, hogy eri meg:) A mondanivalom csak annyi volt, hogy nem kene osszemosni a lehutoket a szocialisan segelyezettekkel!!
A tobbivel nagyjabol egyetertek, elethosszig tanulas a legfontosabb, en is tanulok folyamatosan, nyelvet, szakmat etc.. De! Ha az egyetemrol ugy esnek ki, hogy beszel 3 nyelvet, az egyetem alatt mar elt 3 orszagban es van tapasztalata. (Kulturalis tapasztalat is szamit a nemzetkozi piacon) Akkor elonybol indul. Egy phd nem vesz el annyi sok evet, ha megvan kesobb az 5-10 ev tapasztalata, akkor a nyelvek es a phd mellett elonybol indul egy kinevezesert. Persze mernokkent is el lehet lenni 60evesen is, de konnyu bukni egy versenyt a tovabblepesert a fiatalabbakkal.
Turo Rudi - ElelmiszerIpari Hulladek 2012.07.07 17:22:31
@CommentR: A hus kocsmas pelda megint vegletes. De azert legyel szolidaris, mert te sem vagy tevedhetetlen es nemitelkezhetsz altalanositasok alapjan! Egy gazdasagi helyzet barkit barmikor cumira tehet! GYakorlatilag ez a szolidaritas az alapja a legtobb jol meno Ny-Europai kulturanak, gazdasagnak egy jol atgondolt rendszerszintu gazdasagi koncepcioval. Holland-Nemet-Skandinav-Finn allamok, meg be lehet ide tenni Ausztriat, Franciaorszagot es Svajcot is.
(Nyilvan a szolidaritas nalam sem azt jelenti, hogy mindenkit el akarok tartani!)
Turo Rudi - ElelmiszerIpari Hulladek 2012.07.07 17:28:09
@CommentR: Abban, hogy ez a rendszer konzervalja a munkanelkuli alapallapotot. Nem szunteti meg az okot, csak egy atmeneti, szakmailag nem relevans munkaba kenyszerit. Ami utan se relevans tapasztalattal, se tudassal, se uj kepzessel nem lesz gazdagabb. Vagyis meddo penzraforditas, statisztikai kozmetikazasra. Aki nem akar alapbol mashol dolgozni, azt nem fogja motivalni, aki meg akar, azt pedig nem kepzi. Azaz visszaloki az arokba. Mikozben meg ideje se marad az "akaroknak" tanulni, tanfolyamra-kepzesre jarni.
A penz meg nagy ur. Ha kell, akkor az ember a csaladert a ganet is kilapatolja 2x.
Itt vége? - Elzárta a pénzcsapot az EKB! Portfolio Nem igazán értem az Európai Központi Bank lépését, különösen a bankpánikkal kapcsolatos hírek fényében. Az egy dolog, hogy egyre többen próbálnak felkészülni Görögország kilépésére, de ezzel a húzással akár…..
Turo Rudi - ElelmiszerIpari Hulladek 2012.05.17 14:58:04
@LongJohnHolmes: Az ilyen agy nelkuli "gondolkodas" miatt lehet a fityisz elkurcsy gazdpolt eladni mint szabadsagharc. MAjd egyszer felebredsz es ujra az 50-es evekben talalod magad.. Lesz kapa is, lesz barati meleg is es egymast kozott eloszthatjatok amit termeltek. Igy lesz mit enned is. De a keritesen nem szokdoshetsz at!
Két hónappal ezelőtt ugyan még nem volt teljesen tiszta a kép, de már akkor is világosan látszott: 2.8 millió megzsarolt manyup-tag szívhatja majd a fogát, illetve verheti fejét a falba, amiért hülyére vették. Mégis 100 százalékban megmarad a nyugdíjjogosultsága annak a…..
Turo Rudi - ElelmiszerIpari Hulladek 2012.03.20 13:07:20
@phenom: "A MaNyuphoz irányított pénzed hiányzott a költségvetésből, ezt az összes adófizetőnek kellett pótolnia, cserébe kevesebb állami nyugdíjat kaptál volna elméletben. Ehelyett most az a helyzet, hogy kevesebbet fizettél be, 100% nyugdíjat kapsz, és megmarad a befizetésed is. A különbözet a kvázi közpénz. "

Van meg ilyen f@szsag irandod partitkar ur!?
Jelenleg a befizetett ossz nyugdijjarulek a brutto fiz.-nek Mo.-on 34%! Nincs meg egy ilyen orszag ahol ennyi. Skandinavia, Nemetorszag, 20-25%. Tehat nem a manyup befizetes hianyzott az allamkasszabol, hanem abbol tul sok folyik ki! Akkor is es most is! Persze elhiszem, hogy a magadfajta ingyenelo, allami csecsszoponak ez hianyzik!
"Kimegyek külföldre mosogatni, és királyul fogok élni!" Úgy tűnik, hazánkat is elérte a "kivándorlási láz", azaz egyre többen fontolgatják, hogy külföldön keresik boldogulásukat kis országunk helyett. Ez a folyamat amúgy nem egyedi, pl. a lengyeleknél vagy a románoknál már…..
Turo Rudi - ElelmiszerIpari Hulladek 2012.02.27 13:40:13
@Droli: Neztem a forrasod, ott is kifejtik, hogy hibas a netto szam Nemetorszag eseteben. Meg tudom erositeni, nem igaz! Itt utana nezhetsz:
www.lohnspiegel.de/main/LohnundGehaltsCheck
Az atlagber vhol 3500brutto korul van. A 3e netto euro, az Nemetorszagban 5-6e euro kozotti brutto kereset, adokategoriatol fuggoen. Ezt a penzt a nyugati oldalon, egy IT-s szakember v. mernok, nemi manageri funkcioval, 10ev tapasztalattal tudja megkeresni. Na ez nem az atlag!
Azt is meg tudom erositeni neked, hogy a spanyol atlag netto ber sem igaz. Az is inkabb egy atlag IT/mernok ber nettoban.
Turo Rudi - ElelmiszerIpari Hulladek 2012.02.27 13:54:47
@bucbuc: "Te nagyon okos, hogy menjenek nyugatra, ha itt van a hitellel terhelt eladhatatlan házuk???"
NA ezert berel a nemetek tobb mint 50%-a! MErt inkabb mozog a munkaval, mintsem felkopjon az alla a sajat ingatlanaban..
2012 február 3-án hajnali 6 órakor bejelentették a MALÉV csődjét. Az alábbi felvételek a reptér 2A terminálján és a Lurdy-házban található ügyfélszolgálati irodában készültek a csőd napján. Egy közel 66 éves történet ért véget. Hogy folytatódik-e? A kormányzat…..
Turo Rudi - ElelmiszerIpari Hulladek 2012.02.03 22:01:07
@tojas99: csak az a gond, hogy a tortenetet nem az szivja be aki eddig is lesapolta a magaet a malevbol.. HAnem az ecceri adofizeto. MErt az adofizeto egyszer mar kifizette, es most masodszor meg a kieso forgalom miatt fogja..
Turo Rudi - ElelmiszerIpari Hulladek 2012.02.04 02:14:08
@hagyma: Olvass vissza, fajdalom amit osszeokoskodsz. A multkor ki lettel osztva es igerted visszavonulsz a sajat blogodra. Kar, hogy nem tetted..
Turo Rudi - ElelmiszerIpari Hulladek 2012.02.04 02:17:49
@hagyma: Van valami fogalmad arrol, hogy mukodik az EU? Nem sok! Mennye oszt toljad a burgereket a fejedbe, attol no az eszed!
A szerző újságíró, az ittlakunk.hu főszerkesztője, a nyomozó újságírást támogató Soma-díj kuratóriumi elnöke   A kétharmad jó lehetett volna néhány dologra. A fiúk megmutathatták volna, hogy kell jól, nyálas és szövevényes kompromisszumok nélkül kormányozni. Nem…..
Sosem hittem volna, hogy valaha is Bayer Zsolttal egy véleményen leszek valamiben. És most mégis úgy tűnik, hogy szombaton együtt fogunk menetelni. Nem mintha ettől megváltozna a mélyen elítélő véleményem róla, a stílusáról és az egész elrugaszkodott politikai…..
Milyen biztonság vár rád a határon túl? A kormányfő reggel nyugtatott, de a Fitch-től ma besepert – immár harmadik – bóvliminősítés bizony rossz időben jött a külföldi számlanyitások állítólagos elszaporodásának idején. Hogy pontosan mi zajlik ezen a téren, azt…..
Turo Rudi - ElelmiszerIpari Hulladek 2012.01.06 23:41:11
@külföldi bankszámla: "hirdeted" sokszor ezt a kulfoldibankszamla.info weboldalad. En anno nezegettem, sok haszno dolog volt, most nem elerheto. Csak egy megjegyzes es nem tamadas. MIvel figyeltem a hozzaszolasaidat, tobbszor szoltal hozza a temahoz, de nekem eleg lekezelonek tuntel a "panikolo emberek" iranyaba. Ha szakertokent "lepsz" fel az az en esetemben mast jelent mind stilusban, mind informacioban. Csak egy megjegyzes volt. A weboldalad miert nem elerheto?:) Sok hasznos dolog volt rajta es erdekelne meg par dolog:)
Turo Rudi - ElelmiszerIpari Hulladek 2012.01.07 13:57:11
@külföldi bankszámla: MOndjuk tulajdonkepp igazad van. Annyira eldurvult a populizmus es az agresszio a kommunikacioban, ha nem orditasz, akkor senki nem hall meg. Sajnos:( Igazabol en is azert csinaltam ezt a "troll" nicket, mert untam, hogy hivokkel nem lehet vitatkozni, csak ordibalni!
Turo Rudi - ElelmiszerIpari Hulladek 2012.01.07 13:59:10
@exlex: dogoljon meg a szomszed tehene ugye? HUngarikum vagy e?
Nívó Új év, új remények 2012.01.02 08:53:00
Nemrég úgy alakult, hogy volt némi időm olvasgatni a hozzászólásokat Bogáncs legutóbbi posztja kapcsán, és érdekes kép alakult ki ezek alapján: Magyarország a végítélet kapujába került, mindenki meneküljön, ki merre lát, vagy ahogy találóan egy Moldova könyvben olvastam,…..
Turo Rudi - ElelmiszerIpari Hulladek 2012.01.02 23:53:54
@karatekutya: A regi munka tv szerint nem lehetett tomegesen fizucsokkentest csinalni poziciovaltas nelkul tudtommal. Az uj szerint ez konnyu. A HAY nem okozott fizucsokkentest a vodafonenal tudtommal.
Turo Rudi - ElelmiszerIpari Hulladek 2012.01.03 01:29:25
@ingyombingyom: Latom te is felrantottad a propagandat, mint ecceru az elso csik kolat. Nagyot ut mi?
Probalj meg gondolkozni mielott ilyet leirsz.
(270-es euroval sem volt gond az exporttal. Kinaval akkor se tudsz versenyezni occso munkaeroben, ha az euro 500 lesz. Majd ha elelsz 1 tal rizsen 2 napig, akkor talan. Ez az euro arfolyam egy tukre a teljes kormanyzati hulyesegnek, aminek hatasara minden beruhazast leallitanak es penzt kivonnak. Nem jon ide csak a spekulans.)
Turo Rudi - ElelmiszerIpari Hulladek 2012.01.03 01:36:11
@NYJetsTD: ez tetszett. Talan ezt a 2 szamot megerti az atlag user is.. Talan.
Kazisztán Új év, új ötletek 2011.12.26 02:29:00
Hamarosan lezárjuk a 2011-es évet, és talán már többen gondolkodnak azon, hogy mi lesz jövőre. Mi történt 2011-ben? Volt tüntetés március 15-én, október 23-án, és még számos más alkalommal. Bár a politikai pártok szintjén nem nagy a közeledés, de a civil mozgalmakat egyre…..
Turo Rudi - ElelmiszerIpari Hulladek 2011.12.26 20:48:21
@TrueY: Mit hozna?:) A narancskomenyistak brutalisan nagy buktajat. A kerdes ugy hangzik, hogy csak onmaguknak v. az orszaggal egyutt. Igy vagy ugy, de a narancsforradalmarok tapsikolni fogna hozza. Ha jan. elejen nem kozeledik a kurmany az IMF-EU-hoz, akkor fogd a penzt es fuss..
Turo Rudi - ElelmiszerIpari Hulladek 2011.12.29 10:45:33
@TrueY: "Az a baj, hogy nem hiszem, hogy belátják, hogy egy egész országgal csesznek ki."
Sajnos ezzel egyetertek..

"De hová??? Legfeljebb a Margit szigeten egy kört... :("
MOndanam a kozhelyet, hogy "go west". Tudom ez sokszor nem megoldhato, foleg csaladdal-gyerekekkel ez nehez v. lehetetlen. De jobb otletem nincs, miutan a zemberek totalis apatiaval fogadjak a torteneseket. Miutana tobbseg annak tapsol, hogy na, elvettek a "kulaktol" a manyupjat. Rossz elojelek..
Turo Rudi - ElelmiszerIpari Hulladek 2011.12.29 21:38:39
@TrueY: en mar fel labbal kint:)Gyerekvallalas majd kint es szinten csa..
Felesleges leírni, hogy a héten gyakorlatilag vége lett a magyar demokráciának. Sokan megírták már, volt kb. 22 jó évünk. Szeretném hinni, hogy az Orbán-diktatúra időszaka majd 10 év múlva úgy kerül be a történelemkönyvekbe, mint egy négyéves (vagy remélem rövidebb)…..
Turo Rudi - ElelmiszerIpari Hulladek 2011.12.19 01:33:56
@Kettes: NA ez egy best of komment!:) CSak sajna a komenyistak nem ertik. Lopna az istenadta, mert azt tanulta, hogy igy kell..
Turo Rudi - ElelmiszerIpari Hulladek 2011.12.19 01:40:14
Na milyen jau kis idezeteket talaltam ovi tollabol. Aki ezekutan nekiall itt komenyistazni-libsizni az menjen moszkvaba tanulmanyutra!

"Elöljáróban hadd jegyezzem meg, hogy a liberális szó helyett inkább a szabadelvűt használom, hiszen vidéken semmit nem értenek abból, ha azt mondom, liberális. A mérsékeltség hangsúlyozása nagyon fontos, mivel a Fidesz korábban valóban radikális párt volt."
(Kritika, 1994. március)"

"A Fidesznek igenis van elvi kiindulópontja... a modern XX. század végi liberalizmus. "

"Szeretném leszögezni, hogy... a szocialista politikai gondolkodás és gyakorlati politika számunkra nem az ördögtől való.."

"A populizmus élő klasszikusai szájában a "liberális" szó káromkodás, szitok. A liberálisok ugyanis szabadságot követelnek a népnek, hogy vállalkozhasson és választhasson. A populisták ellenben fel akarják emelni a népet... Ezért vonzódtak a populisták mindig az állam gyámkodó hatalmához."

""Nem azért dolgozott-e az elmúlt nyolc évben a társadalom, hogy soha többé ne legyen olyan kormányfője Magyarországnak, aki nyugodtan kijelentheti: rajta kívül nincs más alternatíva. Aki ezt állítja, az nem kormányozni, hanem uralkodni akar."
(Magyar Nemzet, 1998. április 9.)"

NA es igy magyarazza a bizonyitvanyt. Rohej..

""Az út, amelyet végigjártam, nem a liberalizmustól vezet a konzervativizmusig. A liberalizmus meg a szocializmus ideológia, a konzervativizmus pedig nem az. Gondolkodásmód, észjárás, habitus, talán jellem is, de semmiképpen sem ideológia. Tehát nem egyik eszmétől a másik eszméig vezetett az utam. Úgy vélem, hogy ráéreztem az ideológiák viszonylagosságára, jelentőségük korlátaira. Elérkeztem abba az életkorba, amikor megérett bennem a gondolat: nincs szükségem arra, hogy a világról vallott nézeteimet, gondolataimat, még ha a politika világát érintik is, beleerőszakoljam bármifajta ideológia egy könyvben összefoglalható ketrecébe."

Forras:wikiidezetek
Turo Rudi - ElelmiszerIpari Hulladek 2011.12.19 01:41:16
@Red shield representative: hulye e vagy?

teljesen.
Boros Lajos a Saty-Rock nevű egyszemélyes zenekarával 30 éve énekelte a "Ne dőlj be" című számot, aminek a refrénje közben hanyatt vágta magát a színpadon és mint egy hintaló, úgy dőlt be minden "nedőljbe" közben. Szeretnék most én is bedőlni és úgy…..
Turo Rudi - ElelmiszerIpari Hulladek 2011.12.07 22:53:58
@Bambano: "az mlm is tud működni. lásd: avon."

Az Avon nem mlm, szimpla egylepcsos kozvetlen ertekesitesben kezdte. Igaz vannak nemi mlm jegyek, de nem igazan azt hivjak mlm-nek.
A deinicio amugy egyszeru, ha termeket arulsz, akkor az valami szimpla direkt ertekesites, ha "almot" arulsz vmi termekkel alcazva es azt varod, hogy az ismeros ismerosenek ismerose is neked tejeljen, akkor az mlm.
Ezek az mlm-esek kivetel nelkul mind valami f.ss-sz.r termek moge bujtatott almot arulnak a szokasos idiota ervrendszerrel, amit itt fentebb is lehetett mar a hozzaszolasokban latni.
Az egyetlen amit ezekkel az mlm droidokkal lehet kezdeni, hogy amint rakezd a mondokajaba, a homlokodat bebolintod egyenesen az orra kozepe fele. Abbol majd ert es par het utan visszajon meg is fogja koszonni:)
Turo Rudi - ElelmiszerIpari Hulladek 2011.12.07 22:58:13
@varvizib: vegig se olvaslak, mert csak a szokasos agyhalott duma.. Hulye kifogasok es a lenyeg.. Nem kotelezo 600e-el indulni.Muhaha..
Minden gyik mlmes ezt szajkozza es a top kepzesek meg mindenhol arrol szolnak, hogy huzzak ki a kezdocsomagot, kezdopenzt, kulonben a felette levo vonal bukja a szintjet legtobbszor..
Neked mar nem, de mindenki masnak, el kell olvasni A RABESZELOGEP c. konyvet. Eleg sok rabeszelelomodszert kifejt, hogy ne kelljen bedolni az mlmes sz.rjancsiknak pl..
Nem akarok hinni a fülemnek! Őszintén remélem, csak rosszul értettem Zám Tibort, a Best Reisen ügyvezetőjét, amikor az egyik rádióban azt nyilatkozta, hogy a balesetet szenvedett busz utasai közül többeknek nem volt utasbiztosítása, ezért nekik ki kell fizetniük a kórházi…..
Adhatnék neked hitelt, de nem adok. El is mondom, hogy miért. Fasza kis hitelkonstrukció lenne, nem kamu thm, változó kamat ilyesmi. Törleszthetnéd úgy, hogy nem rokkanna bele a családi kassza. Adhatnék ilyen hitelt, de nem adok és elmondom miért nem. Magyar vagy Csalsz, lopsz, adót…..
Turo Rudi - ElelmiszerIpari Hulladek 2011.10.04 19:04:17
@safranyn: A ketto osszefugg:) Nekem ez irronia, kuffodrol nezve, kulfoldikent meg a nagy budos magyar valosag gorbe tukre..
Turo Rudi - ElelmiszerIpari Hulladek 2011.10.04 19:27:50
@klacus: mit is nem fogok fel joember??
Turo Rudi - ElelmiszerIpari Hulladek 2011.10.04 19:29:48
@aszfalt_betyar: Man elhuztam. Muhaha
Örülünk, Vincent? Megalapozott 2011.09.23 22:07:00
A Költségvetési Tanács 2:1 arányban megalapozottnak találta a 2012. évi költségvetés tervezetét. A Költségvetési Tanács szakmai tekintélye azon a napon szűnt meg, amikor Orbán benyomta két ölebét, Járai Zsigmondot és Domokos Lászlót, és ezzel kétharmados többséget…..
Turo Rudi - ElelmiszerIpari Hulladek 2011.09.24 19:55:02
@külföldi bankszámla: Ha mar bankrendszerek. Egy kicsit offolok. Hogy all viszonyban a svajci gazda(G)sag mondjuk a Norveggal?
Attelepuleshez keresek vmilyen orszagot:) Euro ovezeten kivul, Europaban (UK kilove, keletibb-delibb orszagok kilove), "atombiztos" gazdasaggal, a mienkhez hasonlo hulye kormany nelkul:) Ha nincs ilyen akkor huzok a tengerentulra:)

on
Utobbi idok egyik legjobb irasa ez a post! thnks
Turo Rudi - ElelmiszerIpari Hulladek 2011.09.24 20:43:25
@Crescendo: De a Norvegoknak van olajuk meg gazuk es asvanyianyag keszlet. Az meg par 10 evig kitart. :)
  Lényegében megállt a gazdaság. Ugyan a szakértők 1-1,5%-ra teszik az idei és a jövő évi növekedést, de ha a Gyurcsány-éra idején ilyen számok mellett pangó gazdaságról beszéltünk, akkor úgy helyes, ha most sem köntörfalazunk túl sokat. A közgazdászok egy része úgy…..
Turo Rudi - ElelmiszerIpari Hulladek 2011.09.22 22:31:58
@loláb: "Na de akkor hova került ez a pénz?
A devizahitelek törlesztésébe. "

Turorudit! Ment aranyba, meg kulfoldi bankszamlara.
Most kaptam a hírt, hogy nem csak a Budai Gourmet követte el azt a vérlázító, profitorientált gaztettet, hogy belépőt követelt a semmiért, hanem ragályosan terjed ez a métely!Állítólag a Gourmet-n felbátorodva belépőjegyet fontolgatnak más intézményekben, fesztiválokon is,…..
Turo Rudi - ElelmiszerIpari Hulladek 2011.06.06 23:27:41
Elobb elolvastam a vilagevo posztot es kommenteket, majd ezt:
kemiajunkie.blog.hu/2011/06/06/sirni_volna_jo_1?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_campaign=index

"a magyarok a legeslegnagyobb rinyagépek az ismert univerzumban."
Reg rohogtem ekkorat! Ennyi szarcsapkodast ilyen "pitianer" teman csak magyarul lehet olvasni. Gratula, megdoglott mar az a szomszed tehen, nem? Kapitalizmus van, meg uzletimodell. Ha valakinek nem erte meg, akkor ennyi. H valakinek megerte akkor az szinten.Penztarca szavaz,velemeny leir. De mi ertelme van a folyamatos szarporgetesnek??
(De legalabb tudom miert nem veszek 10napnal hosszabb repjegyet Mo.-ra..)